Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Szabadság, szerelem, Pride

 

A Momentum Valentin-napi állásfoglalását idén Donáth Anna, a párt uniós képviselője tette közzé Facebook-oldalán. „Ez a szerelem […] messze nem csak a Fidesz által előírt keretek közt létezik. Ez a nap nem csak a hagyományos házasságban élő párok ünnepe […], nem magától értetődő, hogy mindenki automatikusan, pláne parancsra boldog lehet. A mi politikánk szabadságot és szerelmet jelent. Nem írjuk elő, kit és hogyan szeress.”

 

Olyannyira nem, hogy Fekete-Győr András pártvezér korábban több alkalommal is kijelentette: pártja a melegekkel is erősen szimpatizál. (Gondolom, Valentin-napon különösen.) Mindehhez tudni kell, a Momentum-tagoknak kutya kötelességük részt venni az esedékes Pride-on, ráirányítván ezzel a begyepesedett kormányzat figyelmét arra, hogy kirekesztő családpolitikája fölött eljárt az idő. (A vezér azt is kijelentette, hogy pártjának sokkal fontosabb a melegházasság, mint a magyar határok megvédése. Meg hogy a szerelemnek nincs sem neme, sem nemzetisége…)

 

Itt jegyzem meg, egy alkalommal két másképpen szexelő, bizonyos Tonka Álmos és Rosenfeld Mirjam a Kettős Mércén beszólt Fegyőréknek: „Kedves Momentum, inkább ne képviseljetek minket, buzikat!” Érvelésük lényege valahogy így hangzott: „okos buzi” (hogy a cikkírók szóhasználatával éljek) ne hangolja önmaga ellen a hagyományőrző heteroszexuálisokat. Stimmel....

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu