VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A Pfizer korábbi alelnöke: „Nagyon is lehet, hogy ezt tömeges népességcsökkentésre fogják használni”

Fordításunk az alábbi, eredeti cikk alapján készült: Exclusive: Former Pfizer VP to AFLDS: ‘Entirely possible this will be used for massive-scale depopulation’ (Exkluzív interjú a Pfizer korábbi alelnökével: „Nagyon is lehetséges, hogy ezt tömeges népességcsökkentésre fogják használni”)Mordechai Sones, 2021. március 25.


Az America’s Frontline Doctors (AFLDS – Amerika Élvonalbeli Orvosai) beszélgetett a Pfizer korábbi alelnökével és tudományos főtisztviselőjével, Dr. Mike Yeadonnal a COVID-19 elleni oltóanyagról, a hydroxychloroquine-ről és az ivermectinről szóló véleményéről, a szabályokat megszabó hatóságokról és egyebekről.

Dr. Yeadon a beszélgetés kezdetekor ezt mondta: „Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a világ népességének nagy részére kiterjedő, emberiség elleni bűnt követnek el.”


„Nagyon félek, de ez nem riaszt vissza attól, hogy szakértőként tanúskodjam olyan rátermett jogászok csoportjának, mint amilyen Rocco Galatié Kanadában és Reiner Fuellmiché Németországban.


Egy szikrányit sem kételkedem abban, hogy gonosz (ezt a meghatározást 40 éves kutatói pályafutásom során még sohasem használtam) és veszélyes termékekkel van dolgunk.

Teljesen nyilvánvaló, hogy az Egyesült Királyságban a hatóságok meghajoltak egy olyan cselekvési tervnek, amelynek eredményeképp


annyi embert fognak beoltani a teljes népességből, amennyit csak tudnak. Ez őrültség, mert még ha törvényesek lennének is ezek a hatóanyagok, csakis azoknak van szükségük védelemre, akikre nézve halálos veszélyt jelent ez a vírus.

Róluk szólva még akár úgy is lehetne érvelni, hogy nekik megéri elviselni az oltással járó kockázatot. És kétségtelen, hogy vannak az oltásoknak olyan kockázataik, amelyek, úgyszólván, be vannak építve a hatásmechanizmusukba.


De mind, akik jó egészségnek örvendenek, és fiatalabbak vagy talán valamennyivel idősebbek 60 évesnél, őket nem pusztítja el ez a vírus. Te