top of page

Elismerte Donáth Anna, hogy hiba volt diktatúrát kiáltani (+ videó)

Elismerte a Momentum EP-képviselője, hogy az ellenzék alaptalanul kiáltott diktatúrát tavasszal a „felhatalmazási törvény” miatt. Donáth Anna a HírTV birtokába került felvételen arról beszél, az európai politikusok a Magyarországról érkező ellenzéki nyilatkozatok alapján értelmezték tévesen a jogszabályt. Az igazságügyi miniszter Híradónknak azt mondta, ez jó példa arra, milyen trükkökkel befolyásolja az európai közvéleményt a baloldal.

Korlátlan hatalom, diktatúra. Így támadta a hazai ellenzék a márciusban elfogadott koronavírus-törvényt, amely lehetővé tette a kormány számára, hogy a járvány elleni védekezéshez szükséges döntéseket rendeleti úton hozza meg.

A koronavírus-törvényt felhatalmazási törvénynek nevezve beszélt annak veszélyeiről a momentumos Donáth Anna is az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának ülésén áprilisban.

A magyarországi diktatúráról szóló híreket a külföldi médiumok is átvették.

„Sokszor előbb nyilvánítottak véleményt, mint még mielőtt tudtunk volna beszélni és így terjedhetett el európai szinten az, hogy például a felhatalmazási törvény következtében gyakorlatilag beszüntették a parlament működését. Tisztában voltak vele, hogy szó sem volt arról, hogy a magyar kormány teljhatalmat kapott volna”

– vallotta be momentumos Donáth Anna egy, a HírTV birtokába került belső videóbeszélgetésben. A képviselő elmondja, azzal, hogy mások mellett ők is diktatúrázni kezdtek, elterjesztették az álhírt Európában.

 

15 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page