top of page

Vukics Ferenc: Milliók haltak meg egy „nárcisztikus szociopata" miatt

Peter Navarro, a Fehér Ház korábbi kereskedelmi és gyártáspolitikai igazgatója azt nyilatkozta, hogy emberek milliói haltak meg azért, mert Dr. Anthony Fauci, Joe Biden elnök orvosi tanácsadója visszatartott információkat arról, hogy ő volt az a személy, aki jóváhagyta a vuhani intézetben a koronavírusok funkciójavító kutatására vonatkozó finanszírozási tervet.

„Nem tudom igazán jól elmagyarázni, hogy mennyire mérgező ez az ember. Ő egy nárcisztikus szociopata." – mondta Navarro, az In Trump Time: My Journal of America’s Plague Year című könyv szerzője a SiriusXM Breitbart News Daily hétfői kiadásában.

Így folytatta:


„[Fauci] legnagyobb hazugsága nem az volt, amit Rand Paulnak és a Kongresszusnak mondott a funkciójavítási kísérletekről. Az igazi hazugsága és az igazi mulasztása az volt, hogy ezt nem mondta el nekünk – az elnök munkacsoportjának – januárban.

Nem mondta, hogy erősen gyanítja, hogy a vírus egy vuhani laborból származik, hogy ő finanszírozta a labort, és ő engedélyezte a vírusok átalakítását.

Ő engedélyezte azokat az értelmetlen kísérleteket, amelyek az ártalmatlan denevérvírusokat emberek gyilkosaivá változtathatják. Faucinak tudnia kellett mindenről már akkor. Faucinak pontosan kellett tudnia, hogy mi történik körülöttünk. Minden információt megtagadott tőlünk. Emberek milliói – nem tudom hangsúlyozni, mennyire fontos ez, ha akkor tudtuk volna azt, amit most tudunk –, milliók életét menthettük volna meg, ha Fauci akkor időben szól.”

Navaro rámutatott, hogy bár mindezekről tudomása volt, Fauci mégis ellenezte, hogy már 2020 januárjában megtiltsák bármely országból az Egyesült Államokba történő utazást.

"[2020. január 28-án] Trump elnök meghozta a döntést, de még nem jelentette be, hogy megszünteti a kommunista Kínából való utazást, és ezt az elképzelését nagyon komolyan. Alapvetően ezen a ponton a Fehér Házban csak három ember volt, aki mélyen aggódott a világjárvány miatt: a főnök, Robert O’Brien nemzetbiztonsági tanácsadó és jómagam. A Fehér Ház volt kabinetfőnöke, Mick Mulvaney és a Betegségmegelőzési és Betegségmegelőzési Központ (CSC) volt igazgatója, Robert Redfield akadályozta meg Trump azon szándékát, hogy „utazási tilalmat” vezessenek be, hogy megakadályozzák a koronavírus külföldről történő terjedését az Egyesült Államokban.” – mondta Navarro.

„Négy ember volt [a műveleti teremben], akik gondot okoznak nekem” – emlékezett vissza. „[Mick] Mulvaney, megbízott vezérkari főnök, ott van Pompeo egyik utánfutója, a zsivány [Robert] Redfield, és természetesen [Alex] Azar, az egészségügyi és humán szolgáltatások titkára, de velem szemben ül még egy kis, kerek szemüveges srác, akivel azonnal heves vitába keveredtem, és csak azt hangoztatta, hogy az utazási tilalmak nem működnek. Olyan volt, mint Flaubert papagája. Azt gondolom magamban: „Ki ez a fickó?” Végül azt mondom [Faucinak]: „Haver” – és valójában „havernak” hívtam, nem tudtam, hogy Dr. Fauci-nak kellett volna szólítanom. Haver, azt akarod mondani, hogy naponta körülbelül 20000 kínai állampolgár érkezik Kennedybe, Dullesbe, LAX-ba és O'Hare-be – sokan közülük megfertőzve a vuhani vírussal, és most engedjük őket leszállni? Fauci erre csak azt mondta, hogy az utazási tilalmak nem működnek” – hangsúlyozta Navarro.

Fauci azt tanácsolta Trumpnak, hogy „ne aggódjon” a koronavírus miatt 2020 januárjában.

"A könyv egyik küldetése az, hogy Faucit eltávolítsa a kormányból és egy börtöncellába juttassa" – jegyezte meg Navarro.

Fontolóra vette annak lehetőségét, hogy a Kínai Kommunista Párt szándékosan szabadjára engedje a koronavírust egy szélesebb geopolitikai stratégia részeként, amellyel aláásná a Trump-adminisztrációt és tágabb értelemben Amerikát.

„Nem számít, ha ez a dolog véletlenül kiszökött a laborból. Ami számít, az az, amit Kína tett utána. A kommunista Kína garantálta, hogy ez a dolog világjárvány lesz, amely végül milliók halálát okozza világszerte. Ha jobban belegondolunk, akkor a járvány miatt Kína jelentős előnyökre tett szert az Egyesült Államokhoz és a világ többi részéhez képest. … Veszélyes idők járnak, és Kína újra felemelkedett négy év Donald John Trump iránti tisztelet lezárulása után” – zárta gondolatait.
 

Irodalom:232 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page