top of page

Vukics Ferenc: Médiaáttörés – 12 millió ember láthatta a Robert Malone-interjút!


Eddig az oltásokkal, a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban kritikus személyeket próbálták ellehetetleníteni. Nem számított, hogy az illető az elmúlt három évtizedben a téma legfontosabb szakértői közé tartozott. Sok kiváló szakemberre a legkisebb észrevétel vagy kritika miatt azonnal rásütötték az „oltástagadó” bélyeget. A gyógyszergyártók, a média, a kormányok mindent megtettek annak érdekében is, hogy a véleményükkel ellentétes tudományos kutatásokat ellehetetlenítsék, a szerzőket nevetségessé tegyék. A tudományos világ azonban nem hagyta magát. Az elmúlt fél évben százával jelennek meg azok a tanulmányok, amelyek rámutatnak az oltási kampányok és a társadalmi korlátozások hibáira.


Ahogy idehaza sikerült Dr. Letoha Tamásnak és Dr. Rusvai Miklósnak a riporterekbe folytani a szót, úgy sorakoznak fel egyes médiafelületek azon alapvető elv mögé, hogy végre a másként gondolkodóknak is biztosítsák a megfelelő médiafigyelmet.

Sokan az év legfontosabb interjújának tartják Joe Rogan Dr. Robert Malone-nal készített háromórás beszélgetését. Dr. Robert Malone, az mRNS-oltás szakértője és a járványra adott intézkedések szókimondó kritikusa az interjúban erőteljes üzenetet küldött a világ felé. Sokan azt gondolják, hogy három óra túl hosszú a kor emberének, de a legutóbbi adatok erre rácáfolnak. Úgy tűnik, hogy az interjú eddig a legtöbb nézőt hozta a „Joe Rogan Experience” podcast számára. Ez pedig nem kis dolog, mivel a műsort amúgy rendszeresen 11-12 millió ember nézte meg világszerte.

Dr. Robert Malone eredetileg akadémiai patológus, aki több mint 100 klinikai vizsgálatot végzett, főként a vakcinák és a gyógyszerek újrafelhasználásának területén. Az AIDS-járvány óta szinte minden fertőző betegség kutatásában részt vett. Dolgozott az Országos Egészségügyi Intézetben (USA), ahol sokszor vakcinafejlesztésekkel és biológiai védekezéssel kapcsolatos, több millió dolláros szerződésekről döntött. Több évet töltött a Centers for Disease Control and Prevention Tanácsadó Bizottságában és az immunizációs folyamatok feltárásával foglalkozó gyakorlati kutatásokban.

Malone szorosan együttműködik a Defense Threat Reduction Agency-vel , személyesen ismeri Dr. Anthony Faucit, és talán

leginkább az mRNS-alapú vakcinatechnológiák terén több mint 30 évvel ezelőtti fejlesztésében végzett instrumentális munkájáról ismert.

2021. december 30-án Malone és Rogan leültek Rogan stúdiójában a texasi Austinban, és rögzítettek egy lebilincselő háromórás beszélgetést.

Rogan a vállalati médián kívülálló, független médiaszereplő, amely képes elérni a politikailag és ideológiailag sokszínű, epizódonként 11 milliós vagy annál nagyobb közönséget.

Malone szókimondó kritikusa a kötelező oltásoknak. Számos olyan kutató és klinikai szakember véleményét képviseli, akik úgy vélik, hogy a világjárványhoz való hozzáállásunk egy komoly tévedésen alapul, és szemben áll az immunológia, epidemiológia és a világból érkező adatok sugallta valóság alapelveivel.

***


A beszélgetést látva nyilvánvaló, hogy mindketten nagyon alaposan felkészültek a találkozóra. Rogan arról számolt be, hogy követte az orvos tweetjeit, mindent elolvasott, amit Malone írt, és egyértelműen járatos volt a legújabb és legszembetűnőbb tudományos eredményekben.

Malone, bár számtalan megjelenése volt eddig a különböző platformokon, elismerte, hogy ez az interjú különleges volt, mert óriási hatást gyakorolt a közvéleményre.

A beszélgetés azzal kezdődött, hogy Malone hitet tett jóhiszeműsége mellett, majd a közönség bevonásával ismertette tudományos álláspontját.

„Én csak igyekszem megszerezni az embereknek azokat az információkat, amelyek segíthetnek nekik abban, hogy jól döntsenek. Az a célom, hogy támogassam őket, és nem pedig az, hogy megmondjam nekik, hogy mit is gondoljanak erről az egészről” – mondta Malone.

Malone mindvégig hű volt módszeréhez, ügyelt arra, hogy a spekulációk helyett a tényeket azonosítsa. Mindenféle szándékos feltételezés (prekoncepció) nélkül kezelte az általa megfigyelt jelenségeket, miközben segített Rogannak feltárni a jelenlegi értelmezéseken kívüli „nyúlüregek” valódi mélységeit. Ezek azok a dolgok, amelyekkel elkerülhetetlenül találkozunk, amikor úgy döntünk, hogy egy kicsit messzebbre tekintünk a társadalmilag elfogadott konvenciókhoz képest.

Arról is beszéltek, hogy Malone nemrég elveszítette Twitter-fiókját.

Az orvost figyelmeztetés és magyarázat nélkül kitiltották a közösségi térből. Feltételezése szerint ez az utolsó két tweetjének köszönhető. Az egyik a kanadai COVID Care Alliance Pfizer-tesztjéről, a másik pedig a Világgazdasági Fórum COVID-dal kapcsolatos média kezelési stratégiájáról szólt.

Rogan többször hangot adott aggodalmának a legitim szakértők véleményének elhallgatása miatt. Malone így válaszolt:

„Egyesek szerint nem helyes, hogy részese lehetek ennek a beszélgetésnek… azért, mert olyan tényekre mutatok rá, amelyek esetleg kellemetlenek lehetnek egyeseknek! Akkor ez vajon kinek engedhető meg? Gyakorlatilag egyedül mi vagyunk azok, akiknek az összeférhetetlensége igazolt… mi nem kapunk pénzt ebből… a többiek viszont igen.”

A következő két és fél órában Rogan és Malone bemutatták, hogy hogyan kell értelmeznünk az egymásnak ellentmondó üzeneteket és az összetett adatokat. Felhívták a figyelmet arra, hogy az a legfontosabb, hogy megfelelő kérdéseket tegyünk fel, és nyitottak legyünk a válaszokra. Malone elmesélte személyes történetét a COVID-fertőzésről, a COVID hosszú távú utóhatásairól, a Moderna-oltás beadásáról és a második oltást követő nemkívánatos eseményekről (III. stádiumú magas vérnyomás, szívritmuszavarok, nyugtalan láb szindróma és narkolepszia).

Rogan maximálisan kihasználta a Malone-nal töltött időt, és feltette azokat a kérdéseket, amelyeket a média nem hajlandó feltenni a saját maga által kinevezett „szakértőinek”.

Ennek eredményeként teljes mértékben áttekintették a pandémiára adott válaszokat a világjárvány kezdetétől a nürnbergi kódexbe ütköző oltási kötelezettségekig.

Malone és Rogan alaposan megvizsgálta jelenlegi helyzetünk számos fontos pontját, a T-sejt diszfunkciótól a Trusted News Initiative-ig.

***


Íme a riport néhány kulcsfontosságú mozzanata (időkódokkal):

 • 24:19: Becslések szerint 500 000 ember halálát okozta az ivermektin és a hidroxiklorokin (HCQ) száműzése a kezelésekből.

 • 25:39: Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) korábbi vezetője, Dr. Janet Woodcock szándékosan megakadályozta, hogy az orvosok a HCQ-t a kórházi körülmények között használják (a HCQ azon kevés vírusellenes gyógyszerek egyike, amelyek terhesség alatt biztonságosak).

 • 31:10: A gyógyszeripar szisztematikus erőfeszítései az ivermektin hiteltelenítésére.

 • 32:40: Az indiai Uttar Pradesh államban a COVID-halálozások száma nem sokkal azután zuhant, hogy gyógyszercsomagokat osztottak ki a lakosságnak. Feltételezhető, hogy ezek a csomagok ivermectint tartalmaztak, de ezt soha nem hozták nyilvánosságra. Ez a rejtélyes eljárásrend Biden elnök és Modi miniszterelnök találkozója után lépett életbe.

 • 36:28: A SARS-COV-2 fertőzés utáni oltásból származó nemkívánatos események fokozott kockázata.

 • 38:40: 140 tanulmány bizonyítja, hogy a természetes immunitás jobb, mint a vakcina által kiváltott immunitás. A természetes immunitás 6-13-szor jobban teljesít a kórházi kezelések megelőzésében, mint a védőoltás.

 • 43:44: A Trusted News Initiative-t, amelyet a nyugati választások külföldi befolyástól való védelmére alkalmaztak, a világjárvánnyal kapcsolatos valódi tájékoztatás elnyomásának igazolására használták.

 • 50:15: Az NIH igazgatója, Francis Collins és Fauci közötti e-mailek azt mutatják, hogy rágalmazási kampányt indítanak a Great Barrington Nyilatkozat alapítói ellen.

 • 54:00: Hogyan boldogul Izrael (magasan beoltott) Palesztinához képest (rosszul beoltott)?

 • 57:00: Miért szinte lehetetlen jó adatokat találni?

 • 1:06:00: A szabályozási folyamat megszakadt, mert az oltóanyaggyártók felelősek saját adataikért (az FDA nem látja el szabályozó szervként a feladatát).

 • 1:14:50: Napjaink vitathatatlanul legjobb klinikusai az orvosi engedélyüket veszélyeztetik, ha más véleményen vannak.

 • 1:22:50: A hongkongi tanulmány azt mutatja, hogy 2700 fiúból 1 kerül kórházba szívizomgyulladással az oltás után.

 • 1:27:00: A lipid nanorészecskék veszélyt jelentenek a petefészkekre.

 • 1:46:30: A LONG COVID-ot és az oltás utáni szindrómát lehetetlen megkülönböztetni.

 • 1:49:00: A T-sejtek védőoltás utáni szabályozási zavara látens vírus reaktivációt okozhat (pl. övsömör).

 • 1:59:00: Az Omicron és az oltások lehetséges negatív hatásai.

 • 2:06:20: Mi az eredeti antigén-bűn?

 • 2:20:00: A monoklonális ellenanyag-terápiák továbbra is fontosak, de a hatóságok korlátozták.

 • 2:22:10: A kötelező oltásokkal kapcsolatos rendelkezések illegálisak.

 • 2:35:50: A Pfizer egy egészségügyi szervezett bűnözést felépítő cég.

 • 2:37:00: Mi a tömegformálási pszichózis és a törzsiség?

 • 2:53:00: Világméretű öngyilkossági járvány van a gyermekek körében.

***


Következtetés

Malone így folytatja:

„Két domb van, amelyet nem vagyok hajlandó feladni ebben a harcban. Ha kell, meg is halok a megtartásukért. Az első magaslat a gyerekek oltásának leállításáról szól, a másik pedig ellenáll minden eróziónak, ami a szólászabadság korlátozásával kapcsolatos…”

Nyilvánvaló, hogy az előbbi csak akkor valósítható meg, ha az utóbbi is. Noha ez a háromórás eszmecsere rávilágít arra, hogy milyen kihívásokkal nézünk szembe a mindennapokban, valódi átalakulást csak akkor eredményezhet, ha az emberek hajlandóak és képesek meghallgatni a másik felet is.

Négy nappal a tartalom megjelenése után a YouTube eltávolította a videót a platformjáról. A Bitchute-n még látható. Ahogyan Malone többször is rámutatott, a Big Tech, a Big Pharma és a kormányzatok összehangoltan arra törekszenek, hogy bármi áron elnyomjanak minden eltérő véleményt, beleértve a gyermekeink egészségéért aggódók hangját is.

Úgy tűnik, hogy a valóság csak olyan médiumokban kerülhet majd elmondásra, amelyeket nem korlátoznak a vállalati érdekek.

Szerencsére Rogan felmérte a probléma nagyságát, mondván: „Kénytelen vagyok olyan embereket megszólítani, mint te, mert nem tudom, hol lehet még erről nyíltan beszélni.”

Tekintse meg a Malone-nal készült teljes interjút a „Joe Rogan Experience” podcastban itt:


és itt: 


Források:


811 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page