top of page

A COVIDIÓTA orvosok díszpéldánya: az ablakon keresztül „távvizsgálja” pácienseit – Feljelentették!


Eredeti cím:

A COVIDIÓTA orvosok díszpéldánya: hiába nincs már rég „vészhelyzet” az ablakon keresztül „távvizsgálja” pácienseit egy erdélyi háziorvos, mert retteg, hogy elkap tőlük valamit – Feljelentették! Az egészségügyi hatóságok vizsgálatot indítottak a betegek feljelentése és a sajtóban megjelent cikkek nyomán A világra szabadított COVID-terrorizmus alapjaiban átírta, felforgatta az egész egészségügyi rendszert világszerte, beleértve az orvosok szerepét is.

Ki ne emlékezne arra a periódusra, maikor a háziorvosok nem voltak halandóak megvizsgálni a betegeket, mivel a parancsba kiadott, globális COVID-protokoll megtiltotta ezt nekik. És ez a protokoll felülírta magát a hippokratészi esküt vagy az orvosi lelkiismeretet is a legtöbb esetben.

Tehát a háziorvosok nem vizsgálhatták meg a hozzájuk forduló pácienseket, hanem a parancs szerint tesztelésre küldték vagy éppenséggel sorsára hagyták betegségével, bajával.

Ezt a jelenséget és a modern orvostársadalom ezen pszichózisát hosszú oldalakon lehet és nyilván kell is még elemezni, ebben a rövid cikkben azonban csak egyetlen furcsa jelenségre mutatok rá: azokra a háziorvosokra, akik annyira belejöttek a sarlatánokat, kuruzslókat is leköröző „távgyógyításba”, hogy a pácienseket csak telefonon „diagnosztizálták”, vagy ahogy ezt a cikk főszereplője, egy romániai orvos tette, a háziorvosi rendelő ablakán át.

Ez a háziorvos, aki az erdélyi Fehér megyében praktizál, annyira megkattant a COVIDIDIOTIZMUS alatt, hogy

miután a covid-kormányok megszüntették az ún. „járványügyi vészhelyzetnek” nevezett törvénytelen és minden bizonyított alapot nélkülöző intézkedést, azután sem volt hajlandó megvizsgálni normális módon a betegeket,

mert attól retteg, azoktól elkap valami betegséget. (SIC!) Az orvosnő nyilván beszedett már pár Pfizert az elmebajára, de úgy látszik ez sem segített rajta.

Hihetetlen, hogy mindezt egy orvosnak nevezett egyén művelte, hosszú hónapokon át, mígnem a betegek feljelentést tettek ellene s a Fehér megyei Egészségügyi igazgatóság vizsgálatot indított a covIDiotizmusba belehülyült doktornő ellen.

A megyei egészségügyi igazgatóság és a Népegészségügyi Ellenőrző Szolgálat (SCSP) munkatársai hétfőn, november 7-én szúrópróba szerint kiszálltak a háziorvosi rendelőhöz, ahol tetten érték az orvosnőt azon, hogy a rendelő épülete előtt, a járdán várakozó betegeket az ablakon keresztül „vizsgálja”.

Idős emberek, vagy lázas kisgyerekekkel érkezők másfél órát ácsorogtak a novemberi hidegben az utcán, míg az elmeháborodott doktornő az ablak elé szólította és „távkezelte” őket. Sőt recepteket is írt a „távkezelés” következtében.

A román sajtóban megjelent cikkek szerint a doktornő azzal érvelt, hogy a karantén óta attól fél, hogy elkap valami kórságot a betegeitől,

ezért nem is hajlandó fizikai kontaktust teremteni velük, nem vizsgálja meg őket úgy, ahogy ezt a valódi orvosi protokoll előírja.

Semmi sztetoszkóp, vérnyomásmérés, kopogtatás, nyomkodás, a doktornő ugyanis mániákusan fél attól, hogy páciensei megbetegítik.

A Fehér megyei Egészségügyi Igazgatóság közleményében egyelőre annyit hozott nyilvánosságra, hogy a vizsgálat folyik, és mihelyt egy konkrét határozat születik, közlik azt a sajtóval.

(...)

 


549 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page