top of page

Vukics Ferenc: Meghalt a magyar népegészségügy – Covid szabadcikk
A szabad vers mai értelemben olyan költemény, amelynek írásképe versszerűen tördelt, de nem versritmussal, hanem prózaritmussal rendelkezik, esetleg minden ritmust mellőző és rímtelen próza. A ritmikai és más zenei elemeket keverten és kötetlenül alkalmazza, gyakran megtartja a gondolatritmust.


Ha a versnek szabad, akkor mi is megengedhetünk magunknak egy kis „tördelt”, de a gondolatritmust megtartó írást. Jöjjön a közösségi média „szabad szájáról” egy kis válogatás. Nem tehetünk róla! Valami elpattant bennünk a tegnapi döntés óta.


Jöjjön egy Covid-szabadcikk dr. Letoha Gábor szegedi kutatóorvos Facebook oldaláról.Magasi Ildikó írta:

„A király (népegészségügy, orvosi kamara, orvoslás, orvosi eskü, "orvos" celebek, stb.) eddig is mezítelen volt, csak nem láttuk. Nem engedtük meg magunknak, hogy lássuk a valóságot. Kifogásokat kerestünk, mentségeket, kisebbítettük vagy letagadtuk a tényeket, a problémákat. A krízis csak felnyitotta a szemünket, jó alaposan. A válság szó a kínai nyelvben két karakterből áll: az egyik a veszélyt jelenti, a másik pedig a lehetőséget. Itt a lehetőség, hogy egy új, hiteles, magas erkölcsi és szakmai szintű rendszert hozzunk létre. Sőt, ez most már nem pusztán lehetőség, hanem komoly nyomás. Mert a jelenlegi rendszer immár nem csak jól láthatóan, de bizonyítottan is tarthatatlan. Itt már toldozgatással-foltozgatással nem lehet semmire sem menni. Tulajdonképpen hálásak lehetünk.”
Bézi Imre írja:

„Eddig védettségi kártya volt, holott a löttyök nem védtek meg semmitől. Most meg oltási igazolvány lesz, holott ezek génterápiás kezelések és nem oltások! A kétszer oltott az mostantól oltatlan! Eddig az ,,oltatlanok” miatt volt a járvány, most meg a kétszer oltottak miatt is ? Mi jöhet még? Kedves egyszer, kétszer oltottak, ugye milyen rohadt érzés oltatlannak lenni? Aki még mindig hisz ezeknek és felveszi a harmadik oltást, azt a jó Isten óvja meg! Aki viszont kétszer oltott és nem akar többet, annak ideje lesz beállni a sorba és hallatni a hangját! Remélem mindenkinek leesett a tantusz, hogy itt már régen nem az egészség megóvása a cél, hanem a globális világhatalmi érdekek kiszolgálása! ,,Nemzeti kormányunk” diktatúrával megvalósított, ellenszegülők (oltatlanok) politikai üldöztetése és annak teljes anyagi ellehetetlenítése, rabszolga sorsra juttatása. A legalapvetőbb emberi alkotmányos jogok az önrendelkezés jogának totális sárba tiprása! Üdv a klubban! Üdv Észak-Koreában!”Dr. Letoha Gábor írja a kínai oltás hatékonyságáról:

„A lakossága jórészét ócska, elavult technológiával leoltó Egyesült Arab Emirátus virológusai irigykedve szemlélik a szomszédos Izrael unorthodox járványgörbéjét. 'Bezzeg Izrael! A modern technológiának hála, ők már a Magasságost célozzák hullámaikkal!' – mondja Hussein Abdudani, az arab virológus liga professzor emeritusa. 'A kínaiak elvették az arab virológusok kenyerét. És még édes-savanyú levest se hoztak!' – fűzte hozzá szomorúan tanítványa, a hitetlen népámítók ellen az igazak harcát vívó Zohalt Badrvahari (született Tóth Zsolt).” (Jelenleg Boldogkői néven ismert, a szerk.).


Gombor László írja:

„Meg az Orvosi Kamarába, meg amúgy az orvoslásba, az orvosi eskü betartásába vetett hitet is elvesztettük. Az orvosi kar mély válságban van. Hol marad a szakma fellépése a kormány által alkalmazott tudománytalan elvek ellen?”Dr. Letoha Gábor írja „az éppen aktuális tudományosságról”:

„Az anyatejről ideje Coca-Colára váltani" – javasolta a gyermeket szoptató anyukának közel 100 éve az orvos. És utána rágyújtott egy Camel-re. Anyuka pedig bekapott pár amfetamin tablettát és bőrét rádium izotóppal kente ragyogó fehérre. Akkor ők 'így' követték tudományt. Ami persze folyamatosan változik. És amiben sok minden relatív."Dr. Tóth Ákos írja:

Tisztelt Betegeim!

Egyre több információ érkezik az oltások mellékhatásairól, annak ellenére, hogy egyes kórházakban kifejezetten tiltják, hogy az orvosok ilyen információkat, akár maguk között is megosszanak. Ezzel a gyakorlattal nem értek egyet. Ahhoz, hogy a betegeinket megfelelően tudjuk ellátni, minden információra, így a mellékhatások jelentésére is szükségünk van. Ennek bejelentésére szolgál a hivatalos forma, az Országos Gyógyszerészeti és Élelemzés-egészségügyi Intézet, OGYEI honlapja. Itt akár bejelentkezés nélkül, mezei állampolgárként is bejelenthető bármilyen gyógyszer mellékhatás. A https://ogyei.gov.hu/ oldalon a megnövekedett igények hatására már ki is emelték a linket a főoldal elejére. Nem egyszerű a formula kitöltése, de ennek ellenére kérek mindenkit, hogy ha gyógyszer-oltás mellékhatást tapasztalt jelentse! Ne szegje kedvüket, hogy néha egy kis kutakodás is szükséges, mert például a Pfizer oltást Comirnaty, a Moderna oltást Spikevax álnéven találjuk csak meg.


Német István írja:

„Hamarosan jöhet az új kormányzati hirdetés: Az egészségünk érdekében és hogy működjön az ország: mindenki oldja fel magát egy kád savban! Köszönjük!”
Biró Éva írja:

"A 'hatalmas pandémia' első évében, 2020-ban, amikor még nem állt semmilyen oltás rendelkezésre, több mint 31.000-rel kevesebben haltak meg Németországban, mint 2021-ben, amikor már rendelkezésre álltak az oltások. 1946 óta most először, 2021-ben lépte át az éves halálozási szám az 1 milliót, ez a szám a 2020-as számhoz képest 3 százalékos emelkedést jelent. Ha csak a decemberi halálozási számokat figyeljük, 2021. decemberében 22 százalékkal többen haltak meg, mint amennyi az előző évek decemberi átlaghalálozása volt. Ilyen jól működik az oltás." 
603 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page