top of page

Piros lesz az orr a SZIN-en!


Egy jótékonysági, közös összefogásra kérik fel a Szegedi Ifjúsági Napok látogatóit a fesztivál szervezői: A SZIN pénteki napján az ország legnagyobb „piros orr flashmobját” szervezik a Borsodi Nagyszínpad előtt, ahol a piros orrot viselő látogatók a Szegedi Gyermekklinika eszközvásárlását támogatják.

A SZIN és a Karitáció Alapítvány idén a SZIN-en készül egy jótékonysági megmozdulásra, segítve a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika B részlege Fertőző Osztályának eszközvásárlását. “Szeretnénk, ha a fesztivál pénteki napja arról szólna, hogy mindenki piros orrot viseljen, mutatva az összefogást és segítve a beteg gyermekek gyógyulásának esélyét” – mondta Kolonics Erika, SZIN főszervezője. A jótékonysági akció célja, hogy 1.000.000 forintot gyűjtsön össze a gyermekklinika részére azzal, hogy a jótékony fesztiválozók egy-egy 400 forintos piros orr vásárlásával járulnak hozzá az akcióhoz. Augusztus 30-án tehát a SZIN lesz Magyarország legnagyobb „piros orrú fesztiválja”, ahol a dolgozók és a látogatók piros orrot viselve egyedülálló módon segítik a szegedi bohócdoktorokat.

Ideje: 2019.08.30 (pénteken) Helye: SZIN- Szegedi Ifjúsági Napok Szeged, Közép Kikötő sor, 6726 Karitáció Egészségügyi Szociális és Kulturális Alapítvány www.karitacio.hu www.facebook.com/Bohocdoktorok

 

4 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page