VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A magyar és a nemzetközi közvéleményhez – ne hagyjuk, hogy a járvány legyen társadalmi rákfenénk!

Tisztelt Olvasó! E felhívás szerzője és küldője Ertsey Attila. Annak tudatában tette közzé, hogy „a jelen események közvetlen kiváltó oka a szociális organizmus áttétes rákbetegsége. Az embereknek és a társadalmi organizmusnak is valódi gyógyításra van szüksége. A gyógyítás mellett önvédelemre is, a hazugságok és az erőszak ellen. Mint az érintett orvosokkal kapcsolatban álló magánszemély, dr. Pócs kérésére, a vele folytatott tegnap esti telefonbeszélgetésem alapján az alábbiakról tudósítom Önöket, első kézből:


Tegnap, azaz december 11-én reggel 6-kor jelentek meg a Nemzeti Nyomozóiroda emberei dr. Gődény György, dr. Tamasi József, dr. Pócs Alfréd és dr. Lenkei Gábor lakásán és házkutatást tartottak. Ennek során a rendőrök négy órán keresztül tartózkodtak az érintettek otthonában, elvittek informatikai eszközöket, számítógépet, külső winchestert, mobiltelefont, stb. Dr. Gődényt bevitték, kihallgatták, majd a délelőtt folyamán hazaengedték. A többieket nem vitték be.


Mint kiderült, eredetileg dr. Pócsot is elő akarták állítani, de időközben telefonos utasítást kaptak, hogy ettől tekintsenek el, mert nem találtak semmit. Mint mondta, a rendőrök által bemutatott papír azt rótta terhére, hogy 2020. június 17-ét követően közösségi oldalakon arra buzdította volna embertársait, hogy ne hajtsák végre a kormány által elrendelt maszkviselési szabályokat. Ugyanakkor meggyőződése szerint ez egy megfélemlítési akció volt, amely nem a maszkviselésről szólt, hanem sokkal inkább a koronavírus elleni oltással kapcsolatban nyilvánosan megfogalmazott gondolataiknak.


Dr. Tamasi József, dr. Pócs Alfréd, dr. Lenkei Gábor, dr. Gődény György ellen vélhetően rémhírterjesztés címén nyomoznak. A közvélemény-kutatások szerint igen alacsony a magyar emberekben az önkéntes oltási kedv, ezzel jórészt a vírusszkeptikus orvosokat és egészségügyieket okolják. Eddig a tények.
Tegnap este eredetileg egy csoportos skype-megbeszélést tartottunk volna, ez a négy résztvevő technikai eszközeinek elkobzása miatt meghiúsult. A telefonos konferenciabeszélgetést dr. Tamasi kérésére elhalasztottuk, mivel őt annyira felzaklatták az események. Csak találgatni tudunk. Pócs doktor véleménye szerint ez egyelőre egy figyelmeztetés, mely nekik, négyüknek szól. Le kell vonnunk azonban a konzekvenciákat a tényekből, éspedig:


Az állam képviselői jogtalanul beavatkoztak a szellemi életbe, mely természeténél fogva csak teljes szabadságban tud létezni. Ezzel átléptek egy határt, amit nem lenne szabad átlépni. Látnunk kell azonban, hogy ez történik világszerte. Egy karmester intésére mindenütt az erőszakhoz folyamodnak, Svájctól Németországon át az USA-ig. A cselekmény nem előzmények nélkül való. 2020 márciusában az Országgyűlés hozott egy törvényt: https://birosag.hu/hirek/kategoria/ugyfeleknek/tajekoztato-koronavirus-elleni-vedekezesrol-szolo-2020-evi-xii-torveny. Érdemes a törvény szövegét átolvasni, hogyan teremtenek jogalapot a vélemény-nyilvánítás és a tudomány szabadságának korlátozására, a járványt, mint hivatkozási alapot felhasználva.


A folyamatban az állam mellett a mainstream média a másik kulcsszereplő. A retorika jól ismert metodikát követ, ennek főpróbája tavaly zajlott, Greta Thunberg színrelépését követően. Azon tudósokat, akik nem tagadták a globális felmelegedés tényét, mindössze annak a magyarázatában képviseltek különvéleményt (t.i. hogy annak nem a CO2-emisszió növekedése és az üvegház-hatás az oka, hanem a napfolttevékenység, mivel az üvegházhatás zárt térben érvényes, továbbá voltak olyan földtörténeti korok, amikor a mainál jóval több CO2 volt a légkörben és ennek ellenére nem volt felmelegedés, stb.), őket a mainstream média először klímaszkeptikusoknak , majd klímatagadóknak nevezte.


Az analógia a „holokauszt-tagadó” kifejezéssel nem véletlen. A manipulatív címkézés azonnal ellehetetleníti a szabad, tudományos eszmecserét és ideológiai, illetve hitvita látszatává zülleszti, egyes képviselőit megbélyegezve és morálisan lejáratva. Azért fontos ezt az előzményt megnevezni, mert a folyamat irányítói és a módszerek ugyanazok. A járvány során a nyílt, tudományos vita helyett a politika és a média vette át az irányítást. Először a „víruszkeptikus” majd a „vírustagadó” kifejezést hozták be. Ezt összefüggésbe állították különféle, tudománytalan nézetekkel („laposföldhívők”, stb), illetve azokat, akik rátapintottak a folyamat irányítóinak kilétére (l. Bill Gates, Klaus Schwab, a Big Pharma, a Big Tech, a Google, stb.), az összeesküvés-elmélethívő címkéjével látták el, és kiiktatták a hivatalos közéletből.


Ebben alapvetően egy követ fújt a teljes média, a kormányközeli és az ellenzéki egyaránt, de élen járt a liberális média (pl. a Klubrádió, Falus Ferenc és mások rendszeres szerepeltetésével). A kórusba csatlakozott a demagóg, a gyógyszerkonszernek által nyíltan támogatott szkeptikus" mozgalom hazai főszereplője, dr. Boldogkői, aki kereszteshadjáratot folytat az alternatív orvoslás ellen. Sikeresen kapcsoltatta ki dr. Gődény facebook-oldalait, lobbizott a „sarlatántörvény” mellett, mely korlátozta a gyógyszergyárak konkurenciájaként működő gyógymódokat, mint például a homeopátiát, valamint a belügyminiszterhez és Kásler miniszterhez címzett levelében be akarta tiltatni a négy doktor által az idén augusztusban, Budapesten rendezett nemzetközi orvoskonferenciát.


A sorba csatlakozott a tudomány és a jog szégyenére a Magyar Orvosi Kamara is, mely etikai eljárást indított dr. Tamasi ellen (az Etikai Bizottság dicséretére legyen mondva, hogy felmentette dr. Tamasit a vádak alól), majd dr. Pócs ellen is (ez az eljárás még folyamatban van), Boldogkői áltudományos és kirekesztő véleményére hivatkozva.


A történet most szintet lépett. A tudományos vita ellehetetlenítése után megkezdődött a másként gondolkodók üldöztetése. Reggel hatkor csap le a nyomozóhatóság a négy orvosra, mint a bűnözőkre, vagy terroristákra szokás. De van más párhuzam is: a csengőfrász, amikor a Rákosi-rendszer alatt hajnalban jött az ÁVÓ nagy, fekete autókkal, és adott negyedórát a felkeresett személyeknek, hogy összecsomagoljanak, mielőtt börtönbe vagy kényszerlakhelyre vitték volna őket. A rendszerváltás után 31 évvel eljutottunk ide is. De ne legyenek illúzióink, a jelenség globális. A Fülöp-szigeteken az ilyen típusú megfélemlítés helyett a másként gondolkodókat egyszerűen főbelövik. És ott van Berlin, ahol a Bundestag előtt békés tüntetőket lenáciznak, majd „gyerekbarát” vízágyúval, betiltott sprayekkel és gumibottal vernek szét. A Német Vöröskereszt egyenruhás önkénteseit, akik a sérültek ellátásában segédkeznek, a talpig kevlárba öltözött kommandós rendőrök véresre verik és megfenyegetik, hogy ha nem takarodnak el, letartóztatják őket. Mindeközben benn a politikusok kasztja szavaz a korlátozásokról, a nép artikulált akarata és a német Alaptörvény ellen, és Merkel szónokol az európai értékekről és a demokráciáról.


Látnunk kell, hogy a probléma nem a különböző politikai oldalakhoz köthető, hanem sokkal mélyebb. Egy emberiség elleni bűncselekmény-sorozatról van szó. A négy orvos tagja a német orvosok által alapított „Orvosok a felvilágosításért” (Ärtzte für Aufklärung), továbbá az „Orvosok Világszövetsége” (World Alliance of Medical Doctors) szervezeteknek. E szervezetek bízták meg a dr. Rainer Füllmich ügyvéd vezetésével felállított jogászcsoportot, akik november 23-án párhuzamosan Németországban és az USA-ban pertársaságok alapításával perek százait indították el a világméretű bűncselekmény-sorozat felelősei ellen, bizonyítékokkal felszerelve. Nem véletlenül beszél az ügy kapcsán dr. Füllmich egy új nürnbergi per időszerűségéről.


A tegnapi események fényében a következő sürgető teendők adódnak:


  • Ateljes médiaellenszél ellenében, elfogulatlanul tudósítani kell a közvéleményt a történtekről. Ez mindenkinek kötelessége, a legnagyobb mértéktartás mellett.

  • Dr. Gödény védelmére is alakulhatna egy 'védői kollégium' amely az eljárás jogosságát vizsgálja” – javasolja a ny. főügyész. Nos, most van itt az ideje, hogy önkéntesekből felálljon ez a védelmi kollégium, az óhaj itt már nem elég.

  • Kapcsolatba lépünk a Füllmich-irodával, mindazonáltal az orvosoknak hazai jogi képviseletre van szükségük. Itt nem róluk van szó. Nem kevesebb a tét, mint az emberiség jövője. A helyi hatalmak csak végrehajtók. Régóta hangoztatjuk, hogy eljön az a pillanat, amikor az egész politikai szférának színt kell vallania, kinek az oldalára áll. Nem lehet egyszerre két istent szolgálni. Eljött ez a pillanat. Németországban, Szlovákiában és Európa-szerte a hatalom megmutatta igazi arcát. Januártól megkezdődik az önkéntes oltatás. Az önkéntesség" mikéntjét Szlovákiában már láthattuk: aki nem megy el oltatni, az nem kap majd Covid-Pass-t, azaz vírusútlevelet, nem hagyhatja el a lakhelyét, nem ülhet repülőre, stb.

  • A média nem tudósít azon tényekről, amik kórházainkban köztudottak: az álpandémia halálos áldozatainak zöme nem a koronavírus miatt halálozott el. A létező, de az influenzánál gyengébb járvány mellett a fő halálozási okok a tömeges orvosi műhibák, az immunszupresszív vírusellenes szerek alkalmazása a WHO terápiás ajánlásainak megfelelően, a lélegeztetőgépek indokolatlan és szakszerűtlen használata, az indokolatlan lázcsillapítás, a természetes és hagyományos terápiák helyett a gyógyszerlobbik ajánlásai.

  • A másik fő ok: az elhalálozottak túlnyomó része azok közül kerül ki, akik az idén vagy a korábbi években influenza elleni oltást kaptak. Ezek közé tartoznak a média által hamisan interpretált és az idézett jogszabályban foglaltaknak valóban megfelelően a köznyugalom megzavarásának" tényállását megvalósítva, rémisztgetésre használt esetek sulykolása, mint például Balázs Fecó esete és más, elhallgatott esetek (például egy 21 éves, nem covidos diáklány), akiket a járványtól való félelem miatt sikerült rávenni az influenza elleni védőoltás beadására, majd a beadást követően haláloztak el. Ide tartoznak az olaszországi idős áldozatok is, akik túlnyomó része a korábbi években lezajlott oltási kampányok során influenza elleni védőoltásban részesült. És ide tartozik egy hazai, meg nem nevezett kórház Covid-osztályán folytatott aktív eutanázia is. A nyomozóhatóságnak talán inkább ezzel kellene foglalkoznia.

  • Az oltások rohamléptekben való jóváhagyatása során átugrották az Unió GMO-ra vonatkozó, kötelező kontrollját, és a beadandó vakcina a korábbi vakcinákkal ellentétben szintet ugrik: visszafordíthatatlanul módosítja az emberi génállományt.

  • A gazdaság szétverése miatt ma már több országban meghaladja az öngyilkosságok számának emelkedése a járvány áldozatainak számát (pl. Japán).

  • A korlátozások hatására megnőtt a kezeletlen betegek, elmaradt műtétek miatti halálozások száma, melyet a KSH adatai nem tárnak fel, azt egységesen a Covid számlájára írják.

A fenti tényeket elzárják a közvélemény elől. Ebben ma már cinkos az MTA és a MOK is, és minden orvos, jogász, médiaszereplő, rendőr, pap vagy politikus, aki egzisztenciáját féltve hallgat, vagy részt vesz a félelemkeltő propaganda fenntartásában. Nem sorolhatóak ide azok, akik áldozatául estek a félelemkeltő propagandának, és ennek meghajolva önként vesznek részt a gazdaság szétverésében, a normális élet megállításában, a távoktatás bevezetésében, gyermekeink számítógép elé kényszerítésében. Számukra is eljött az idő a felébredésre. Vagy megállítjuk ezt az őrületet, mely a félelem fenntartása által egy genocídiumot készít elő, vagy az események eszkalálódnak.


Eljött a józan, szélsőségektől és politikai hátsó szándékoktól, indulatoktól mentes, megfontolt cselekvés ideje. Annak tudatában teszem közzé e sorokat, hogy a jelen események közvetlen kiváltó oka a társadalmi organizmus áttétes rákbetegsége. Az embereknek és a társadalomnak is valódi gyógyításra-gyógyulásra van szüksége. A gyógyítás mellett azonban önvédelemre is, a hazugságok és az erőszak ellen. Most őket vitték el... Holnap érted is eljöhetnek. Most van itt az ideje szólni. Még nem késő. Ertsey Attila

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek