Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Halálosabb, mint a Covid? A bezártság hatására egekben az öngyilkosságok száma – 500 orvos írt levelet az amerikai elnöknek

2020/05/28

 

Az egyik kaliforniai klinika orvosai 500 amerikai orvossal együtt riadót fújtak, hogy a bezártság miatti öngyilkosságok száma ugrásszerűen megnövekedett - többen követtek el öngyilkosságot, mint amennyit a klinikán koronavírussal kezelnek.

De a figyelmeztető jelzések már az első nap óta ott voltak. Miért hagyták figyelmen kívül őket? – teszi fel a kérdést az RT News cikke. "Az elmúlt négy hétben az év legrosszabb esetszámát tapasztaltuk öngyilkossági kísérletek tekintetében."

– mondta 2020. 05.21-én Dr Mike deBoisblanc, a John Muir Medical Center vezető traumatológiai sebésze Walnut Creek-ben, Kaliforniában.

 

 "Többen haltak bele az öngyilkosságba az elmúlt 3 hónapos lezárás alatt, mint a koronavírusba."

"Nem csak a az öngyilkossági kísérletek száma precedens nélküli, de a súlyosságuk is" – mondja egy traumatológiai nővér a klinikáról.

 

 "Soha nem láttam még ennyi szándékos magának okozott sérülést embereknél. Ráadásul úgy, hogy a halottak legtöbbször fiatal felnőttek, akik láthatóan nem segélykiáltásként követik el az öngyilkossági szándékot. Hanem egyszerűen meg akarnak halni." – teszi hozzá Kacey Hansen 

Ez természetesen csak egyetlen klinika és tekinthető anomáliának is, ha nem orvosok kongatnák a harangokat országszerte és figyelmeztetnének az amerikaiak súlyos egészségi állapotára –mind fizikai, mind mentális értelemben – ami gyorsan kialakul bezártság és tehetetlenség alatt és egyáltalán nem a Covid-19 következtében.

 

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu