top of page

A Bill Gates által finanszírozott mikrotű vakcinatapasz klinikai vizsgálata „sikeres”
Vajda Miklós cikkajánlása

Eredeti írás:
Az atlantai székhelyű biotechnológiai vállalat, a Micron Biomedical a múlt héten bejelentette, hogy sikeresen befejezte a microarray injekciómentes vakcina első klinikai vizsgálatát 9 hónapos gyermekeken. Ezt a klinikai vizsgálatot a Bill & Melinda Gates Alapítvány finanszírozta.


A Microarray injekciókat egy mikrotűs tapasz segítségével adják be, amely úgy néz ki, mint egy sebtapasz, és a bőrre nyomva kell felhelyezni. Alkalmazása után a mikró-tűk áthatolnak a bőr felső rétegén, hogy bejuthassák a vakcinát.

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az uralkodó osztály meggyőzze a tömegeket az injekció beadásáról, még akkor is, ha félnek a tűtől.

A Children's Health Defense szerint a tanulmány, amelyet a kutatók a múlt héten mutattak be a Microneedles 2023 konferencián Seattle-ben, az indiai Serum Institute vezető kereskedelmi forgalomban kapható MR-oltóanyagának biztonságosságát, immunogenitását és elfogadhatóságát értékelték, amelyet a Micron microarray technológiájával szállítottak felnőtteknek, kisgyermekeknek és csecsemőknek.

Ennek az oltási módszernek a támogatói, mint például a Gavi, a Vaccine Alliance – amelynek a Gates Alapítvány is alapító tagja – a tapaszokat „az oltás jövőjének” nevezik, ahol ezeket az életmentő beavatkozásokat fájdalommentesen, végeznék el. Még fecskendőre vagy egészségügyi képzettségre sincs szükség.

A Micron vezérigazgatója, Steven Damon még Bill Gates támogatását is említette az ilyen típusú technológiához.


"A Micron-t a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a CDC támogatása nagy örömmel tölti el, hogy egy fontos mérföldkövet valósíthat meg a jövőben a szükséges és potenciálisan életmentő vakcinák és terápiák injekciómentes beadása terén."


„Az oltásbejuttatással kapcsolatos innovációk támogatása kritikus fontosságú a folyamatban lévő egészségügyi egyenlőtlenségek kezelésében” – mondta James Goodson, a tanulmány társkutatója, a CDC Globális Immunizációs Osztályának vezető tudósa és epidemiológusa a sajtóközleményben.

Ez a tapasz megkönnyítené az oltások széles körű elterjedését a kutatók szerint, különösen azokon a fejlődő területeken, ahol hiányzik az infrastruktúra, például a hűtés és a képzett szakemberek.

Így vagy úgy, az uralkodók azt akarják, hogy az összes rabszolgát beoltsák a parancsukra.

Ez egy újabb lépés az állandó rabszolgarendszer céljának elérése felé.

603 megtekintés

تعليقات


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page