top of page

A Pfizer válaszai a Veritas leleplezésére (Robert W. Malone „naplójegyzete”)


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
A modern válságkezelés alapjai, amikor a Google-t, a vállalati médiát és a közösségi médiát gyakorlatilag korlátlanul irányíthatod.


(...)


Hűha. Micsoda forgószél volt ez a hét. Még mindig próbálok levegőhöz jutni. Pontosan egy hete egy stockholmi konferencián 1300 fizető európai résztvevőnek tartottam előadást/ébredést/sokkolót az elmúlt három évben mindannyiunk ellen bevetett ötödik generációs hadviselésről. Stockholmból (Frankfurton keresztül) késve értem haza, mivel a Lufthansa folyamatosan lassan romlik, és képtelen betartani a saját járatainak menetrendjét. A keddi esszét a repülőgépen írtam meg, a leszálláskor a repülőtérről küldtem el, és végül este 11:00 órakor értem vissza a farmra. Szerdán kirángatom magam az ágyból, megiszom a kötelező három kávét, és a napot egy váratlan hívással kezdem egy New York-i oknyomozó riportertől, aki háttérinformációkat kér arról, hogy mi a fene folyik a floridai esküdtszéki vizsgálatokkal kapcsolatban (amiről nagyon keveset tudok – nagyon feszes a tempójuk!). Természetesen el kell intéznem néhány hívást, hogy felkészüljek erre a délelőtt 10:00 órai "csak a háttérben" megbeszélés előtt. És akkor az egyébként felhőtlenül kék égből villámcsapás jön.


A Project Veritas felhív, és megkérdezi, hogy átnéznék-e egy általuk készített, embargóval védett videót, majd megengednék-e nekik, hogy egy Zoom híváson keresztül rögzítsék a reakciómat az anyagra. A Zoom-találatot olyan szorosra ütemezték, hogy alig tudok átmenni az embargós anyagon, mielőtt elkezdenénk. És bumm. Elindítjuk a hívást, és én még mindig épp csak felocsúdok abból, amit az imént láttam.


A Veritas nagyon feszes, hirtelen szerkesztési stílust alkalmaz, és a riportereikkel folytatott félórás interakciómat/reakciómat néhány pillanatba sűrítik a legerőteljesebb megjegyzésekből. Az oknyomozó riporter, aki az interjút készítette és a videót rögzítette, jelen van, de a képernyőn kívül. Úgy tudom, hogy ő egy volt Pfizer alkalmazott. Azt mondták, hogy az elkészült videótermék leadási ideje este 8:00 órakor lesz, megkértek, hogy vegyek részt egy Twitter Spaces vitában, amely este 9:00 órakor kezdődik, és arra kértek, hogy más orvosokat is hívjak meg, hogy csatlakozzanak. Figyelmeztetéseket küldök, hogy a Veritas valami nagy dologra készül, és hogy figyeljék, beleértve egy személyes "figyelmeztető" SMS-t Tucker Carlsonnak. Nagy a felhajtás, hogy ez valódi-e vagy sem. Többek között egy másik Pfizer bejelentő elküld James O'Keefe-nek egy Pfizer szervezeti ábrát, amelyen a kérdéses fiatal orvos a hirdetett szerepkörben és címmel szerepel, és ez valós időben kerül fel a honlapra. A Twitter Spaces vita folytatódik azután is, hogy este 11:00-kor EST-kor le kell tennem, az agyam még mindig európai időszámításon van.


Felébredek, és egyik napról a másikra a "széklet elérte az oszcilláló ventilátort". Több kávét. Jillt elárasztják az interjútervezési kérések. Aztán egy ping a Fox News-tól, és Tucker visszahívott az "igazi" Fox adásba.


A Veritas-bombázás után egy egésznapos interjúsorozat következik (amely során nem fedhetem fel Tucker szegmensének terveit), a Fox-szal való oda-vissza beszélgetésekkel együtt. Ez egy igazi alkalmazott vagy egy sötét művészeti hírszerzői felállás?


Szinte azonnal az első Veritas-videó megjelenése után mindannyian mesterkurzust kaptunk arról, hogy a Pfizer milyen elképesztő hatalommal és képességekkel rendelkezik a narratíva és az információ ellenőrzésére. Fontos megjegyezni, hogy már korábban is köztudott volt, hogy a Pfizer és a Thompson-Reuters között nagyon szoros kapcsolat van. Valójában ennek az egyértelmű összeférhetetlenségnek a feltárása volt az, ami miatt először kirúgtak a Linked-Inből. A brit Daily Mail, a világ egyik legnagyobb napilapja, a Veritas-videót összefoglaló cikket tesz közzé, és szinte azonnal törlik. Az internetes harcosok decentralizált hadserege gyorsan munkához lát, hogy bármilyen, Dr. Jordon Walkerrel kapcsolatos információt keressen. Olyan képernyőfelvételeket kapok, amelyek teljes mértékben felfedik a fiatal orvost, beleértve az e-mail címeket és telefonszámokat. Kiadjam, vagy ne, ez a kérdés. Döntés = nem.


Az emberek őrült módon keresik a Google-t Jordon Walkerrel, a Pfizerrel és a Veritas-szal kapcsolatos kérdésekkel. Ahogyan azt tették, amikor a Rogan #1757-es számában azt mondtam, hogy "tömeges képződési pszichózis",

a Google manuálisan beavatkozik a keresésekbe, és a tényleges linkek helyett "ezek az eredmények gyorsan változnak" képernyőket ad vissza. Tehát most már van egy elég egyértelmű bizonyítékunk a Pfizer és a Google összejátszására a történet elhallgatása érdekében.

Ezután minden, ami Jordon Walkerrel kapcsolatos, az emlékezetbe kerül. Letörlik az internetről, beleértve a Wayback gépet is. Aztán a káoszügynökök, botok és trollok lecsapnak az összes közösségi médiacsatornára. Kétséget keltve, hogy Jordon Walker egyáltalán létezik. Paranoiás összeesküvés-elméleteket szőnek, miszerint ez az egész egy nagy, mélyreható hamisítvány, amit Veritas, O'Keefe és én magam állítottunk fel, amit persze a szokásos szereplők felerősítenek.

Na, ez a példa az ötödik generációs hadviselés erejére!

És egyébként óvatosan azt tanácsolom az olvasóknak, hogy akik tisztában voltak ezzel, amikor ez történt, állítsanak be egy ellenőrzőbitet az agyukban azoknak a káoszügynököknek a nevére, akik aktívan támogatták ezt a hamis narratívát. Néhányan a valódi, irányított ellenzékiség jeleit mutatják, és néhányan, úgy tűnik, hogy beporzó méhekként működtek. A tetteikről fogjátok felismerni őket. Azt tanácsolom, ha ön is a méhek közé tartozott, hogy ismerje el és egyértelműen ismerje el a dokumentációt, amely bizonyítja, hogy ez a Pfizer rémálom valós.


Másnap, ahogy ígértük, a Veritas egy újabb elképesztő videót tesz közzé, amelyben James O'Keefe szembeszáll Jordon Walkerrel egy New York-i étteremben, és Dr. Walker az egész világ számára láthatóvá válik (azt hiszem, ez a lehető legkedvesebb leírás). A Veritas további dokumentumokkal támasztja alá, hogy Walker a hirdetett módon a Pfizer egyik vezető beosztású alkalmazottja, aki globális igazgatói szintű felelősséggel rendelkezik az mRNS vakcina portfóliójukkal kapcsolatban.


A Pfizer nyilvánvalóan úgy döntött, hogy a legjobb válasz jelenleg az, ha nem válaszol. Letiltották a hozzászólásokat minden weboldalukon és közösségi médián (kivéve azokat, amelyeket "követnek").

A Pfizernek sikerült megakadályoznia, hogy minden egyes nagyobb vállalati hírcsatorna foglalkozzon a történettel (kivéve Tuckert, akinek a Fox-szal kötött szerződése miatt jelentős tartalmi szabadsága van).

Jill egy figyelmeztetést tesz közzé, amely alapvetően azt állítja, hogy számolnunk kell a Birodalom visszavágásával.


Pénteken további öt hosszú és rövid formátumú találaton dolgozom át magam, megpróbálok új információkat és meglátásokat hozzáadni, ahogy azok leesnek, és korán lefekszem aludni.


Ezzel elérkeztünk a péntek estéhez. A kutyák ébresztettek fel éjfélkor, és azt találtam, hogy a Pfizer jogi osztálya péntek este 8:00-kor végre válaszolt. Ez megint csak klasszikus tankönyvi időzítés. Úgy tervezték, hogy megkerüljék a péntek esti hírciklust, és ami még fontosabb, hogy a Wall Streetnek maximális időt adjanak a hír megemésztésére a jövő hétfői csengő megnyitásáig.

Ezek a srácok profik. Összefoglalva, leállították a Google keresést, memóriakapukat, megszüntetették az internetet, bevetették a botok, trollok és káoszügynökök seregét, hogy zavart és kétségeket keltsenek a közösségi médiában, és szinte teljesen elnyomták a történetről szóló tudósításokat a sok vállalati médiumban, amelyekbe az elmúlt három évben pénzt pumpáltak.

Itt az idő a visszavágásra.


És mindezek ellenére a közösségi média káoszügynökei továbbra is kitartanak a munkájuk mellett, azt állítva, hogy mivel nem tudják megtalálni a Pfizer dokumentum tényleges elsődleges forrását, amelyet mások megtaláltak és képernyőre vettek, ez az egész egy álhír.


Vajon fizetett és aljas vagy csak "unalmas" és hozzá nem értő emberek? Nehéz különbséget tenni e két lehetőség között. De amikor a szavaik és tetteik vektorai ismételten ugyanabba az irányba mutatnak, akkor nehéz lesz a rosszindulatú szándék ellen érvelni. Ennek ellenére, a látszólagos hozzá nem értésük és nyilvánvaló függőségük a Google-tól, amely megerősíti az elfogultságukat, egy újabb gyakorlati leckét ad az ötödik generációs hadviselés iskolai oktatására.

A többieknek megtennétek, hogy megkerülitek a Google keresést ebben a témában, kérlek? Én a Brave-ot használom, de sok más is van. Amikor manapság megpróbáljuk háromszögelni az igazságot, gyakran hasznos több különböző keresőmotort használni.

A jegyzőkönyv kedvéért, itt a Pfizer vállalati linkje a jogi nyilatkozattal. Itt van. Megkérhetnénk mindannyiunkat, hogy mondjuk meg a káoszügynököknek, hogy menjenek a homokba, nyomják meg a "blokkolás" gombot a Twitter, GETTR, GAB, Truth Social, Instagram stb. fiókok esetében, és most már lépjenek tovább?


Gyorsan előre január 28-án, szombaton, felébredünk, még több kávé, és nekilátunk a mai esszé(k) megírásának. A kíváncsi elmék tudni akarják!


Miközben én a fenti tudatfolyamot írtam, Jill a legjobbak legjobbjait ragadta ki a válaszokból, amelyeket tegnap éjfél és hajnali 3 óra között írtam, miután tudomást szereztem a Pfizer jogi cég péntek este 8 órai eséséről.


Ezt a bejegyzést az általa bányászott gyöngyszemekkel fogom lezárni, majd elkezdem a Pfizer jogi csapata válaszának elemzését:

 • Oké, persze, a vírus különböző eszközökkel "szerzett" új képességeket, amelyekkel korábban nem rendelkezett, de nem nyert semmilyen funkciót... Érted? Nem megszerezte, hanem megszerezte... és ezek képességek voltak, nem funkciók... sheesh...

 • Ez a szósaláta olyan, mintha átneveznénk egy gyerekrablást, és azt állítanánk, hogy ez egy rögtönzött örökbefogadás volt. Nincs itt semmi látnivaló.

 • Ez nem egy "ajtó". Ez egy téglalap alakú fadarab, az egyik oldalán zsanérokkal, a másikon pedig egy kilincs van, és a falon lévő nyílásra van szerelve.

 • A legjobb hely valaminek az elrejtésére gyakran az, ha jól látható helyen van.

 • Hogy lehet ez így rendben? Hogy tehetik ezt meg, és nekünk nincs jogorvoslati lehetőségünk?

 • Nem csak a Pfizer s már más próbálkozása ez, hogy mindent ritka, de a fejlesztési folyamatukhoz szükségesnek normalizáljon?

 • Ez egy elképesztő tweet. Minden alkalommal, amikor rákattintok, a like-ok és a patkányok száma csökken. Szólásszabadság, mi?

 • A posztja megjelent a feedemben, de nem tudtam RT-zni vagy like-olni a posztot, amíg rá nem kattintottam, és nem tettem meg a Tweet oldalán. Csak hogy tudd.

 • Sürgősségi törvény által engedélyezett használat. A megválasztott tisztviselőink által felállított füstfüggöny. Biden eladott minket!!! Ez egy közös munka volt a PR és a marketing között. Inkább a Paxvolid reklámjának tűnik! A szélhámosok szélhámoskodnak!

 • Sajnos a narratívát mindig is a nagy tech és a hagyományos média irányította. Most, hogy Musk megvásárolta a Twittert és bevezette a szabad beszédet az olyan platformokon, mint a GETTR, a TRUTH és a GAB, egyre nehezebb és nehezebb cenzúrázni az igazságot. Igazság nélkül az emberiség nem maradhat fenn.

 • Igen, és ha semmi rosszat nem tettek, miért tüntették el (súrolták) Dr. Jordan Trishton Walker-t a Pfizerrel való kapcsolatára vonatkozó minden hivatkozásból az egész internetről? A tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak.

 • Következő sajtóközlemény: "Funkciónyereség-kutatást végzünk, és ez jó dolog"

 • Szó szerint azt mondják, hogy olyan vírusokat fejlesztenek, amelyek a szimulációkon kívül nem is léteznek.

 • Ha ez igaz, talán hívhatnák ezt "Előrejelző immunmenekülési kutatásnak" A jogszerűséggel kapcsolatban nincs megjegyzés. Nem rajtam múlik.

 • A megfogalmazás szerint ez csak az irányított evolúciót tagadja, mint a vakcinafejlesztés egyik összetevőjét, de nyitva hagyja a kutatási ajtót a Paxlovidot támogató folyamatban lévő kutatás számára.

 • Kognitív rekombinációs technika? Kreatív csipkelődés? Genetikai masszírozás? Funkciómanipuláció?

 • Nincs olyan közvetlen válasz sem, amely arra utalna, hogy Walker úr hazudott volna... érdekes.

 • Imádom, hogy csak feltételezik, hogy mindenki egyformán képes antitesteket termelni. Akik közülünk Lyme-kórban szenvednek, tudják, hogy B-sejtes (és Nk-sejtes) immunszuppresszáltak vagyunk. Minden kockázat és semmi előny számunkra.

 • Klasszikus félrevezetés és felesleges információkkal való elárasztás.

 • És mit jelent az, ahol azt mondják, hogy "az ilyen vírusokat... a sejtekben... való aktivitásra... tervezték"?

 • Szóval, csak felbérelnek embereket, akik kifejezésekkel és hazugsággal dolgoznak? Ezt a kifejezést a seggéből húzta ki.

 • Már a levél címe is azt sugallja, hogy a Pfizer teljes jogi védekező üzemmódban van. Ez egy jó dolog.

 • Nem úgy tűnik, mintha bármit is tagadnának.

 • Nürnbergi perek és ítéletek ezeknek a modernkori Mengeles és Goebbels Frankenstein orvosi zsarnokoknak, akik mások testén kísérleteznek kényszerítéssel, propagandával és erőszakkal. Az igazságszolgáltatás már régóta esedékes. A történelem ismétli önmagát.

 • Szép munka, ötödik generációs hadviselés harcosai!


 


857 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page