VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vérlázító: Budapesten egy borbélyüzlet kitiltja azon vendégeit, akik nem támogatják a BLM mozgalmat

Szerkesztőségünket megkereste olvasónk, Bódi Ábel. Ő juttatta el hozzánk történetét Karácsony Gergely színes fővárosából.

Vigyázat! Vérlázító!

Tisztelt Szerkesztőség!

Négy év után tiltott ki a Hot Tramp borbélyüzlet, mert – ahogy a csatolt kép mutatja – nem fogadnak senkit, aki nem támogatja a BLM mozgalmat, vagy politikailag nem egyezik velük a nézete. Ez egyébként alapjogot sért, alkotmányellenes. Az esetről videó is készült.

(…)

Szomorú, hogy ez ma Budapesten megtörténhet, hogy egy magyart politikai alapon tiltanak ki.

A videó:

Ha fordítva történik ilyen, az azonnal megüti a mainstream media hasábjait. Ha egy magyar konzervatívot üldöznek a saját hazájában, vajon az is? Vajon erről mikor fog írni az Index?

Üdvözlettel,

Bódi Ábel

Frissítés:

Helyzetjelentés!

A budapesti kultúrharcban új hídfőállást alakítottunk ki! Olyan ellenállásba kezdett a közösség, ami figyelemre méltó, köszönöm szépen az összefogásotokat! Elleptétek a Hot Tramp oldalát, Facebookon és Google-ön egyaránt, ami olyannyira jól sikerült, hogy el is tűnt a borbélyüzlet oldala!

“A harcban nem szabad megállni” – szól a veres nóta, de mi sem állunk meg! Ez csak az első lépése volt annak a kampánynak, ami a nemzeti identitásunkra törők ellen indult. Lesz ma még fejlemény!

Nem engedjük, hogy a saját hazánkban üldözzenek bennünket! – írta Bódi Ábel Facebook-oldalán.

Tovább a cikkhez

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek