top of page

A „Bolond Putyin” – a globalisták megtévesztő játéka. Vasko Kohlmayer írásának összefoglalója
(Cser Ferenc, Szilaj Csikó)


Mióta Oroszország megtámadta Ukrajnát, a nyugati közvéleményt azzal bombázzák, hogy Vladimir Putyin egy kötnivaló bolond. Ez a fogalom terjed a háttérhatalom és az általuk lefizetettek, a politikus osztály, a média véleményformálói, a karrier diplomaták és technokraták, valamint a hozzájuk kötődő biztonsági és hírszerző személyek között.

A Bolond Putyin kifejezéssel kapcsolatban a legfontosabb dolog, hogy nyilvánvalóan hibás.

Bármi is legyen Putyin, bizonyosan nem egy irracionális (esztelen) bolond. Ez bárki számára nyilvánvaló, akinek szeme van a látásra.

Mindez korábbi tetteiből is látszik, ahogy 48 éves korában a széthullás szélére sodort Oroszországot kézbe vette, és helyreállította annak létstabilitását. Ezenközben intelligens, erős akaratú, céltudatos, nyugodt és önkontrollra képes személyiségként mutatkozott be.

Ukrajna megtámadása előtt Putyin éveken át, többször kifejtette, hogy van egy vörös vonal, Ukrajna NATO tagsága, amelye ha a Nyugat átlép, annak következményei lesznek.

A Nyugat a COVID-műjárvány bűvöletében nem volt hajlandó meghallani a figyelmeztető szót, és arrogánsan válaszoltak: „nem fogja Oroszország meghatározni, hogy ők mikor és merre terjeszkednek”.

Erre jött egy teljesen logikus, egyáltalán nem bolond válasz: Oroszország megmutatta, hogy nem lehet vele cicázni.

A többit látjuk.

Most a globalisták arroganciája és könyörtelensége belevitte az emberiséget az ukrajnai krízisbe és atomháború szélére sodorta. És az „okos fiúk” mindezekért a „Bolond Putyin”-t okolják.

Ennyi a cikk lényege.

A tartalmával messzemenően egyetértek. November-december már nekem is ez volt az érzésem, hogy ebből támadás lesz, és amikor valóban bekövetkezett, ezt logikus válasznak ítéltem. Ugyan a mértéke meglepett, de ahogy alakul, fokozódik az egész, önmagában igazolja: itt valóban kényszerű erőfitogtatás folyik, aminek a szerencsétlen ukrán emberek isszák most a levét. És csak remélem, hogy ott megáll – hogy a fitogtatást kiprovokálók észhez térnek, és nem az egész emberiség lesz áldozata ennek a világméretű erőméregetésnek.


A cikk eredetije:

790 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg