VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vonja vissza a Bizottság az LMBTIQ 2025 stratégiát!

November 12-én az Európai Bizottság közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy az LMBTQ-célok előtt meghajló stratégiát kíván bevezetni valamennyi uniós ország számára. E veszélyes stratégia jogi integrációt kíván elérni európai és nemzeti szinten többek között a következő pontokban:

  • A homofóbia mint „uniós bűncselekmény” bevezetése.

  • A homoszexuális kapcsolatok jogi elismerése minden európai országban. Ezt egy „a szülői státusz kölcsönös elismeréséről szóló” jogszabállyal tervezik elérni.

  • A genderoktatás bevezetése az iskolákban.

  • Uniós források juttatása az LMBTQ-szervezeteknek.

  • A helyreállítási alap felhasználása az LMBTQ-célok támogatására.

Azok, akik nem követik a szivárványos parancsokat, kizárásra kerülhetnek az uniós támogatásokból, beleértve a COVID-19 válság kezelésére szolgáló helyreállítási alapot is. Helena Dalli egyenlőségi biztos, az LMBTQI-stratégia előadója arról beszélt, hogy az új stratégiát nem tisztelő európai országokat pénzbírsággal sújtják: „Ez egy módja annak, hogy hogyan tudunk reményeink szerint egy tagállamot beállítani a sorba, azzal, hogy azt mondjuk, rendben, nem kaptok részesedést, amit egyébként kapnátok, ha nem tartjátok tiszteletben a jogállamiságot.” Az EU totalitáriusai számára az LMBTQ-ideológia megegyezik a jogállamisággal. Észrevesszük? Gazdasági zsarolás válság idején, pont ahogy a diktatúrák idején... Megtagadják a nekünk járó pénzügyi támogatást a járványhelyzetben, valódi ideológiai visszaélést hajtva ezzel végre velünk szemben, amiért szilárdságot és bátorságot tanúsítunk korunk új diktatórikus ideológiájával szemben. Ideológiai gyarmatosítást hajtanak végre Európában, próbálva lerombolni kultúránkat, identitásunkat, hitünket.

Álljunk ki Magyarország és Európa jövőjéért! Kérjük, írja alá az Európai Bizottságnak címzett petíciót!

A bizottsági dokumentum szembemegy az európai szerződésekkel. Valójában az Európai Parlament és az Európai Tanács nem állapíthatja meg az úgynevezett homofóbia bűncselekményét, és személyek közi kapcsolatok legalizálásáról sem dönthet, mert ezek kívül esnek az EU működéséről szóló szerződés 83. cikkében meghatározott hatáskörökön. Értékvesztett szivárványos új világuk bármi áron történő felépítése érdekében ki akarják iktatni a tagállami vétó lehetőségét is, amely minden országot megillet állampolgárai és szuverenitása védelmében. Magyarország Lengyelországgal együtt bátran fellépett, és megvétózta a helyreállítási alapot. A magyar kormány emellett alkotmányos szinten is rögzítene olyan fontos dolgokat, mint hogy „az anya nő, az apa férfi”, illetve „Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést”. Természetesen az új LMBT-rezsimnek behódoló média máris Európa-szerte támadást indított Magyarországgal és Lengyelországgal szemben. Nem hagyhatjuk, hogy a Bizottság elvegye tőlünk a szerződések alapján minket megillető szuverenitást olyan kérdésekben, mint a család, a házasság, a szexualitás és az oktatás. Nem hagyhatjuk, hogy homofóbiának bélyegezzék a természetes család és az értékeink melletti kiállásunkat, így próbálva elhallgattatni minket.

Csatlakozzon Ön is értékvédő társaink tízezreihez! Forduljunk együtt az Európai Bizottsághoz, felhívva őket az LMBTQ 2025 stratégia azonnali visszavonására és az értékvédő tagállamok vegzálásának leállítására!

Európa keresztény alapjai vitathatatlanok. Az Európai Unió alapító atyái, a katolikus Adaneuer, Schuman és De Gaspei is ezekre a keresztény gyökerekre építettek. Von der Leyen Európája viszont ki akarja törölni keresztény gyökereit, és az európai népek gazdag kultúráját a globalista elit által propagált értékvesztett, relativista kultúrává kívánja formálni. Biztos alapok, identitás, kapcsolatok és Isten nélkül képzeli el a „szép új világot”. Ilyen Európát szeretnénk? Meg kell védenünk a gyökereinket, értékeinket, hitünket, családjainkat, az élet és a szabadság szépségét! Ne feledjük, antropológiai küzdelemről van szó, amely legmélyebb indentitásukban, férfi és női mivoltukban bizonytalanítja el az embereket, a gyermekeket. Kitartunk együtt ebben a közös küzdelemben?

Írja alá a szabadságért! Nagyon fontos, hogy összefogjunk, és együtt erőt tudjunk felmutatni. Petíciónkban üzenetet küldünk Ursula von der Layernek, és kiállunk Magyarország és Lengyelország mellett, akik szembemenve a globális elittel igyekeznek védelmezni a családokat, a gyermekeket és az alapvető értékeket.


Köszönettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

17 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek