Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A normalitásért állnak ki a Hetero Pride-on

 

 

A normális értékek megóvásáért gyűlnek össze ma délután a Március 15. téren. 16 órakor. Szilágyi Ákos, a Nemzet zászlaja rendezvény szervezője is beszédet mond az eseményen.

 

 

A rendezvényen Szilágyi meghívására felszólal Papp Lajos szívsebész is.

 

Szilágyi Ákos a Magyar Nemzetnek elmondta: a liberális politikusok céljai egyértelműek, a családokat, az istenhitet és a hazát támadják.

 

Szilágyi az Egyesült Államokban lévő több évtizedes tartózkodása alatt azt tapasztalta, hogy aki nem állt ki a ­Pride hónap mellett a liberális egyetemeken, annak veszélybe került az állása.

– Egy konzervatív értéket valló tanárnőt azért távolítottak el az állásából, mert Trump elnökkel szimpatizált. Megelőzően a Pride hónapban nem volt hajlandó Facebook-profilját szivárványszínűre cserélni, ezért megkérdezték tőle: „Nem tudod a Facebookot kezelni?”

– emlékezett vissza Szilágyi.

 

A hazafias gondolkodású rendezvényszervező leszögezte: a mostani események tükrében látszik, hogy hazánkban is elindult ez a folyamat, ha ezt hagyjuk, mi is eljutunk oda, hogy aki nem áll ki az LMBTQ közösség mellett, abból közellenség válik. A normalitás teljesen elrugaszkodott a valóságtól, a liberális politikusok szándékosan építik le a nemzeti gondolkodást. Erre példa Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester, aki közösségi oldalán azt közölte: a Pride már-már nemzeti ünnep. Majd a városházára kitűzte a szivárvány lobogót, az államalapítás ünnepéről pedig „elfeledkezett” megemlékezni.

 

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu