top of page

Vukics Ferenc köszönetnyilvánítása. A 2019-es MOGY időpontja és helyszíne


Vukics Ferenc

A szervező Országos Baranta Szövetség nevében tisztelettel megköszönöm mindazok munkáját, akik szervezőként, segítőként, támogatóként lehetővé tették, hogy a Magyarok Országos Gyűlése újjászülethessen Ópusztaszeren. Köszönöm azoknak a családtagoknak, barátoknak a kitartását és munkáját, akik a MOGY szolgálattevői mögött sziklaszilárd hátteret biztosítottak és átvállalták a mindennapi feladatok megnövekedett terhét. Kitartó és áldozatos munkájuk eredményeként örömmel jelenthetem be, hogy a VII. Magyarok Országos Gyűlése 2019.08.16-18 között kerül megrendezésre az Ópusztaszeri Történeti Emlékparkban.

A két rendezvény között tovább építjük a Magyarok Országos Gyűlése Települési Nagyköveti Hálózatát, ahova várjuk a nemzeti közösségek fejlődésért tenni akaró közösségek és magánszemélyek jelentkezését:

mogynagykovetek@gmail.com.

A következő év során országszerte közel egy tucat előrendezvényt tartunk majd annak érdekében, hogy a lehető legfelkészültebben várhassuk a következő év közös kalákáját. Szakmai munkacsoportjaink tovább dolgoznak és tovább szervezik szakmai közösségi hálózatukat.

A következő évben megteszünk mindent annak érdekében, hogy teljesen megtöltsük azt a teret, amelyet az emlékpark és környezete biztosít a számunkra. Az elmúlt hetekben kiváló kapcsolatokat építettünk ki a V4 országok, Ausztria, Horvátország és Olaszország nemzeti civil közösségeivel, aminek eredményeit a következő év során már megtapasztalhatjuk.

Arra kérek mindenkit, hogy aki az év során szeretné támogatni a munkánkat és anyagi segítséget kíván nyújtani a következő év Magyarok Országos Gyűlésének költségeinek előteremtésében, az támogatását juttassa el az Országos Baranta Szövetség MOGY alszámlájára.

Bank neve: OTP Bank | Bankszámlaszám:

11703006-25960815-00000000

Régi szövetségesek találkozhattak ismét egymással. Új barátságok köttetek. Új közösségek jöttek létre. Ne féltse senki a magyarokat!

Isten áldjon Benneteket!

Tisztelettel: Vukics Ferenc

 

149 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page