top of page

Vukics Ferenc: Hihetetlen dolgok történnek – indul a nagy felébredés

Egy olasz műsorvezető Anna Teresa Palamara professzort, az Olasz Egyetem Egészségügyi Intézetének fertőző betegségek igazgatóját, de az Olasz Pasteur Intézet Tudományos Bizottságának tagját és az Olasz Mikrobiológiai Társaság elnökét is megkérdezi, hogy miért fordul elő ennyi fertőzés? Mi történik itt?

A professzor asszony így válaszol:

„Az első ok az, hogy Olaszországban, más európai országokhoz hasonlóan, ez a változat főként a beoltott embereket fertőzi meg, nevezetesen azokat, akiket három adaggal oltottak be.”

A norvég hatóságok úgy vélik, hogy az 5-11 éves gyerekek jobban megvédhetők a koronavírus jövőbeli változataival szemben, ha oltás helyett természetes úton fertőződnek meg. Az oltás a legsebezhetőbbeknek szóló lehetőség lesz" – írja a dán Politiken.

A franciák „kínai” vakcinájáról (Valneva) kiderült, hogy az elölt vírus alapú oltás 3 adagja véd a több tucatnyi tüskefehérje-mutációval rendelkező omikronnal szemben is. Vagyis a teljes vírusburok tüskefehérjén túli részei a tüskefehérje mutánsok ellen is képesek immunvédelmet kialakítani.

Így írt erről Dr. Letoha Tamás:

„Persze, ez a vírusburok már nem ugyanaz a vírusburok, mint a kínaiban lévő, ugyanis ezt előtte megtanították franciául. 'Papue la Omicron, la boen soer, le coupoe da monoe' – mondja a Valneva vakcinája az Omicronnak, ami annyit tesz: 'Vége a dalnak, Omicron, no meg a laza székletnek is, én már az a kínai vagyok'. Taps. És ennyi a sztori.”

Közben „rajtakapták” a WHO-t, hogy néhány hónappal ezelőtt „megszüntette” a természetes immunitás fogalmát.

A WHO – a magyar kormánnyal együtt – gyakorlatilag a saját immunrendszerünket is az alternatív orvoslás kategóriájába sorolta. Nem jött be. Ehhez tagadni kellene az elmúlt négymilliárd év történéseit. Ez az igazi „laposföld-hívők” jogosultsága. Ha mi „oltástagadók vagyunk”, akkor ők „földi élet tagadók”. Igen, ez jó lesz…Miért nem ismerik el az oltáshoz hasonlóan a természetes immunitást?

„Az Alkotmánybíróság érdemi elbírálás nélkül visszautasított egy indítványt, amelyben a panaszos jogalkotói mulasztás megállapítását kérte amiatt, hogy a koronavírus elleni védettségi igazolványt szabályozó kormányrendelet kizárja a jogosultak köréből a természetes immunitású személyeket. Miután az alkotmánybírák hivatalból nem vizsgálták az esetleges jogalkotói mulasztást, így a többi indítvány elbírálásáig várni kell arra, hogy megtudjuk, sérülnek-e a természetes immunitásúak alapjogai."

„Az Alkotmánybíróság tájékoztatója szerint a természetes immunitás alapján kiállított, ellenanyaghoz kötött igazolvány kiállításának feltételeivel összefüggésben a legutóbbi összesítésig negyven alkotmányjogi panasz érkezett a Donáti utcába. A támadott rendelkezés 2021. június 12-től hatályos szövege szerint az egészségügyi szakmai szabályoknak megfelelő, Magyarországon működő egészségügyi szolgáltató laboratóriumában elvégzett, pozitív eredményű vizsgálattal igazolható a koronavírus elleni ellenanyag jelenléte a szervezetben. Az így igazolt ellenanyag esetén négy hónapra érvényes védettségi igazolvány állítható ki. Az indítványozó állítása szerint ez a rendelkezés kizárja őt a védettségi igazolvány igénylésére jogosultak köréből azáltal, hogy azt csak a pozitív ellenanyagszint esetén teszi lehetővé, míg T-sejtes pozitivitást igazoló laboratóriumi eredmény alapján nem.

Köztudomású tény, hogy az antitestek csak egy ideig kimutathatók a szervezetben, ám a sejtes immunitás akár éveken keresztül, akár egy életen keresztül is védhet. Ma már Magyarországon is léteznek a sejtes immunitás megállapítására orvos által hitelesített laborvizsgálatok, amelyek alátámasztják a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védettséget. A rendeletnek lehetővé kéne tennie, hogy mindenki hozzájuthasson a védettségi igazolványhoz, aki immunitással rendelkezik, így a jogalkotónak nevesítenie kéne a sejtes immunitásra irányuló vizsgálatok elfogadását is, illetve bármely más vizsgálatot, amely alkalmas immunitás megállapítására.

A panaszos szerint a szabályozás sérti a törvény előtti egyenlőséghez való alapjogát, és hátrányos megkülönböztetéshez vezet azokhoz képest, akik hozzá hasonlóan túlestek ugyan a betegségen, de immunitásuk más módon, ellenanyag jelenlétével igazolható. Ezért kérte az Alkotmánybíróságot, hogy hívja fel a jogalkotót az Alaptörvény-ellenes helyzet megszüntetésére.”

Szóval itt az ideje, hogy kicsit hátradőlve nézzük, amíg szépen kikaparják egymás szemét. Csak ne menjünk hozzájuk túl közel, mert az őrültség és a gazemberség vírusa ellen bizony a tizedik „booster” oltás sem működik. Azok, aki nem rendelkeznek természetes védettséggel a gazemberség és az őrültség ellen, azok veszélyeztetik a közösséget.

Ugye ismerős?

 
1 152 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page