top of page

A globalisták nagy lépéseket tesznek, hogy alapjaiban változtassák meg társadalmunk működését

Schiller Mária küldeménye


Miközben mindenki más el van foglalva, a globalisták óriási lépéseket tesznek. Korábban már írtam az ENSZ új, világméretű rendszeréről, amely a "félretájékoztatás" visszaszorítására szolgál, és arról, hogy a bankszámláinkhoz kötött globális digitális azonosító rendszert kívánnak bevezetni. Tisztában vagyok vele, hogy ezek a dolgok nagyon vadul hangzanak, de nem titokban zajlanak. Valójában a globalisták nagyon büszkék arra, amit csinálnak. De a lakosságnak csak egy kis százaléka van egyáltalán tudatában ennek az alattomos napirendnek, amit keresztülvisznek, és ezért nagyon kevés vita folyik róla.

Végső soron a globalisták egy olyan rendszert akarnak létrehozni, amely szó szerint teljes ellenőrzést biztosít számukra minden felett. Sajnos, egy kicsit sem túlzok.

A Nemzetközi Fizetések Bankja például kiadott egy "tervezetet", amely egy "egységes főkönyv" létrehozására szólít fel, amely végül az egész bolygó összes eszközének tulajdonjogát rögzítené. Az alábbiakban egy hosszabb részletet közlünk ebből a "tervezetből", amely közvetlenül a BIS hivatalos honlapjáról származik...


Ez a fejezet egy olyan jövőbeli monetáris rendszer tervét mutatja be, amely kihasználja a tokenizációban (egységesített főkönyv tételeként való megjelenítésben) rejlő lehetőségeket, hogy javítsa a régit és lehetővé tegye az újat. A tervezet kulcselemei a CBDC-k, a tokenizált betétek és más, pénzügyi és valós eszközökre vonatkozó tokenizált követelések. A tervezet szerint ezeket az elemeket egy új típusú pénzügyi piaci infrastruktúra (FMI) – egy "egységes főkönyv" – fogja össze. A tokenizáció összes előnyét ki lehetne aknázni egy egységes főkönyvben, mivel az elszámolás véglegessége abból ered, hogy a központi banki pénz más követelésekkel egy helyen található. A központi bankba vetett bizalmat kihasználva egy ilyen közös helyszín nagy lehetőségeket rejt magában a monetáris és pénzügyi rendszer fejlesztésére.


Az egységes főkönyv átalakítja azt a módot, ahogyan a közvetítők együttműködnek a végfelhasználók kiszolgálása érdekében. Az egységes főkönyv a programozhatóság és a platform tranzakciók összevonására való képessége ("composability") révén lehetővé teszi a pénzügyi tranzakciók automatizálását és zökkenőmentes integrálását. Ez csökkenti a kézi beavatkozások és egyeztetések szükségességét, amelyek az üzenetküldés, az elszámolás és a kiegyenlítés hagyományos szétválasztásából adódnak, ezáltal kiküszöbölve a késedelmeket és a bizonytalanságot. A főkönyv támogatja az egyidejű és azonnali elszámolást is, csökkentve az elszámolási időt és a hitelkockázatokat. A központi banki pénzben történő elszámolás biztosítja a pénz egyediségét és a fizetés véglegességét.


Azáltal, hogy "minden egy helyen van", az egységes főkönyv olyan környezetet biztosít, amelyben a feltételes cselekvések szélesebb köre automatikusan végrehajtható az információs és ösztönzési problémák leküzdése érdekében.


Ily módon a tokenizáció kibővítheti a lehetséges szerződéskötési eredmények univerzumát. Az egységes főkönyv így teljesen új típusú gazdasági megállapodások előtt nyitja meg az utat, amelyek ma az ösztönző és információs súrlódások miatt nem lehetségesek. A pénzügyi rendszer esetleges átalakulásának csak a rendszerre építő fejlesztők fantáziája és találékonysága szabhat határt, ahogyan az okostelefon-alkalmazások ökoszisztémája is messze túlszárnyalta maguknak a platformépítőknek a várakozásait.


Kapcsolód cikk:


Ki irányítaná tehát ezt az "egységes főkönyvet"?


Mondanom sem kell, hogy a globalisták.


És ahogy Mike Adams rámutatott, ez azt jelentené, hogy "a vagyontárgyak tulajdonjogát bármikor visszavonhatják vagy megváltoztathatják"...


Ez az új terv egy orwelli, globalisták által vezetett "egységes főkönyvet" ír le, amely minden eszköz (folyószámlák, ingatlanok, kötvények, részvények stb.) tulajdonjogát egy globalisták által működtetett központi tőzsdén rögzíti. Minden vagyontárgyat "tokenizálnak", egy olyan folyamatot, amelyet a BIS úgy ír le, mint "a hagyományos főkönyvben létező pénzügyi vagy reáleszközökre vonatkozó követelések rögzítése egy programozható platformon".

Ez az egységes főkönyv "programozható" bejegyzéseket tartalmaz majd, ami azt jelenti, hogy az eszközök tulajdonjogát bármikor visszavonhatják vagy megváltoztathatják, a globalisták szociális mérnöki kívánságainak megfelelően.

Az egész bolygón lévő összes vagyontárgy tulajdonjogát az "egységes főkönyv" fogja meghatározni, és így ha igazán rossz fiú vagy lány vagy, akkor egyszerűen átadhatják a tulajdonjogot valaki másnak.


Néhány kattintással "semmid sem lenne", és teljesen kitaszítottá válnál.

Természetesen ez csak egy eleme a globalista napirendnek. A 2024 szeptemberében megrendezésre kerülő "Jövő Csúcstalálkozón" példátlan vészhelyzeti hatalmat akarnak adni az ENSZ-nek...

A nagyhatalmú ENSZ most globális "vészhelyzeti" hatáskörök megragadásával igyekszik növelni befolyását világszerte, és Joe Biden elnök támogatja javaslatukat.

Érdekes módon az ENSZ javaslata 2024 szeptemberében kezdődne, mindössze két hónappal a nagy érdeklődéssel várt amerikai parlamenti választások előtt. A globális szervezet "A jövő csúcstalálkozójának" adna otthont, ahol a társult nemzetek elfogadnának egy úgynevezett "paktumot a jövőért". A Jövő Paktuma tartalmaz egy olyan rendelkezést, amely egy "vészhelyzeti állapotot" hoz létre az ENSZ számára, ha egy jelentős "globális sokk" bekövetkezik.

Tehát ha egy újabb világméretű járvány, világháború, gazdasági összeomlás vagy másfajta világméretű vészhelyzet következne be, akkor az ENSZ hirtelen mindenkinek megmondaná, hogy mit kell tennie....

A vészhelyzeti állapot a nemzetközi testületnek hatalmat biztosítana minden nemzet felett a bajban.

Az ENSZ szerint erre a hatalomra azért van szükség, hogy

"győződjünk meg arról, hogy minden résztvevő szereplő olyan kötelezettségeket vállal, amelyek érdemben hozzájárulhatnak a válaszlépésekhez, és hogy számon kérjék rajtuk e kötelezettségek teljesítését".

Az ENSZ politikai javaslata szerint a főtitkár szükség esetén meghosszabbíthatja a vészhelyzeti állapotot, annak ellenére, hogy annak időtartama "véges időtartamra" van meghatározva.

Egy ilyen döntést a tagországok hozzájárulása nélkül hozna meg. Tényleg azt akarják, hogy az ENSZ-nek ilyen hatalma legyen?

Sajnos Joe Biden és csatlósai teljes mértékben támogatják ezt a javaslatot.

Biden már régóta azt teszi, amit a globalisták akarnak, és valószínűleg ezért próbálják ezt még a következő amerikai elnökválasztás előtt keresztülvinni.

Ezen a ponton Biden már csak egykori önmagának a héja. Egy őrült vénemberré fajult, aki rendszeresen trágárságokat kiabál a munkatársaira...


Joe Biden elnökből zárt ajtók mögött olyan indulatok szabadulnak el, hogy a munkatársakkal ordibál és trágárságokat kiabál – derült ki egy hétfőn megjelent új jelentésből.


Sőt, olyannyira rossz a vérmérséklete, hogy egyes munkatársak megpróbálják elkerülni, hogy egyedül találkozzanak vele, vagy elhoznak magukkal egy kollégát, hogy segítsen a helyzetet hatástalanítani – számolt be az Axios.

Egy ilyen gyenge vezetővel a Fehér Házban a globalisták olyan lehetőséget látnak, mint még soha korábban, hogy előmozdítsák a napirendjüket. És ha elérik az akaratukat, akkor az egész társadalmunk teljesen a feje tetejére fog állni.

Hadd említsek még egy példát. Az Arup Group nevű globalista szervezet, amely szoros kapcsolatban áll a Világgazdasági Fórummal, a személygépkocsi-tulajdonlás teljes és teljes megszüntetését javasolja...


Az építkezéssel kapcsolatban a városoknak meg kell változtatniuk, hogy milyen típusú épületeket és infrastruktúrát építenek, és milyen anyagokat használnak. A közlekedés terén a magánautó-tulajdonlásnak véget kell vetni, és a helyette használt közös használatú járműveknek kevesebb anyagot kell felhasználniuk és hosszabb élettartamúnak kell lenniük. A városi lakosoknak emellett nagyrészt növényi alapú étrendet kell követniük, a repülést többnyire a távolsági közlekedés kevésbé energiaigényes formáira kell cserélniük, meg kell változtatniuk a ruhák és textíliák fogyasztását, és az elektronikai és háztartási készülékeket hosszabb ideig kell tartaniuk.


Ezek az emberek őrültek, de addig fogják feszegetni a határokat, amíg valaki meg nem állítja őket.

Ha tiltakozni akarsz az ellen, amit tesznek, akkor állást kell foglalnod, amíg még van rá szabadságod.

Az emberi történelem egyik legkritikusabb időszakát éljük, és szükségünk van bátor férfiakra és nőkre, akik hajlandóak kimondani az igazságot.


Mert a hazugság és a csalás látszólag mindenütt jelen van manapság, és a sötétség olyan ütemben növekszik körülöttünk, ami teljesen elképesztő.


(...)
590 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK