Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Ungváry Krisztián titkos élete – Náci egyenruhával seftelt a balliberális „sztártörténész”

 

Egy horogkeresztes karszalaggal ellátott náci egyenruhát árult és adott el több mint százezer forintért az interneten Ungváry Krisztián, a balliberális oldal futtatott történésze. „Meg lehet magyarázni” – hogy a klasszikust idézzük, és nyilván, a segéderők majd meg is próbálják kimosni őt a slamasztikából. Ugyanakkor tény: hasonló náciegyenruha-botrány miatt már más is komolyan megütötte a bokáját. 

 

Imádnivaló fotót kaptunk egyik kedves olvasónktól. A képen Ungváry Krisztián balliberális „sztártörténész” egy tavaly szeptemberi Facebook-bejegyzése látható, melyet egy náci világháborús ereklyék adás-vételével foglalkozó csoportban osztott meg. Ungváry a következő szöveget tette közzé:

 

Eladó a fotókon látható SA [Sturmabteilung, „rohamosztag” – P.T.] Dienstrock W für politische Leiter. A darab teljesen hibátlan, szinte újszerű és garantáltan EREDETI. Lásd a benne található szabócédulákat is. A tartozékok közül megvan az eredeti karszalag valamint egy szalagsáv. Egy gombja hiányzik és hiányoznak a Kragenspiegelek [hajtókák – P.T.] is. Ára 350 euró. Megtekinthető a II. kerületben előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Válaszokat magánba kérek.

 

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu