Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

El akarták hallgattatni az orvosokat, akik nyilvánosan beszéltek a járvány kezelhetőségéről (+ videó)

 

 

Kevesebb, mint 24 órával azután, hogy az orvosok első Washington DC-ben tartott sajtótájékoztatóját cenzúrázták és eltávolították az összes nagy közösségi média felületéről, és miután saját webhelyüket is lekapcsolták, hogy elnémítsák őket, visszatértek a Legfelsőbb Bíróság épületének lépcsői elé 2020. július 28-án kedden.

Azzal az eltökélt szándékkal tartották meg második sajtótájékoztatójukat, hogy tisztában voltak azzal a nagy kockázattal, ami az életüket, családjukat és munkájukat fenyegeti, mivel továbbra is eltökéltek azon szándékukban, hogy közvetlenül az amerikai nép elé terjesszék az igazságot, hogy szerintük létezik a koronavírus gyógymódja, és hogy a nyilvánosságnak nem kell többé félnie.

Az interneten élőben közvetítették és rögzítették, hogy egy orvoscsoport egy sajtótájékoztatót tart az Egyesült Államokban a koronavírusról, és megosztják szakmai véleményüket, amit rövid időn belül az összes közösségi média platform törölt, és gyakorlatilag el akarták őket hallgattatni. A videóban az orvosok a hidroxiklorokinról beszéltek, amivel állításuk szerint kezelhető/gyógyítható a COVID-19, jelezve, hogy nincs szükség maszkokra, és arra utalva, hogy oltás sem kell.

 

 A jelenleg elfogadott narratíva alapján a tényellenőrök szerint természetesen ezek hamis információk.


Dr. Simone Gold volt az első orvos, aki újból megszólalt és a következőket mondta:

"Ismét itt állunk, nagy személyes és szakmai kockázatot vállalva.

Fáradtak vagyunk azt látva, hogy a betegek előttünk halnak meg, és még dühösebbek vagyunk, hogy látjuk a félelem pókhálóját, amely körülveszi az amerikai közvéleményt.

Ha van kezelés, akkor van gyógymód is. Az emberek félnek ezt kimondani.

De mi másnak nevezhetnénk, ha idejében adunk valakinek gyógyszert, ami megszakítja a betegség folyamatát?

Nem fognak minket elhallgattatni. Az alkotmány első módosítása az első okunk. Több ezren vagyunk."

Dr. Richard Erso egy másik orvos, aki felszólalt:

"Nem hagyhatjuk, hogy betegeink meghaljanak kezelés nélkül. És ez a legfontosabb dolog, ami történt.

Azt mondták nekünk, hogy bujkáljunk a házunkban, viseljünk maszkot és várjuk az oltást.

Ez nem stratégia. Nekünk van egy stratégiánk.

A hidroxiklorokin működik. Szégyenteljes, hogy visszatartják a betegektől." (1)John P. A. Ioannidis, a Stanfordi Egyetem orvos- és járványtani professzora elmondta, hogy a fertőzések halálozási aránya közel 0% a 45 év alatti emberek körében. Nyilvánvaló, hogy ez az arány növekszik az idősebb korcsoportokban és az immunhiányos embereknél, csakúgy, mint a legtöbb légzőszervi vírus esetében.

A lényeg az, hogy az orvosok és tudósok által sok hónapja hangoztatott tények ellentmondanak a főáramú médiának és az Egészségügyi Világszervezet eredményeinek.

A videót ezután ifjabb Donald Trump is megosztotta a Twitteren, ami még nagyobb figyelmet irányított rá. A Twitter töröltette az elnök fiával a bejegyzést, és azt állította, hogy 12 órán keresztül korlátozzák fiókjának bizonyos funkcióit. Donald Trump szintén megosztotta a videó részleteit, több sajtóközlemény, például a CNN szerint.

A CNN és más mainstream médiumok megkérdőjelezték a videó hitelességét, függetlenül attól, hogy valódi orvosok-e vagy egyszerűen csak félrevezető információt terjesztő csoportról van szó. Ez zavaró, tekintettel arra a tényre, hogy egyértelműen bemutatták magukat, és a hátterük ellenőrizhető.

Ezen kívül Ralph Norman kongresszusi képviselő volt az első felszólaló, akit a főáramú médiacikkek meg sem említenek. Miért gyűlne össze egy kongresszusi képviselő egy rakás csaló orvossal?

Az orvosok kifejtették érvelésüket, és tapasztalataik alapján megadták az információkat és a bizonyítékokat. Ezért ismételten fel kell tennünk a kérdést, hogy miért törlik ezeket az információkat a közösségi média platformokról? Mi történik itt? (2)(3)

 

 

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu