top of page

Hogyan készüljünk vissza a „normalitásba”? Tisztelt Olvasó!

Dunántúlon élő kedves barátom naponta nézi az osztrák televízió adóit. Mint levelében írja, „Ott már elkezdték nyomatni, hogy a ’normalitásba’ való visszatérés feltétele az oltóanyag létrehozása és a lakosság beoltása. Néhány héttel ezelőtt még ennek a tervnek a világhálón való hangoztatását a német nyelvű állami médiában ’összeesküvés-elméletként’ bélyegezték meg. Tegnap pedig szomszédjaink egyik hírtelevíziója futószalag-hírben tudatta, hogy az osztrákok 55%-a pártolja a koronavírus-elleni kötelező védőoltást.”

Barátom megjegyezte, hogy azt azonban sikerült elhallgatniuk, ezt az 55%-ot milyen felmérésre alapozták. Vagyis némi kétsége támadt, hogy csakugyan ennyien támogatnák egy koronavírus-elleni oltás kötelező bevezetését. A tekintetben viszont semmi kétsége sincs, hogy – ismét őt idézem – „ha nem ébered annak tudatára a polgárinak nevezett világ többsége, hogy mi készül itt, akkor felkészülhetünk egy olyan világra, amelyhez képest a hitleri és sztálini fasizmus babazsúr volt”.

Tisztelt Olvasó!

Őszintén be kell vallanom: saját népesebb családomból is többen óvtak attól, hogy felüljek a mesterségesen előállított vagy mesterségesen terjesztett koronavírussal, a hatásvizsgálatok nélkül telepített 5G-vel s a Bill Gates és tsai-féle „gyilkos” vagy „okos” vakcinákkal kapcsolatos rémhíreknek. Mindent el is követtem s mindent el is követek az ellen, hogy e téren bárki is lóvá tegyen. Nyitva tartom a szemem, fülem, amennyire csak lehet. Csakhogy sorban érkeznek a hírek és filmek a nagyvilágból, amelyekből az derül ki, hogy nem mi vagyunk az összeesküvéselmélet-gyártók és -zabálók, hanem a valódi összeesküvők hallgattatnak el, hurcolnak meg, sőt zárnak börtönbe olyan tisztességes kutatókat, orvosokat, akiknek a gyomra nem bírja már elviselni az idők során mérhetetlenül elszaporodott és végletekig elfajult galádságokat. Az elmúlt napokban, hetekben több ilyen tanúbizonyságot is megosztottunk olvasóinkkal. Ne legyen rest, vegye magához, adja tovább, tisztelt Olvasó!

Ne kelljen egyikünknek se megtapasztalnunk egy olyan világot, amely minden, csak nem 'normalitás'. Hanem még a hitleri és sztálini önkényt is felülmúlná...

 

46 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page