top of page

Trump-ellenes antifa-szkinhed a választási csalással gyanúsított Dominion egyik vezetője

Ahogy kiderülnek a dolgok, hirtelen Twitter-fiókot függesztenek fel, és honlapot kapcsolnak le.

Érdekes dolgokat ír az American Conservative-on Darryl Cooper a Dominion Voting Systems vállalat vezetésével kapcsolatban. Ennek a vállalatnak a szoftverét használják számos amerikai tagállamban szavazatszámlálásra, és a mostani voksolási csalások és hibák kapcsán is sűrűn előkerül a neve.

A TAC szerzője mindenesetre érdekes dologra bukkant rá: egy Joe Oltmann nevű Twitter-felhasználó ugyanis kiposztolt néhány Facebook-képernyőképet, amelyen egy Eric Coomer nevű Facebook-profilon Antifa-kiáltványok és a rendőrök meggyilkolásáról szóló dalok voltak kiposztolva. A Twitter nem sokkal később felfüggesztette Oltmann fiókját.

Oltmann azt állította, hogy az általa posztolt Facebook-profil Eric Coomerje azonos a Dominion termelésstratégiai és –biztonsági igazgatójával – Eric Coomerrel. Darryl Cooper utánajárt a dolgoknak. A Facebook-profil Coomerja 1997-ben diplomázott a Berkeley-n atomfizikából. Akárcsak a Dominion Coomerja. A profilon megadott e-mailcím a Berkeley atomfizika tanszékéhez tartozott.

Cooper rákeresett a Google-ben az e-mailcímre. Ekkor kezdett még izgalmasabbá válni a dolog: Coomerről kiderült ugyanis, hogy régóta aktívan részese szkinhed-oldalak tevékenységének, például a Google Group for skinheads-nek, és valószínű moderátor volt a papaskin.comon is. Ezek azonban nem szélsőjobbos szkinhedcsoportok, épp ellenkezőleg. Ezek SHARP-ok: Skinheads Against Racial Prejudice, azaz „szkinhedek a faji előítéletek ellen”.

Szóval nagyon valószínű, hogy a Facebook Eric Coomerje és a Dominion Eric Coomerje ugyanaz a személy, és erősen balos a meggyőződése, sőt mi több antifa-aktivista. 2016-ban azt posztolta a Facebookon, hogy csak „idióták” szavazhatnak a „fasiszta”, „autokrata, nárcisztikus és rasszista” Donald Trumpra, akinek alelnökjelöltje (a mostani alelnök), Mike Pence egy „keresztény dzsihadista”. 2017-ben Texast a „rasszisták, idióták és nőgyűlölők" földjének nevezte.

Azután, hogy Darryl Cooper megosztotta ezt az információt pár felületen, hogy aki gondolja, menjen utána, pár óra elteltével lekapcsolták a Papa Skin honlapját, ami húsz éve volt fenn háborítatlanul a neten.

 

3 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page