top of page

Kiváló gyógyszer találtak fel a koronavírustól való félelem ellen

A járvány 197 halálesetet eredményezett Olaszországban, a pozitív személyek száma jelenleg 3916 (március 6-i hivatalos adatok): a növekvő nyugtalanság nem indokolatlan, de Mattarella köztársasági elnök március 5-i beszédének célja a bizalom felkeltése és annak elkerülése volt, hogy a szorongás nehogy pszichózisba menjen át. Ezzel egy időben Franciaországban a közösségi hálózatokon egy olyan komikus hirdetés terjed, mely megpróbálja enyhíteni a drámai helyzetet… és egy eredeti gyógymódot javasol.

(…)

A koronavírustól való félelem kezelésére egy „91. zsoltár” feliratú dobozkát mutattak be. Mi a hatóanyaga? A 91. zsoltár (vagy 90. zsoltár, attól függően, melyik Bibliaváltozatot nézzük) elimádkozása elősegíti a gyógyulást. A doboz a zsoltár 16 versét tartalmazza (mintha tabletták lennének).

Az ideális adagolás a mellékelt tájékoztató szerint napi három adag zsoltárimádkozás. És a gyógyszergyár, amelyik előállította, vajon megbízható? Amint a dobozon látható, maga Jézus alkotta ezt a kiváló gyógyszert.

(…)

Szedéséhez nem kell mértékletesség!

(…)

 

50 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page