top of page

Vegye le kínálatából az LMBTQ-propaganda mesekönyvet a Pagony gyerekkönyvesbolt és a többi árusítóhe

A napokban jelent meg a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket tartalmazó, Meseország mindenkié című mesekönyve.

A szülők és a pedagógusok álláspontja világos: politikai és szexuális ideológiai tartalmak nem valók a gyerekeknek.

A könyv előszava szerint „óvodai és iskolai foglalkozástervek” is készültek a mesékhez. Ebből egyértelművé vált, hogy a könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület a legkisebbeknek szánja a könyvét. A kötetben mindeközben a transzgender „nemváltásokat” megjelenítő mesék mellett homoszexuális „esküvőt” és „házasságot” bemutató történetek is helyet kaptak.

A könyv jól ismert klasszikus mesék átiratait tartalmazza, emellett a borítója és a grafikája hagyományosnak mondható, így a gyanútlan szülők vagy pedagógusok anélkül is megvehetik az LMBTQ-propagandával fűszerezett gyerekkönyvet, hogy tudnák, mit tartanak a kezükben. Főleg, hogy az egyik legnagyobb hazai gyerekkönyvesbolt, a Pagony Könyvesbolt is árulja a kötetet.

Petíciónkban arra kérjük ezért a Pagony Könyvesboltot és a többi árusítóhelyet (Líra.hu, Írók Boltja, Massolit Könyvesbolt), hogy a gyermekek fejlődésének biztonságát és védelmét szem előtt tartva vegyék le kínálatukból az LMBTQ-propaganda mesekönyvet!

A gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása fontosabb a divatossá váló majd letűnő politikai-szexuális ideológiáknál. A kicsinyek biztonsága mindannyiunk ügye. Hagyják békén őket a nekik nem való LMBTQ-tartalmakkal!

Fogjunk össze a gyermekek biztonságáért! Kérjük, aláírásával támogassa Ön is a könyvesboltoknak írt petíciót!

 

175 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page