top of page

A 240 millió lakosú indiai állam felszámolta a covidot az ivermektinnel. Levél Dr. Kásler Miklósnak
Kérem Dr. Kásler Miklós tisztelt miniszter urat: szíveskedjék TOVÁBBÍTANI a Magyar Orvosi Kamarának és az O.Gy.É.I.-nek a covid-betegség TÉNYLEGES, újabb és újabb fertőzéshullámokat NEM gerjesztő MEGGYÓGYÍTHATÓSÁGÁRÓL szóló, KÖZÉRDEKŰ híradásokat – mert az én címemről érkezőket visszadobják. Úgy látszik, hogy nem érdekli őket az, hogy az embereket nemcsak sorozatosan vakcinázni lehet, hanem végleg megmenteni is a covid-betegségtől.

Tisztelettel: Kincsesné Salca MáriaA 240 millió lakosú indiai állam teljesen felszámolta a covidot az ivermektinnel
Hogyan győzte le a több mint 240 millió lakosú indiai állam a Vuhani koronavírust (Covid-19)? Egyszerű. Az emberek ivermektint szedtek.

Az Észak-Indiában található Uttar Pradesh hivatalosan bejelentette, hogy mind a 33 körzete „koronavírusmentes”, köszönhetően az ottani vezetők jóindulatú törekvésének, hogy mindenkinek „ló féreghajtót” biztosítsanak.

A felépülési arány a kínai vírusból Uttar Pradesh-ban óriási, 98,7 százalék, ami közvetlenül az ivermektin nagyszabású profilaktikus (megelőző) használatának tulajdonítható.

A nyugati média és egészségügyi intézmények szerint „nincs bizonyíték” arra, hogy az ivermektin bármilyen előnnyel járna a kínai vírus elleni küzdelemben. A valós élet, a helyszíni bizonyítás szerint Indiában azonban az ivermektin valóban csodát tett .

Nem is olyan régen az ivermektint a Journal of Antibiotics a bélparaziták kezelésére szolgáló „csodaszernek” nevezte. Az ivermektin feltalálói Nobel-díjat is kaptak az anyag felfedezéséért. Most azonban az ivermektint „veszélyesnek” és „nagy kockázatúnak” gyalázza a média és a kormány. Folyamatosan azt mondják nekünk, hogy az ivermektin csak szarvasmarháknak vagy lovaknak való, annak ellenére, hogy az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) még 1996-ban jóváhagyta emberi felhasználásra is.

India olyan területein, ahol az ivermektin helyett a „vakcinákat” választották, az új esetek hatalmas felszökését tapasztalták.

2020 májusában és júniusában az ivermektint széles körben alkalmazták az Agra Uttar Pradesh körzetében dolgozó légzőszervi szakemberek. Abban az időben ez kísérlet volt, hogy lássák, hogyan reagál rá a kiválasztottak szervezete. Dr. Anshul Pareek szerint megfigyelték, hogy „egyikük sem fertőződött meg a Covid-19-cel, annak ellenére, hogy napi kapcsolatban voltak olyan betegekkel, akiket pozitívnak teszteltek a vírusra".

Ezt a sikeres kísérletet követően az állam kormánya úgy határozott, hogy hivatalosan szankcionálja az ivermektin kínai vírus elleni gyógyszerként történő alkalmazását, nemcsak az egészségügyi dolgozók, hanem később a lakosság számára is. „Annak ellenére, hogy ez az állam a legnagyobb népességű, és magas népsűrűségű, viszonylag alacsony pozitivitási arányt és eseteket kaptunk egymillió lakosra számítva" – magyarázta Pareek.

Augusztusban Uttar Pradesh tisztviselői értesítést adtak ki, amelyben azt tanácsolták az ottani orvosoknak, hogy 12 mg ivermektint szedjenek „a világjárvány hatásainak visszaszorítása érdekében”. Ez az ajánlás nagyon sikeresnek bizonyult.

„Ez a gyógyszer egész hatékonyan véd a COVID-19 ellen” ismerte el a kormány. „Ezért felkérünk minden állampolgárt, hogy ezt a tablettát szedje.”

Az apró dél-indiai Kerala államban eközben a Fauci-influenza új „esetei” szárnyalnak. Ennek oka az, hogy az ivermektin helyett Kerala az „oltások” mellett döntött, amelyek több betegséget terjesztenek.

„A Kerala áprilisban felvette az ivermektint az állam COVID-kezelési iránymutatásába, de használatát csak súlyos esetekre vagy társult betegségekre korlátozta, vagyis késői kezelésként tartották fenn, ha egyáltalán alkalmazták” – számolt be a WND . „Kerala augusztus 5-én teljesen felhagyott az ivermektin használatával.”

Kerala azonban inkább kivétel, mint norma. India egészében az oltási arány jelenleg 5,8 százalék körül mozog, így a világ egyik legkevésbé oltott országa.

„Azt állítják, hogy az ivermektin a közönséges influenza és sok más vírusos fertőzés ellen is hatékony" írta a WND egyik hozzászólója. "Ha ez igaz, akkor nem csoda, hogy a gyógyszeripari mamutvállalatok szeretnék elnyomni."

„Az Ivermectin teljesen biztonságos, de a kormány nem akarja, hogy ezt tudják" jegyezte meg egy másik. A gyógyszernek kevés mellékhatása van, sok milliószor írták fel, és ismert, hogy 21 különböző vírust, köztük a SARS-CoV-2-t is elpusztítja."

Az Ivermectint évek óta biztonságosan használják, és már lejárt a szabadalma (tehát bárki és nagyon olcsón gyárthatja!).

A legfrissebb hírek a Vuhani koronavírussal (Covid-19) való megtévesztésről és az ivermektin elleni „keresztes hadjáratról” a Fascism.news oldalon találhatók.


 

A cikk forrásai a következők:

295 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page