Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Stop5G – Kedves turisták tüntettek a Dobó téren, nem is hatották meg a döntéshozókat

2020/07/31

 

 

(...)  "Eger már bizonyított a történelemben, most ismét rajta az ország szeme. Ha sikerül megvédeni Egert, akkor az üzenet lenne minden településnek. Ha Eger elesik, elesik az ország" – állt abban a felhívásban, amellyel egy csütörtöki demonstrációra hívták az embereket az egri Dobó térre. Nos, Eger elesett, az 5G ellen tüntetők különösebben nem hatották meg az egri városvezetőket. Mint ahogy a megmozdulás se az egrieket, hiszen elsősorban néhány kedves, lelkes, de az ország más pontjairól érkező 5G-ellenes hívő koptatta a Dobó tér térköveit.

 

Pedig ha az esemény Facebook-oldalának hitt volna az ember, hömpölygő tömegre is számíthatott volna, ezt írták a csütörtöki  tüntetés előtt: "Frissítés! Rengetegen jelentkeztek az ország számos részéről, hogy szeretnének a helyszínen szurkolni nekünk! Arra kérek mindenkit, hogy amennyiben lehetséges hozzatok magatokkal helységnév táblát, annak érdekében, hogy látszódjék a híradásokban, hogy az egész ország képviselteti magát a rendezvényen".

 

(...)

 

A tüntetés és Pócs Alfréd célja az volt, hogy ne indulhasson el a hálózat kiépítése Egerben. A képviselő ezt a csütörtöki közgyűlésen próbálta elérni. Sikertelenül, Egerben nem fogja önkormányzati rendelet tiltani az 5G-hálózat képítését.

 

 

Stop5G felkiáltással tüntettek a Dobó téren

 

Az 5G kiépítése ellen tüntettek csütörtökön a Dobó téren. A rendezvényen előadásokkal, fellépőkkel és a különböző városokból érkező tiltakozókkal az volt a szervezők célja, hogy Eger legyen az első város az országban, ahol visszautasítják a mobilhálózati rendszert, ezzel példát mutatva a többi településnek.

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu