top of page

A gyógyszermaffiának semmi sem drága – dr. Papp Lajosból csináltak szívgyógyszer-csalit

Tisztelt Olvasó!


Már se szeri, se száma azoknak a cikkeknek és filmeknek, amelyekkel itt, a Szilaj Csikón figyelmeztetni igyekeztünk arra, hogy az ún. mRNS-alapú „kovidoltásoknak" seregnyi káros mellékhatása bizonyosodott be, s ezek között is kiemelkedőek azok a különféle szívbetegségek (pl. szívizomgyulladás), amelyek az ún. hirtelen halálok (elhalálozások) számát világszinten megugrasztották.


Nyilvánvaló következménye ennek, hogy a világhálón is megugrott a különféle szívgyógyszerek iránti érdeklődés. S ahogy ezt az emberiség dicső történetében már megszokhattuk, mindig akadnak, akik a tetemes bajokat a maguk hasznára igyekeznek kiaknázni. Például oly módon, hogy a híresen jó és tisztességes magyar szívsebész, dr. Papp Lajos nevével, képével és állítólagos gondolataival nyomatják a maguk állítólagos szívgyógyszerét. Ráadásul azt ajánlják a szerencsés horogra-akadtaknak, hogy hagyják abba összes addigi gyógyszerük szedését – ám ki tudja, nem ettől kerülnének-e egyesek életveszélyes helyzetbe?


Aki nem hiszi, nézzen be ide!Az biztos, hogy mestermunka! Ha nem ismerném dr. Papp Lajost, rögtön bekapnám a horgot. Őt ismerve azonban elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyenhez adja az arcát. Ahhoz már teljesen ki kellett volna fordulnia a világnak a négy sarkából. S habár szélsebesen haladunk afelé, azért ott még csak nem tartunk, tisztelt Olvasó!


frissítve: 2023. 01. 13., 16:31

 

Kapcsolódó cikkünk:


1 319 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page