top of page

Miért áll meg a szív? Dr. Scott Jensen laikusok számára is érthetően magyarázza el az „oltás”-hatást

Eredeti cím:

Dr. Scott Jensen, orvos, volt szenátor a szívmegállások okait magyarázza el laikusok számára is érthető módon.Az ember szíve átlagosan 42 milliószor dobban meg egy év alatt. Ezt annyira természetesnek vesszük, hogy fel sem fogjuk, hogy milyen precíz és milyen bonyolult rendszer az, aminek mindezt köszönhetjük. Súlyos, akár végzetes következménye is lehet, ha valami mindezt megzavarja. És sajnos úgy tűnik, hogy valami megzavarta... Az elmúlt év során már naponta halljuk a hirtelen és váratlan, fiatalokat is érintő szívmegállással járó haláleseteket. Annyira sokat, hogy napról-napra, egyre több szakember fejezi ki aggodalmát és szólal fel, hogy BESZÉLNI KELL A PROBLÉMÁRÓL, mert ezeknek a szokatlan halálesetek a drasztikus megszaporodása egybeesik az újtípusú, mRNS oltások tömeges alkalmazásának kezdetével!

Dr. Scott Jensent többször hallottam már korábban is megszólalni a COVID narratíva őrültségei ellen. Egy visszafogott, korrekt, etikus embernek gondolom.

Most is nagyon visszafogottan fogalmaz. Ahogy a videóban el is mondja, nem akar túl provokatív lenni, csak egyértelművé teszi, hogy látszik, hogy probléma van és beszélni kell róla!

Muszáj! Hisz a szívvel kapcsolatos problémák is csak egyre sokasodnak.

Ahogy a videó végén el is mondja: “Én csak elmagyaráztam, hogy mi folyik itt, mert az elmúlt hetekben olyan sokat láttam ebből, hogy aggódom. Szeretném, ha tudnátok róla.”

A videóban említést tesz többek között dr. Aseem Malhotra-ról is, akinek korábban fordítottam egy interjúját. Ha valaki nem látta még, mindenképpen érdemesnek tartom megnézni azt is. 


854 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page