top of page

A Hunnia-ügy vádlottjai köszönetet mondanak az NJSZ-nek

Budaházy György és Dr. Gaudi Nagy Tamás a Fővárosi Ítélőtábla bejárata előtt

a hatályon kívül helyező másodfokú döntés után.

Mi, a Hunnia-ügy vádlottjai ezúton is köszönjük a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagjainak, hogy végig - mind a mai napig - kiálltak és kiállnak értünk az ellenünk folyó igaztalan eljárás kapcsán és hogy védőkként is segítenek minket és kitartanak mellettünk. Üdvözöljük a Nemzeti Jogvédő Szolgálat legújabb közleményét, mely ismét rámutat, hogy a 2010-ben beígért igazságtétel mind a mai napig elmaradt és ennek a mi most is tartó kálváriánk a legékesebb példája. Üdvözöljük továbbá sorstársunk, Tóásó Előd ügyében történt pozitív fordulatot és felhívnánk a figyelmet, hogy még egy közép-amerikai - mondhatni harmadik világbeli - ország is be tudja látni, hogy bizonyos politikai büntetőügyek erőltetésével hibát követett el. Megfontolásra ajánljuk itthoni vezetőinknek is a bolíviai belügyminiszter szavait:

"Fejezzük be ezt a showműsort, ezt az igazságtalanságot, ezt a komédiát, és lépjünk túl rajta." és ugyanígy a bolíviai igazságügy miniszterét is:

"A 2009-ben indult eljárás tele volt hamis feltételezésekkel, és többször is megsértették a benne résztvevők emberi jogait."

Ezek a mondatok, akár a mi ügyünkről is szólhatnának! A Hunnia-ügy vádlottjai

 

5 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page