top of page

Victoria Nuland terve az atomerőmű elpusztítására és Oroszország hibáztatására (Greg Reese jegyzete)
Eredeti cikk:

Greg Reese | Infowars.com, January 23rd 2024, 11:03 am


Ez a különjelentés leleplezi az amerikai külügyminisztérium könyörtelen tervét Oroszország ellenőrzésére.


Ez az exkluzív videó Kim Dotcom nemrégiben megjelent felismerésén alapul, amelyről úgy gondolom, hogy fontos, hogy az emberek tudjanak róla.Tavaly júniusban a bábelnök, Volodimir Zelenszkij figyelmeztette a nyilvánosságot, hogy Oroszország támadást tervez az ukrajnai Zaporizzsjai Atomerőmű ellen. Kijevben most arról beszélnek, hogy

Ukrajna valódi elnöke, Victoria Nuland annyira kétségbeesett attól, hogy a NATO-csapatok bevonulnának Ukrajnába, hogy folytassák az USA Oroszország elleni proxy-háborút, hogy hajlandó ártatlan helyieket megölni egy radioaktív felhővel, és aztán az orosz erőket hibáztatni. És ha ismerjük Victoria Nulandot és a kormányt, amelynek dolgozik, akkor ez abszolút lehetséges.

Gonzalo Lira független újságíró, akit Nuland erői letartóztattak és börtöncellájában hagytak meghalni, kiváló munkát végzett Victoria Nuland és az Egyesült Államok ukrajnai programjának leírásában. Nagyon ajánlom, hogy nézze meg az egészet. De itt van az én rövid szerkesztésem:


Victoria Nuland olyan politikát folytat, amely nagyon, nagyon, nagyon egyszerű. Az amerikai cél, külpolitikai cél egy gyenge és lehetőleg megosztott Oroszország. Egy olyan Oroszország, mint a régi szép időkben, a kilencvenes években. Mert a kilencvenes években, a Szovjetunió összeomlása után az Egyesült Államok be tudott lépni Oroszországba, és olyan mértékben ki tudta használni, amire még nem volt példa.

Ukrajna 1991 – a Szovjetunió összeomlása – óta a nyugati korrupció pöcegödre.

A nyugati hatalmak, különösen az Egyesült Államok, nemcsak hagyták, hogy az oligarchák felemelkedjenek, hanem valójában bátorították is őket, mert az Egyesült Államok úgy gondolta, hogy ezeken az oligarchákon keresztül lehet ezeket az országokat irányítani. Ha Oroszország korrupt volt, ha Ukrajna korrupt volt, akkor a nyugati érdekeltségek könnyen bemehettek ezekbe az országokba és ellophatták őket.


Amikor Putyin felemelkedett, a nyugati emberek azt gondolták, hogy ő a mi emberünk. De megdöbbenésükre felfedezték, hogy

amikor Putyin nagyjából 1999-ben átvette a hatalmat, alkut kötött az oligarcháival. Te kimaradsz a politikából, én pedig kimaradok a csalásodból. De az évek során Putyin lassan elkezdte kiszorítani az oligarchákat. És miközben a saját oligarcháit is beiktatta, elkezdte ezeket az oligarchákat kisebbé és gyengébbé tenni.

Ezt tette az elmúlt 23 évben.

Ha Putyin nem létezne Oroszországban, Oroszország ma az lenne, ami Ukrajna.

Az amerikaiak ezt a 2000-es évek végén, 2010-es évek elején kezdték felismerni. Kezdtek rájönni, hogy Putyin finoman ellenállt nekik, ellenállt az Oroszországot kurvává változtató kísérleteiknek.


Ezek az ukrán szélsőségesek gyűlölik az oroszokat. És ez nagyon jól illeszkedik Nulandhoz, mert Nuland egész karrierje során mindig olyan csoportokkal szövetkezett, amelyek rendkívül ellenségesek voltak az oroszokkal szemben. Mindig olyan emberekkel szövetkezett, akik gyűlölik az oroszokat. Amikor a Majdan-forradalom elkezdődött, a Jobboldali Szektort támogatta. Ő irányította a Majdan-forradalmat, és ez őt is belekeverte. Amikor következő elnökként Porosenko került hatalomra, Nuland gondoskodott arról, hogy az a kormány kijátssza az oroszokat. És persze gondoskodott arról, hogy az ukrán hadsereg komoly fegyverellátást kapjon, és az ukrán hadsereget – és ezt ő irányította – a Donbasz megtámadására használta fel.

Meg kell érteniük, hogy nagyon is valóságos értelemben Victoria Nuland 2014 óta Ukrajna elnöke.

Tehát a fegyverek 2014-től kezdve áramlottak Ukrajnába. Az államcsíny után ő hozta be a fegyvereket. Ő olyan, mint egy csomópontja ezeknek a különböző érdekeknek, amelyek ki akarják használni Ukrajnát, és

arra akarják használni Ukrajnát, hogy megtámadják Oroszországot, azzal a végső céllal, hogy feldarabolják Oroszországot, és visszahozzák a régi szép 90-es éveket. A régi szép napokat a nyugatiak számára, a régi nagyon-nagyon rossz napokat az oroszok számára.

Az oroszok nem akarják a kilencvenes évek megismétlődését. Az traumatikus volt számukra, ahogyan bármelyik ország számára az lenne.


Gonzalo Lira

(szerkesztés a TELJES VIDEÓ-ból)


Az a hír járja, hogy az ukrán erők jelenlegi főparancsnoka nem alkalmas arra, hogy megtámadja a saját atomerőművüket, ezért Nuland Budanovval akarja helyettesíteni, aki a következő Zelenszkij lesz, ha elköveti ezt a háborús bűntettet az amerikai külügyminisztérium számára. Ha ezeket a pletykákat Oroszország fontolóra veszi, akkor számíthatunk egy nagy nyomásra, hogy átvegye az irányítást Ukrajna felett, mielőtt túl késő lenne.

838 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK