top of page

Vukics Ferenc: Amikor a kormányok nem látják a tüskétől az erdőt...a tüskefehérjét termelő sejteket az immunrendszer elpusztítja.

Miközben az Izraeli Egészségügyi Minisztérium tanácsadó szakértői bizottsága a NEGYEDIK dózist (erősítőt) ajánla minden 18 év felettinek, egyre több tanulmány jelenik meg arról, hogy az emberi szervezeten belüli tüskefehérje-termelésnek és az antitestek értelmetlen „fokozásának” súlyos mellékhatásai lehetnek. Az elölt/gyengített kórokozók vagy kórokozó antigének használatán alapuló hagyományos oltóanyagok a fertőző kórokozóra jellemző szövet- és sejtkárosodás nélkül alakítják ki az immunvédelmet. A tüskefehérje termelő sejteket az immunrendszer azonban ugyanúgy elpusztítja, mintha a sejtek fertőző kórokozót termelnének, vagyis ezen új genetikai alapú oltóanyagok esetében – a hagyományos oltóanyagokkal ellentétben – a tüskefehérje termeltetés helyén valójában fellép sejt- és szövetkárosodás. Ez az ára ugyanis a hagyományos oltóanyagoknál jóval masszívabb ellenanyag-termelést kiváltó immunválasznak.

Nagy kérdés tehát, hogy egy omikron ellen hatástalan oltóanyag alkalmazásának mi az értelme, ha a mellékhatásokról valójában nem tud senki semmit.

Az izraeli szakértői testület a Pfizer/BioNTech vakcina negyedik adagjának beadását javasolta a 18 éves vagy annál idősebb izraelieknek, feltéve, hogy öt hónap telt el azóta, hogy megkapták a harmadik oltást vagy felépültek a betegségből. A bejelentés azután érkezett, hogy a minisztérium közölte, hogy a negyedik oltás, amelyet már 60 év felettieknek adtak be, háromszoros védelmet nyújt a súlyos betegségek ellen, mint a háromszoros védőoltások, és kétszer akkora védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben.

Az egészségügyi minisztérium vezetője még nem hagyta jóvá a bizottság javaslatát. Néhány napon belül kiderül, hogy a tudomány, vagy a gyógyszeripari lobby véleménye győzedelmeskedik. Az ajánlást a legtöbb vezető izraeli kutató felháborodva fogadta!

Regev-Yochay professzor, a Sheba Medical Centerből, Izrael vezető kórházából azt mondta, hogy a súlyos állapotban lévő fiatal izraeliek száma még mindig alacsony, és a negyedik adag beadása „fiataloknak helytelen lépés lenne”. A Sheba Medical Center a múlt héten egy tanulmányt is kiadott,

amely kimutatta, hogy bár a negyedik oltás jobban növelte az antitestek mennyiségét, mint a harmadik, még mindig nem volt elegendő az Omikron terjedésének megakadályozásához.

Agresszív oltási kampánya ellenére a hét elején Izrael a világ vezető országa lett a napi fertőzési ráta tekintetében, ahol minden 20. izraelire jut egy koronavírus-fertőzött. Különösen jól látható az izraeli járványkezelés Pfizer oltásra támaszkodó stratégiája a kínai oltást használó Egyesült Arab Emirátusok és az alacsony oltottsági mutatókkal rendelkező Dél-Afrika járványügyi adatainak tükrében.Tovább borzolja a kedélyeket az „MRNS-alapú COVID-19 vakcinázást követően jelentett szívizomgyulladásos esetek az Egyesült Államokban 2020 decembere és 2021 augusztusa között” c. amerikai tanulmány is.

Nézzük a tanulmány legfontosabb megállapításait:


A vizsgált időszakban összesen 354 100 845 mRNS-alapú COVID-19 vakcinát kapott 192 405 448 személy közül 1991-nél jelentettek szívizomgyulladást a VAERS-nek, és ezek közül 1626 felelt meg a szívizomgyulladás esetmeghatározásának. A szívizomgyulladásban szenvedők átlagéletkora 21 év volt (IQR, 16-31 év), a tünetek megjelenéséig eltelt medián idő pedig 2 nap volt (IQR, 1-3 nap). A férfiak tették ki a szívizomgyulladásos esetek 82%-át. A COVID-19 vakcinázást követő 7 napon belüli myocarditises esetek durva bejelentési aránya meghaladta a szívizomgyulladás várható arányát több életkorban és nemben. A szívizomgyulladás aránya a második oltási dózis után volt a legmagasabb a 12-15 éves serdülő férfiaknál (70,7 millió adag BNT162b2 vakcina), serdülő férfiaknál 16-17 éves kor között (105,9 millió adag BNT162b2 vakcina), és 18 és 24 év közötti fiatal férfiakban (52,4 és 56,3 millió adag BNT162b2 vakcina és mRNS-1273 vakcina esetében). 826 szívizomgyulladásos eset volt a 30 évnél fiatalabbak között, akik részletes klinikai információval rendelkeztek; ezek közül az esetek közül 809-ből 792-ben (98%) volt emelkedett troponinszint, 794-ből 569-ben (72%) kóros elektrokardiogram-eredmény, és 312-ből 223-ban (72%) volt kóros szívmágneses rezonancia képalkotás. A betegek megközelítőleg 96%-a (784/813) került kórházba, és 87%-uknál (577/661) a tünetek a kórházból való elbocsátással megszűntek. A leggyakoribb kezelés a nem szteroid gyulladáscsökkentők voltak (589/676; 87%).
 
„Az egyesült államokbeli passzív felügyeleti jelentések alapján a szívizomgyulladás kockázata az mRNS-alapú COVID-19 oltás beadását követően több életkorban és nemben nőtt, és serdülő férfiaknál és fiatal férfiaknál volt a legmagasabb a második oltási dózis után. Ezt a kockázatot a COVID-19 elleni védőoltás előnyeivel összefüggésben kell alaposan mérlegelni.”

Dr. Letoha Tamás az EU legnagyobb génterápiás projektjének, a Pfizer vezette ARDAT (Accelerating the Research and Development of Advanced Therapies) projektmenedzsere szintén olvasta a megjelenő tanulmányt:

„Az elölt/gyengített kórokozók vagy kórokozó antigének használatán alapuló hagyományos oltóanyagok a fertőző kórokozóra jellemző szövet- és sejtkárosodás nélkül alakítják ki az immunvédelmet. Hogy az influenza vakcináknál megfigyelt enyhébb immunválaszt fokozzák, egyes új oltóanyagok esetében szakítottak az eddigi hagyományokkal és vírus tüskefehérjét a testi sejtekkel termeltetik meg. A tüskefehérje termelő sejteket az immunrendszer azonban ugyanúgy elpusztítja, mintha a sejtek fertőző kórokozót termelnének, vagyis ezen új genetikai alapú oltóanyagok esetében - a hagyományos oltóanyagokkal ellentétben - a tüskefehérje termeltetés helyen valójában fellép sejt- és szövetkárosodás. Ez az ára ugyanis a hagyományos oltóanyagoknál jóval masszívabb ellenanyag termelést kiváltó immunválasznak (valamit valamiért).

A hagyományos elölt oltóanyagokkal szemben a tüskefehérje termeltetésen alapuló, a hagyományos oltóanyagokkal szemben jóval masszívabb hatású immunizáció számos lépése esetén vannak azonban megválaszolatlan kérdések, amiket a potenciális mellékhatások hatékony kivédése érdekében illene tisztázni:

i)a szöveti falósejteken és az izomsejteken kívül más testi sejtekhez eljuthat-e a lipid-nanohordozó mRNS komplexe, beindítva más sejtekben a tüskefehérjét termelést?

ii)ii) A tüskefehérjét termelő szöveti falósejtek szétesése átmenetileg gyengítheti-e az immunrendszer működését?

iii)iii) a széteső sejtekből származó tüskefehérje bekerülhet-e a véráramba és az ott mit okozhat?

Az hogy ezek a ritka, de várható mellékhatásokat illetően jogos kérdések, annak az egyik fő jele a fiatalokban az mRNS oltásokat követően kialakuló ritka, de valós szívizomgyulladás. A fiatalok ugyanis az idősekkel szemben jóval védettebbek a koronavírus káros hatásaitól, mégis egyre több tanulmány jelenik meg a fiataloknál az mRNS oltások következtében fellépő szívizomgyulladásról, ami a szívizomsejtek ellen fellépő immunfolyamat eredménye. Íme a legújabb tanulmányt az USA egyik legismertebb orvosi folyóiratából:


Mi a szívizomgyulladás kockázata mRNS-alapú COVID-19 elleni oltás után az Egyesült Államokban?

Az USA felügyeleti jelentések alapján a szívizomgyulladás kockázata az mRNS-alapú COVID-19 oltás beadása után több életkorban és nemben nőtt, és serdülő férfiaknál és fiatal férfiaknál volt a legmagasabb a második oltási dózis után:

- a 12 és 15 év közötti serdülő férfiaknál (70,7 per millió adag BNT162b2 vakcina)

- a serdülő férfiaknál 16 és 17 év között (105,9 per millió BNTvaccine 162b2 dózisra)

- a 18 és 24 év közötti fiatal férfiakban (52,4 és 56,3 per millió adag BNT162b2 vakcina és mRNS-1273 vakcina esetében).”

Gordan Lauc a Zágrábi Egyetem Gyógyszerészeti és Biokémiai Karának professzorára, a Johns Hopkins Egyetem vendégprofesszora így értékelte a tanulmány eredményeit:

„Azt tartja a mondás, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Számos tudós és orvos a legjobb szándékkal próbálta csökkenteni ennek a vakcinának a kockázatait, hogy oltásra ösztönözze az embereket. Valóban jelentősen csökkentette a halálesetek számát az idősek és a veszélyeztetett emberek oltása ebben a járványban. Sajnos a vállalati kapzsiság ezt a vakcinát a gyermekekre, fiatalokra és azokra, akik már legyőzték a COVID-19-et, és maga a vírus nem jelent a számukra jelentős kockázatot.

Amit most látunk, az az, hogy egészséges embereknél jelentős számú súlyos szövődmény alakul ki, ez pedig nem más, mint a fiatal férfiaknál megtapasztalt szívizomgyulladás. Ezt most már nyíltan írják le vezető orvosi folyóiratok.

Részleteket nem mondhatok, mert a Faktográf (Facebook tényellenőrök) szakértői megint elferdítenek valamit és álhírnek nyilvánítják ezt a posztot. Csak ezt fogom írni:

A rendelkezésre álló tudományos ismeretek alapján nem adom beleegyezésemet a gyermekeim beoltásához. Ha valaki másképp gondolja, olvassa el ezt a tanulmányt!”

A média azt a benyomást próbálja kelteni, hogy a legtöbb tudós, a szakma és a hétköznapi emberek többsége támogatja a megfélemlítés politikáját. Az igazság pont ellenkezője, az emberek túlnyomó többsége támogatja az ésszerű megközelítést és támogatja, amit Nenad és én csinálunk. Egyelőre az emberek többsége még fél ezt nyilvánosan megtenni, de egyre inkább változik a klíma, és

a félelmet most gerjesztők lesznek azok, akik nem fogják jól érezni magukat a nyilvánosság előtt.”


 

Forrás:
527 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page