top of page

Vukics Ferenc: Jön az oltottak világjárványa – az új variánsok az oltottakat támadják I.


Ez a cikk frissült, az új, kibővített változat itt olvasható. (a Szerk.)


Nemrégiben megróttak azért, mert túl hosszú írások kerülnek ki a kezem közül, és az embereknek nincs ennyi ideje ezeket végigolvasni – talán csak az elvakult olvasók jutnak el a cikkek végéig. Ez valószínűleg így van, de azért én reménykedem még az emberek túlélési ösztönében is, ami arra a belátásra késztetheti őket, hogy fenntartsák az érdeklődésüket egy olyan ügy iránt, amelyen a szeretteik élete is múlhat.


Az elkövetkező hírek miatt nagyon nem fognak szeretni az olvasók. A rossz hír hozójának egyetlen korszakban sem volt túl nagy becsülete.

A Daily Expose írása és kutakodása teljesen ellentmond a Magyar Orvosi Kamara és a hatóságok azon állításának, hogy a súlyos betegségben szenvedők között sokszorosan több oltatlan, mint az oltott.

Én is az oltottak közé tartozom, tehát először ugyanolyan aggódva olvastam ezeket a sorokat, mint ahogy a Kedves Olvasó most teszi. Az angliai adatok mellett több más ország erre vonatkozó hivatalos nyilvántartását is megtaláltuk, s ezeknél szinte azonos arányokra leltünk.„A legújabb angliai eredmények szerint csak a teljesen beoltottaknak kell tartaniuk a Covid-19 új, »legrosszabb« változatától. Az adatok azt mutatják, hogy már minden 5 Covid-halálozásból 4-et a teljesen oltottak tesznek ki (már csak az a kérdés, hogy melyik vakcinával kezelték őket).

Sajid Javid, az Egyesült Királyság egészségügyi minisztere nemrégiben arról beszélt, hogy egy „szökevény vírus” „megkerülheti a jelenlegi védőoltásokat”, ám ugyanebben a mondatban azt is mondta, hogy „ezért kapják meg az emberek meg az emlékeztető oltást”. Amikor ilyen mértékű ellentmondásokkal találkozunk, akkor úgy érezzük, hogy valami komoly baj lehet a háttérben. Ha három hónapnyi UKHSA Covid-19-adaton keresztülrágjuk magunkat, akkor gyorsan kiderül, hogy a pletykák talán igazak lehetnek:

a beoltatlan lakosságnak egyáltalán nincs miért aggódnia, ellenben a beoltott lakosságnak minden új variáns megjelenése után rettegnie kell.

Valószínűleg sokan találkoztunk olyan szalagcímekkel a fősodratú médiában, amelyek arról tájékoztattak bennünket – például a Bill & Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott „The Guardian” című újság –, hogy megérkezett az eddig ismert „legrosszabb Covid-variáns”, esetében.

Arról azonban ugyanaz a mainstream média, amely ismét megpróbálja riogatni az országot az elkerülhetetlen drákói korlátozásokkal, nem nagyon tájékoztatta a lakosságot, hogy ezt az állítólagos új változatot minden országban (a briteknél és az izraelieknél négy-négy személy) a teljesen beoltottak között fedezték fel!

A jelenlegi helyzetértékelések azt sugallják, hogy az oltatlanokat kell hibáztatni ennek az új változatnak a megjelenéséért. Az elkövetkező napokban valószínűleg felgyorsul a propaganda támadása, amelynek az a célja, hogy a kormányokat az oltatlanok elzárásának támogatására késztesse.


Mi indokolja ezt?


Az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége (UKHSA) heti rendszerességgel tesz közzé egy „Vaccine Surveillance” jelentést, amely statisztikákat tartalmaz a Covid-19 megbetegedésekről, a kórházi kezelésekről és a halálozásokról, oltási állapot szerint. Legutóbbi jelentésük, amelyet november 25-én, csütörtökön tettek közzé, a fertőzések, a kórházi kezelések és halálozások adatait tartalmazza a 2021. október 25. és november 21. közötti időszakról.

A jelentésből kiderül, hogy október 25. és november 21. között 833 332 regisztrált Covid-19-eset, 9094 Covid-19-es kórházi kezelés és 3700 Covid-19-halálozás történt.

Ezek közül az összes eset 39%-át, a kórházi kezelések 34%-át és az összes halálozás 19%-át a be nem oltottak tették ki. Másfelől pedig a beoltottak tették ki az összes eset 61%-át, a kórházi kezelések 66%-át és az összes halálozás 81%-át.

Az ügynökség által közzétett három hónapos Covid-19-adatok részletesebb áttekintése azt mutatja, hogy az előrejelzések szerint a teljesen beoltottaknak már a „legrosszabb” Covid-19 variáns állítólagos megjelenése előtt nagyon hosszú időszakon voltak túl.
A fertőzések aránya már jóval magasabb a teljesen beoltottak között, és a halálozási arány is ijesztően rosszabb, mint a beoltatlan lakosság körében.

Elemzésünkhöz a következő jelentéseket használtuk:

  • COVID-19 vaccine surveillance report – Week 39 (Covers Week 35-38)

  • COVID-19 vaccine surveillance report – Week 43 (Covers Week 39-42)

  • COVID-19 vaccine surveillance report – Week 47 (Covers Week 43-46)

COVID-19 vakcina megfigyelési jelentés – 39. hét (a 35-38. hétre vonatkozik)

COVID-19 vakcina megfigyelési jelentés – 43. hét (a 39-42. hétre vonatkozik)

COVID-19 vakcina megfigyelési jelentés – 47. hét (a 43-46. hétre vonatkozik)


Covid-19 esetek


Az alábbi táblázat az esetek teljes számát mutatja 2021. augusztus 30. és november 21. között négy hetes időszakban, az oltásfelügyeleti jelentések 8. táblázata szerint.

A diagramból kiderül, hogy a beoltatlan populáció helyzete javul az esetek tekintetében, míg a teljesen beoltott populáció esetében egyre rosszabb.

A 35-38. hét és a 39-42. hét között a Covid-19 megbetegedések többségét a be nem oltottak tették ki.

A legutóbbi négy hétben azonban jelentős változás következett be: a be nem oltott esetek száma közel 100 000-rel csökkent a 39. és 42. hét között, miközben a teljesen beoltott esetek száma körülbelül 53 000-rel nőtt.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt három hónapban folyamatos növekedést regisztráltak a részben beoltott lakosság körében, és ennek az az oka, hogy a jelenleg csak egyszeri adagra jogosult brit gyermekek továbbra is elkapják a Covid-19-et.

Ez annak ellenére történt, hogy Chris Whitty professzor, Anglia főorvosa azt állította, hogy felülbírálta a JCVI-t, mert a vakcina felvétele segít biztosítani a gyermekek zavartalan oktatását.Már akkoriban tudtuk, hogy ez hazugság, mert az oltások nem tudják és nem is akadályozzák meg a fertőzést vagy a vírus terjedését, de most bizonyítékaink is vannak, amelyek megerősítik ezt.

A fenti diagram az elmúlt három hónap összesített megbetegedésének számát mutatja beoltottsági státusz (állapot) szerint, valamint az előrejelzett megbetegedések számát 2022. január 2. hetéig a jelenlegi tendencia alapján.

A dolgok jelenlegi állása szerint október 25. és november 21. között 1 067 859 Covid-19-es eset volt az oltatlan lakosság körében, és az előrejelzések szerint 2022 januárjának második hetére a megbetegedések összesített száma elérheti a 2,5 milliót az oltatlanok között.

A teljesen beoltott lakosság körében azonban sokkal több az eset, október 25. és november 21. között 1 108 306 esetet regisztráltak, és az előrejelzések szerint a megbetegedések összesített száma elérheti a 4,8 milliót január második hetére.
Ez a diagram azt bizonyítja, hogy még az állítólagos új változat nélkül is látni fogjuk a „teljesen beoltottak világjárványát” ezen a télen.

Covid-19 kórházi kezelések


Az alábbi táblázat a kórházi kezelések teljes számát mutatja négyhetes időszak alatt, 2021. augusztus 30. és november 21. között, az oltásfelügyeleti jelentések 9. táblázata szerint.A diagram azt mutatja, hogy a beoltatlanok körében a kórházi kezelések száma a 3000-es határ körül mozgott, négyhetes időszak alatt, az elmúlt három hónap során. Azonban a teljesen beoltott lakosság körében a kórházi kezelések száma sajnos hónapró hónapra egyre rosszabb (vagyis növekszik).

A 43. és 46. hét között a teljesen beoltottak körében 30%-kal magasabb a kórházi ápolások száma, mint a 35. és 38. héten. Ezzel szemben a 43. és 46. hét között a be nem oltottak körében mindössze 5%-kal magasabb a kórházi ápolások száma mint a 35. és 38. hét között regisztrált szám.

Ez azt mutatja, hogy jelenleg a teljesen beoltottak jelentik a legnagyobb terhet az NHS-nek, nem az oltatlanok, és az összképben is valami különöset mutat az, hogy a hivatalos ajánlások szerint az oltások állítólag csökkentik a kórházi kezelések kockázatát.

Augusztus 30. és november 21. között összesen 1 067 859 eset volt a be nem oltottak között. Így összesen 8825 kórházi kezelés mellett a beoltatlanok eset-hospitalizációs aránya 0,82%.

Az oltott populáció körében ugyanezen idő alatt, 1 108 306 eset és 15 191 kórházi ápolás mellett, a teljesen beoltottak között 1,37% az eset-kórházi kezelés aránya.

Emiatt a teljesen beoltottak körében 67%-kal magasabb az eset-hospitalizációs arány, mint a be nem oltottak között. Ez a helyzet akkor, ha a Covid-19 injekciók állítólag akár 95%-kal csökkentik a kórházi kezelés kockázatát?


A bal oldali diagram az elmúlt három hónap kórházi kezeléseinek összesített számát mutatja beoltottsági állapot szerint, valamint a kórházi ápolások előrejelzett számát 2022 második hetéig. Az előrejelzések semmi jót sem mutatnak a teljesen beoltottak esetében. Az előrejelzések szerint a kórházi kezelések száma gyorsan 67 500-ra fog növekedni a teljes mértékben beoltottak között, s ez 52 309-es növekedést jelent. A nem oltottak körében pedig várhatóan 17 500-ra nő a kórházi kezelések száma, vagyis 8675-tel emelkedik.

Augusztus 30. óta a beoltottak adták a kórházi kezelések 64%-át, de november 21-től 2022 második hetéig az előrejelzések szerint a kórházi kezelések 86%-át teszik ki, s ez azt jelenti, hogy augusztus 30. óta ők adták a kórházi kezelések 80%-át.

Covid-19 elhalálozások


Az alábbi táblázat a halálozások teljes számát mutatja 2021. augusztus 30. és november 21. között négy hetes időszakban, az oltásfelügyeleti jelentések 10. táblázata szerint.

Augusztus 30. és november 21. között Angliában összesen 9592 halálesetet regisztráltak.

Közülük mindössze 1882 volt a beoltatlan populáció, ellenben megdöbbentően sok, 7710 volt a beoltott lakosság körében, és ezek közül csaknem 3000 haláleset az elmúlt négy hétben történt.
Van ennek értelme, ha a teljesen beoltottak csak az esetek 47%-át teszik ki, és az oltások állítólag 95%-kal csökkentik a halálozás kockázatát?


A fenti diagram az elmúlt három hónapban bekövetkezett halálozások összesített számát mutatja beoltottsági állapot szerint, valamint a halálozások előre jelzett számát 2022 második hetéig, és a dolgok katasztrofálisnak tűnnek a teljesen beoltott lakosság számára. Az előrejelzések szerint a halálozások száma gyorsan 34 000-re fog emelkedni a teljesen beoltottak között, ez 26 574-gyel több. A be nem oltottak körében pedig a várható halálozások száma mindössze 4500-ra emelkedik, ez 2618-as növekedést jelent.Covid-19 eset/kórházi kezelés/halálozási arányA fenti diagram a Covid-19 kórházi kezelések és halálozások teljes számát mutatja be oltási állapot szerint, és lehetővé teszi a számok egymás melletti összehasonlítását.

Ez egyértelműen azt mutatja, hogy sokkal magasabb a kórházi kezelések halálozási aránya a teljesen beoltott és részben beoltott populációk között, mint a beoltatlan populációban.

Augusztus 30. és november 21. között összesen 8825 kórházi kezelés és 1882 haláleset történt a be nem oltottak között. Ezért a kórházi kezelések és a halálozások aránya 21,3%.

A 15 191 kórházi kezelés és 7 426 haláleset volt a teljesen beoltott lakosság körében és 48,88% a kórházi kezelések és a halálozások aránya.

Ez azt jelenti, hogy az elmúlt három hónapban a teljes beoltott populációban a kórházi kezelések halálozási aránya 130%-kal volt magasabb, mint a beoltatlan lakosság körében.

A lenti diagram az esetek és a kórházi kezelések arányát (Esetek száma / Hosp. sz.), az esetek és a halálozások arányát (Esetek száma / Halálozások száma) és a kórházi halálozási arányt (Hosp. Sz. / Halálozások száma) mutatja be oltási állapot szerint.

Meglehetősen aggasztó, hogy mindhárom arány sokkal magasabb a beoltott lakosság körében. Nem ennek az ellenkezőjét kellene látnunk, ha a Covid-19 vakcinák csökkentik a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát?

De a fenti számok sajnos nem csupán azt sugallják, hogy az oltások hatástalanok, hanem arra utalnak, hogy rontják az oltottak állapotát.


Az oltás +95%-os hatékonysága a Covid-19 okozta halálozással szemben azt jelentené, hogy a beoltatlan populációnak 95%-kal nagyobb az esélye a halálozásra, ha fertőzött Covid-19-cel, mint a beoltottaknak. A 0%-os vakcina-hatékonyság azt jelentené, hogy az oltások hatástalanok, és a beoltottaknak és a be nem oltottaknak ugyanolyan esélyük van meghalni, ha megfertőződnek Covid-19-cel.

De a vakcina -95%-os hatékonysága azt jelentené, hogy a vakcinák valójában rontják az oltott személyek állapotát, például „megtizedeli” az immunrendszerét, vagy olyan választ idéz elő, mint például az antitest-függő fokozódás. Ez rendkívül aggasztóvá teszi az alábbi számadatokat.


A bal oldali diagram a teljes mértékben beoltott lakosság körében mutatja a Covid-19 fertőzöttség esetén a kórházi kezelés jelenlegi megnövekedett kockázatát, a Covid-19 fertőzöttség esetén a halálozás jelenlegi megnövekedett kockázatát, valamint a Covid-19 miatti kórházi kezelés jelenlegi megnövekedett halálozási kockázatát.

A százalékos arányokat az előző táblázatban kiszámított „Oltási státusz szerinti arányok” alapján számítottuk ki.
A diagram azt mutatja, hogy a teljesen beoltottak 67%-kal nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba Covid-19-cel, ha fertőzöttek, ezért ez azt fejezi ki, hogy a Covid-19 vakcinák átlagos vakcina hatékonysága -67% a kórházi kezeléssel szemben.

A fenti diagramon látható, legaggasztóbb ábra azonban azt jelzi, hogy a teljesen beoltottak 294%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg Covid-19-ben, ha megfertőződnek. Ez azt mutatja, hogy a Covid-19 oltásokat átlagosan -294%-os halálozási hatékonyság jellemzi.

Vajon miért?


Mi lehet az ok, amiért a teljesen beoltottak valójában sokkal rosszabbul járnak, mint a be nem oltottak? Az adatok azt sugallják, hogy a Covid-19 injekciók megtizedelik a beoltottak immunrendszerét. Ezekről itt lehet többet olvasni:

Az UKHSA Vaccine Surveillance jelentései szerint a 100 000 lakosra jutó megbetegedési arányok azt mutatják, hogy a teljesen beoltott 30–79 évesek körében sokkal magasabb az esetek aránya, mint a be nem oltott populációban, és a helyzet hónapról hónapra egyre rosszabb.

Ez azt jelenti, hogy a Covid-19 injekciók negatív hatást fejtenek ki, és ez sajnos arra utal, hogy „megtizedelik” a teljesen beoltott populációk immunrendszerét, és ennek további bizonyítékait látjuk elrejteni a hivatalos kormányjelentésekben.

Például az UKHSA által közzétett 42. heti vakcina-felügyeleti jelentés a következőket állítja:

„Az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége (UKHSA) megfigyelési adatai szerint az N antitest szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az egyéneknél, akik 2 adag oltást követően kapnak fertőzést.”

Ez arra utal, hogy a Covid-19 vakcinák megzavarják az immunrendszer azon képességét, hogy a fertőzést követően antitesteket termeljenek a SARS-CoV-2 vírus más darabjai ellen, az N ellenanyag esetében pedig a héjat képező nukleokapszid fehérje ellen.

Ezért, ha a jövőben bármilyen mutáció következik be az állítólagos SARS-CoV-2 vírus tüskeproteinjében, a beoltottak sokkal sebezhetőbbek lesznek, és valószínűleg védtelenebbek lesznek, mivel képtelenek N-antitestet termelni, még akkor is, ha már megfertőződtek.
A be nem oltottaknak pedig sokkal jobb immunitásuk lenne bármilyen mutációval szemben, mivel fertőzés után képesek S- és N-antitesteket is termelni.

Mit tudunk?


Az új „minden idők legrosszabb” változatának neve B.1.1.529, és állítólag hihetetlenül, erősen mutált. Tulio de Oliveira professzor, a Dél-afrikai Járványelhárítási és Innovációs Központ igazgatója azt mondta, hogy „a mutációk szokatlan konstellációjáról van szó”, és ez „nagyon különbözik” a többi terjesztett változattól. „Ez a variáns meglepett minket, nagy ugrást jelent az evolúcióban, [és] sokkal több mutációval rendelkezik, mint amire számítottunk” – mondta.

Egy sajtótájékoztatón de Oliveira professzor elmondta, hogy összesen 50 mutáció van, és több mint 30 a tüskeproteinen.

A tüskefehérje a jelenleg alkalmazott vakcinák többségének célpontja. Jelenleg ez a Covid-19 vírus egyetlen része, amelyet a teljesen beoltottak képesek semlegesíteni. Csak ez ellen termelnek antitesteket, amint azt az UKHSA jelentése megerősíti.

Ezért a halálozások 80%-a, a kórházi kezelések 65%-a és az esetek 54%-a a részben és teljesen beoltott populációhoz tartozik, legalább augusztus 30. óta,

ez pedig azt bizonyítja, hogy Angliában a „teljesen beoltottak világjárványa” van.

A beoltott populáció képtelen N-antitestet termelni, mert a vakcinák csak a tüskefehérjét célozzák meg. A beoltatlan populációnak egyáltalán nincs miért aggódnia, de a beoltott populációnak mindentől félnie kell az új „minden idők legrosszabb” Covid-19 variánsával kapcsolatban.


Nagy piros pont annak, aki idáig eljutott!


Folytatjuk…


 

Forrás:


 

Kapcsolódó írások:2 887 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page