top of page

A CHD szerint a Pfizer és az FDA valóságos adatbombát dobott a COVID-oltakozókra
„EZEK AZ EREDMÉNYEK AZONNAL VÉGET KELL VESSENEK A PFIZER COVID-OLTÁSAINAK!"


Az ifj. Robert F. Kennedy által alapított Children's Health Defense (CHD – Gyermekek Egészségvédelme) kiemelt jelentőségű értelmezését adta annak az adathalmaznak, amelyet az amerikai gyógyszerhatóság, az FDA (Food and Drug Administration) volt kénytelen egy bírói ítélet nyomán nyilvánosságra hozni. A klinikai vizsgálatok adatai alaposan ellentmondanak annak a kormányzati/ipari mantrának, mely szerint az oltakozás „biztonságos és hatékony”.

Ifj. Robert F. Kennedy a Magyarok X. Világkongresszusa Nyitó-konferenciájának egyik kiemelt előadója volt 2021. augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján.

Megköszönjük Balla József ausztráliai barátunknak, munkatársunknak, hogy felhívta figyelmünket erre a – láss csodát – fősodratú médiában megjelent írásra, és el is készítette annak fordítását.

Vajon lesz-e még ember, aki ezután is oltakozni kíván?

Washington, 2022. március 3. (GLOBE NEWSWIRE) – Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) Biológiai Értékelési és Kutatási Központja (CBER – Center for Biologics Evaluation and Research) egy kedden nyilvánosságra hozott, 55 000 oldalas dokumentumcsomagban először teszi lehetővé, hogy a nyilvánosság hozzáférhessen a Pfizer által az FDA-hoz benyújtott adatokhoz, amelyeket klinikai vizsgálataiból merített és nyújtott be a COVID-19 vakcinájának engedélyezéséhez.Ez Mark T. Pittman amerikai körzeti bíró január 6- i döntését követi, amely elutasította az FDA kérését, hogy a következő 75 évre titkosítsák az adatokat, amire állítása szerint részben „ korlátozott erőforrásai ” miatt lett volna szükség.


A dokumentumokban található egy 38 oldalas jelentés, amelynek van egy függeléke: „A KÜLÖNÖSEN FIGYELEMRE MÉLTÓ KÁROS MELLÉKHATÁSOK LISTÁJA”, amely 1 291 különböző nemkívánatos eseményt sorol fel az oltást követően.

A lista tartalmazza az akut vesekárosodást, akut petyhüdt myelitist, spermiumellenes antitest pozitív, agytörzsi embóliát, agytörzsi trombózist, szívmegállást, szívelégtelenséget, szívkamrai trombózist, kardiogén sokkot, központi idegrendszeri vasculitist, újszülött halálát, mélyvénás trombózist, agytörzsi encephalitist, vérzéses encephalitist, homloklebeny epilepsziát, szájhabzást, epilepsziás pszichózist, arcbénulást, magzati distressz szindrómát, gastrointestinalis amyloidosist, generalizált tónusos-klónusos rohamot, Hashimoto-encephalopathiát, hepatikus encephalopathiát, hepatikus hepatitis immunos-zothrombosist, vascularis zothrombosis intersticiális tüdőbetegséget, jugularis véna embóliát, juvenilis myoclonus epilepsziát, májkárosodást, alacsony születési súlyt, multiszisztémás gyulladásos szindrómát gyermekeknél, szívizomgyulladást, újszülöttkori rohamokat, hasnyálmirigy-gyulladást a „vakcinázást” követően adódott egyéb 1246 orvosi eset között.

„Ez egy bomba” – mondta Mary Holland, a Gyermekek Egészségvédelme (CHD) elnöke és általános jogtanácsosa.
„Most már legalább tudjuk, hogy az FDA és a Pfizer miért akarta 75 évig titokban tartani ezeket az adatokat. Ezek az eredmények azonnal véget kell vessenek a Pfizer COVID-oltásainak. A súlyos károk lehetősége nagyon egyértelmű, és az oltások által sérülteknek lehetetlenné tették kártérítésért perelni a Pfizert."

Az Egyesült Államok kormánya már megvásárolt 50 millió adag, öt év alatti gyermekeknek szánt Pfizer vakcinát, 2022. április 30-ig történő leszállításukra, jóllehet az FDA még nem adott ki sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) erre a korcsoportra. A COVID általi súlyos sérülés vagy halál veszélye az egészséges gyermekek esetében gyakorlatilag nulla, és egyelőre az oltás nem hatékony a kisgyermekeknél alkalmazva.

A Guardian szerint, a Pfizer tavaly közel 37 milliárd dolláros (27 milliárd fontsterling) értékesítést ért el a COVID-19 vakcinájából – ezzel a történelem egyik legjövedelmezőbb termékévé téve azt –, és 2022-re egy újabb kiugró évet jósolt, nagy fellendüléssel a „Paxlovid”nevű Covid-19 tablettája révén.

Biden elnök kedden hirdette a Paxlovidot évértékelő beszédében, ugyanazon a napon, amikor a Pfizer adatait nyilvánosságra hozták. „Elindítjuk a 'Test to Treat' (Tesztelj, hogy kezeljünk) kezdeményezést, hogy az emberek gyógyszertári vizsgálatot végezhessenek, és ha eredményük pozitív, a helyszínen ingyenesen kaphassanak vírusellenes tablettákat" – mondta Biden beszéde közben.

2020. december közepétől 2022. február 18-ig az Egyesült Államok kormányának adatbázisa,

a Vakcinák Káros Mellékhatásainak Jelentési Rendszere (VAERS Vaccine Adverse Events Reporting System) 1 134 984 jelentést kapott nemkívánatos eseményekről, beleértve 24 402 haláleset a COVID-oltást követően.

Ezen kívül volt 4 021 eset szívizomgyulladással és szívburokgyulladással az Egyesült Államokban. 2 475 eset a Pfizerhez köthető, 1 364 eset a Modernához és 171 eset a J&J COVID vakcinájához. Ezek 12-17 éves gyermekeknél 643 esetben jelentettek szívizomgyulladást és szívburokgyulladást.

„Bűnözés lenne csecsemőket és kisgyermekeket kitenni ennek a rendkívül kockázatos terméknek” – mondta Holland. „A VAERS adatai azt mutatják, hogy az oltóanyag milyen katasztrofális egészségügyi hatásokat gyakorol emberek millióira, ennek ellenére a Pfizer és más vakcinagyártók dollármilliárdokat halmoznak fel, és nem tartanak attól, hogy felelősségre vonják őket a „vakcinájuk” okozta sérülésekért és halálesetekért.”

Az FDA azon próbálkozása, hogy leplezze ezeket az adatokat, ezzel támogatva a gyógyszeripar lényegét, nem új jelenség az ország közegészségügyi rendszerében. További információért a gyógyszerészeti korrupcióról és az iparág szoros kapcsolatáról a kormányzati szabályozó hatóságokkal, olvassa el Ifj. Robert F. Kennedy, CHD alapító és vezető jogtanácsos: Az igazi Anthony Fauci: Bill Gates, a Big Pharma és a demokrácia és a közegészségügy elleni globális háború c. könyvét.A Gyermekek Egészségvédelme (CHD) egy 501(c)(3) paragrafus szerinti non-profit szervezet. Küldetése, hogy véget vessen a gyermekkori egészségügyi járványoknak azáltal, hogy keményen dolgozik a káros expozíciók kiküszöbölését, a felelősök felelősségre vonását és a jövőbeli károk megelőzését szolgáló biztosítékok létrehozásáért. További információért látogasson el a ChildrensHealthDefense.org oldalra.


KAPCSOLAT: Rita Shreffler Children's Health Defense 202-599-1461 rita.shreffler@childrenshealthdefense.org
Az eredeti írás 2022. március 4-én jelent meg. Itt olvasható.
Képeinken: Ifj. Robert F. Kennedy, John F. Kennedy, a háttérhatalom által meggyilkolt amerikai elnök unokaöccse ifjú rajongói körében, Mark T. Pittman amerikai körzeti bíró, aki az FDA által 75 évre titkosítani kívánt COVID-vakcinák engedélyezési adatainak havi 55.000 oldalanként nyilvánosságra hozatalát elrendelte, Mary Holland, a CD elnöke, vezető jogtanácsos és a Fauci-könyv borítója 

MVSZ Sajtószolgálat

11018/220305

Kövessen minket a Magyarok Világszövetsége Facebook-oldalon is.

896 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page