top of page

A Harvard Egyetemet, a korábban nagyszerű tanintézményt mára megrontotta a pénz (Paul Craig Roberts jegyzete)
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


 


       

A Harvard Egyetem most jelentette be, hogy az egyetem elvetette a Covid "oltási" kötelezettséget, amelynek elfogadására az egyetem kényszerítette a diákokat. Érdekes lenne tudni, hogy hány harvardi diákot ölt meg a kötelezés, és hánynak az egészségét tette tönkre az ostoba és felelőtlen harvardi adminisztrátorok előírása. Az a kérdés is felvetődik, hogy a harvardi diákok valójában mennyire okosak, hogy kockáztatnak egy nem tesztelt "vakcinát".


A Harvard mindazonáltal azt mondja:

"Erősen ajánljuk, hogy a Harvard közösség minden tagja maradjon naprakész a COVID-19 oltásokkal, beleértve az emlékeztető oltásokat is. Emellett továbbra is hangsúlyozzuk a jó minőségű arcmaszk viselésének előnyeit zsúfolt beltéri környezetben".

Az egyetem azt mondja, továbbra is megköveteli, hogy minden diák igazolja, hogy megkapta az első oltást.


Az egyetem a COVID-19-re adott válaszában azt is elmondja, hogy "továbbra is figyelemmel kísérjük a közegészségügyi adatokat, és rendszeresen felülvizsgáljuk a követelményeket".


A Harvard állítólag egy intelligens intézmény, amelynek van orvosi iskolája, és állítólag olyan oktatói és adminisztrátorai vannak, akik képesek a tények értékelésére és intelligens döntések meghozatalára.

Mégsem látjuk az intelligencia jelét abban, hogy az egyetem nagy késéssel vonta vissza a vakcinázási mandátumot.
Már régóta tudjuk, hogy az mRNS "vakcinák" nem akadályozzák meg, hogy a Covid-oltott személy megfertőződjön Coviddal, és nem akadályozzák meg a vírus átadását. Ezt most már maguk a Big Pharma Covid vakcinagyártók is elismerik, csakúgy, mint az orvosi hatóságok. Sőt, egyre több a bizonyíték arra, hogy az oltás valószínűbbé teszi, hogy valaki elkapja a Covidot.

Azt is tudjuk, és mostanra már beismerték – lásd például

, hogy az mRNS "vakcinák" rendelkeznek mindazokkal a halálos és egészségkárosító hatásokkal, amelyek létezését független orvos tudósok állították. Ezeket a tudósokat, akik elmondták az igazságot, a korrupt amerikai orvosi intézményrendszer üldözte.


A bizonyíték megvan. Többé már nem kérdéses, hogy a "vakcina", amely valójában nem is vakcina, nemcsak teljesen hatástalan, hanem nagyon veszélyes is.

Egyre több a bizonyíték arra, hogy a "vakcina" sokkal nagyobb gyilkos, mint maga a laboratóriumban létrehozott vírus. Akkor miért "ajánlja" a Harvard még mindig "erősen" az újabb oltásokat, amelyek hatástalanok és veszélyesek? Ez egy olyan következtetés a bizonyítékokból, amely az értelem jeleit mutatja?
Miközben a világ minden táján életük virágkorában lévő sportolók halnak meg a pályákon, miért követeli meg egy állítólag intelligens egyetem még mindig, hogy a diákok megkapják a kezdeti "védőoltást"?

Miért követeli meg egy állítólag intelligens egyetem, amelyről kezdem azt hinni, hogy a Harvard biztosan nem az, hogy a hallgatóknak be kell venniük egy olyan vakcinát, amelyről tudható, hogy hatástalan és veszélyes?


Hogyan lehet egy ilyen nem intelligens, nem racionális döntést az értelemmel kapcsolatba hozni?

A következtetésem az, hogy a Harvard híján van az intelligenciának és a tisztességnek. Ennek oka az, hogy a Harvardot a Big Pharma kutatási pénzek tömkelege élteti, és ahogy a Kongresszusnak és az elnöknek is a kampányaikat finanszírozó különleges érdekeknek megfelelően kell szavaznia, a Harvard is a Big Pharma mellett szavaz.
Mit gondoljunk egy olyan országról, ahol a pénz az egyetlen érték, ahol még az egyetemek, a tanulás állítólagos központjai is a pénzt részesítik előnyben az igazsággal szemben?

 

Translated with DeepL.com (free version)


254 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK