Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Egy itt élő külföldi barátomtól kaptam...

2019/10/15

Szervusz! Az idegen szavazókról: a szimpla kert videóban felismertem több embert is, köztük kettő, aki érdekelhet Téged.

 

Az egyik nem más mint Vincent Liégey, az egyik szervező. Karácsony támogató, dolgozott az itteni francia nagykövetségnek. Szélsőbaloldali (antifa jellegű), újságírással is foglalkozik, a Tilos Rádiónak a francia nyelvű műsorának az egyik fő animátora.

 

A másik ember akit felismertem az egyik részvevő, Corentin Léotard – Pista már irt róla. A Courrier d'Europe centrale főszerkesztője, mely egy liberális Visegrád Post, mondhatnám. A Courrier d'Europe centrale partnerei között található a Mérce, a liberális "Courrier des Balkans" is, illetve együttműködnek a párizsi Sciences po-val (politológiai felsőfokú egyetem, borzalmasan liberális), illetve a neo-trockista Médiapart (https://www.mediapart.fr/) nevű oldallal, mely sok titkosszolgálati vagy rendőrségi, illetve titkos aktákat szivárogtat ki. A Médiapart tetté nyilvánossá a volt francia nagykövet, Eric Fournier, levelét Macronnak a magyarországi helyzetről.

 

Amúgy minden itt lévő idegen nem a Fidesz ellen szavazott! :)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu