Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Szivárványos zászló alatt kellett bevonulni az iskolába az elsősöknek

2020/09/12

 

Néhány napja került fel az internetre egy kép, amin kicsi gyerekek vonulnak be az ajtó fölé kifeszített szivárványos zászló alatt egy északnyugat-németországi általános iskolába. Az ajtó két oldalán az evangélikus egyház funkcionáriusai állnak. Közben idehaza a Momentum az óvodások abúzusát szorgalmazza.

 

A fenti kép a Ruhr-vidéken fekvő Moers városka Uhrschule Meerbeck nevű intézményének bejáratánál készült. Németországban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban augusztus 13-án zajlottak az általános iskolai beiratkozások. Az nem teljesen bizonyos, hogy a fenti kép ezen a napon készült-e, de augusztus 19-én került fel a moers-i evangélikus templom Facebook oldalára. A gyerekek korai indoktrinációja miatt lesokkolt hozzászólók negatív kommentjeinek hatására azonban a képet még aznap délután törölték az oldalról.

 

„Az eredeti cikkben azt írták, hogy a képen látható lelkésznő minden a szivárványos zászló alatt áthaladó gyereknek áldást mondott a zászlóra. Ez engem a totális diktatúrákra emlékeztet. Az eset megrázott és megmutatta, hogy a gyerekeket már a legelejétől gender-propagandával dolgozzák meg.” – nyilatkozta az Arcadinak Mike D., az egyik hozzászóló.

 

„Az Evangélikus Egyház mindig a hatalom oldalán áll. Jelen pillanatban a hatalom a szivárványos zászló mellett van. Itt a gyerekeket kiskoruktól kezdve szexuálisan indoktrinálják. Mi köze az első osztályosoknak a homoszexuális mozgalomhoz?” – tette fel a kérdést Renatus Rieger, az AfD Moers kerületi elöljárója.

 

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu