Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Felfegyverkezve masíroztak a színes bőrű milicisták, akik fekete nemzetet akarnak csinálni Amerikából

 

 

Mintha a náci birodalom újjászületésének lennénk tanúi – legalábbis ezt támasztják alá azok a felvételek, melyeken felfegyverezett milicisták masíroznak, majd “Black Power!” felkiáltással lendítik magasba karjukat. A helyszín ezúttal az amerikai Lafayette, ahol az NFAC állítása szerint az Egyesült Államok negyedik legnagyobb milíciája vonult fel szombaton délután és hirdette a “fekete erő” hatalomátvételét.

 

“Én vagyok az NFC! Fekete hatalom! Fekete emberek! Fekete ember! Fekete nő! Fekete gyermek! Fekete Nemzet!” – ilyen és ehhez hasonló kiáltásokkal nyomatékosította közel félezer felfegyverkezett BLM-es, NAFC-s aktivista Lafayette utcáin, hogy őket nem lehet megfélemlíteni, szabályok közé szorítani. Az erőfitogtató demonstráción több beszéd is elhangzott, az egyik felszólaló – Verone Thomas – pedig kijelentette, hogy Bidenre fog szavazni. (Nahát, micsoda meglepetés…– a szerk).

 

Beszámolók szerint az utcán a félautomata fegyverekkel hadonászva a csoport tagjai azt is üvöltözték, hogy nem marad következmények nélkül Trump politikája, szavaik szerint ez “háború a nemzetünk ellen”.

 

(...)

Tovább a cikkhez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

MOGY-embléma_kicsi.png
Blogos rovatok

Levelezés, kapcsolat: 

 

VERZÁR ÉVA  vosa@t-online.hu