top of page

SZÁRAZ STATISZTIKA ÉS RIASZTÓ JÁRVÁNYŐRÜLET V. – Hét év bizonyítéka! Tisztelt Olvasó!

E cikksorozat korábbi részeiben statisztikai számokkal és tömegtájékoztatási adatokkal bizonyítottam, hogy óriási aránytalanság mutatkozik a koronavírus-járvány valódi súlyossága és a körülötte zajló kampányőrület között. Eddig csak az utolsó „békeévet”, 2019-et vontam be összehasonlítási alapnak. A covid-halálozással kapcsolatban a világban és mostanság hazánkban kitört számháború arra késztetett bennünket, hogy tágítsuk ki horizontunkat több évre visszamenőleg. A KSH adatai alapján alább láthatóak hét év első 10 hetének teljes körű halálozási adatai, tehát hogy a megelőző években hány honfitársuk halt meg az év ugyanezen időszakában.


Ismét szükségét érzem felhívni a figyelmet arra, hogy a mivel a covidos adatok (esetek) meghamisításához, de legalábbis ilyen-olyan csavaros értelmezéséhez túl sok helyi egészségügyi vagy országos politikai érdek fűződik, ezért a tisztánlátáshoz az egyetlen tiszta forráshoz, a teljes körű, kozmetikázatlan KSH-adatokhoz kell fordulnunk. Ezeknél nem nézik, hogy kinek milyen betegsége volt vagy nem volt, miben halhatott meg, volt-e megelőzőleg fertőzése vagy oltása, mit mutatott halála előtt – netán utána – bármiféle vírusteszt, hanem csupán azt a viszonylag biztosan és egyértelműen megállapítható tényt nézik és rögzítik, hogy az illető meghalt-e. A számháború sajátossága, hogy egyszeriben olyan adatok és esetek is napvilágra kerültek, amelyekről eddig mélyen hallgattak – pl. hogy még balesetben elhunytakat is teszteltek. Így kerülhetett be a covid-halottak közé egy motor-balesetben elhunyt, 24 éves fiatalember.

Tisztelt Olvasó!

Hét év adatai ismét csak azt bizonyítják cáfolhatatlanul, hogy nincs arányban a napjainkban tapasztalható vírusos és oltásos kampányőrület a még mindig csak mérsékelt pusztulásunkkal. A hét évből korábban három olyan is volt, amikor többen haltak meg, mint manapság, amikor pedig nem győznek a napi háromszázon felüli covid-elhalálozásokkal riogatni minket. Igen, van vírus, vannak betegeink és halottaink, nem is kevesen, mint ahogy voltak az elmúlt hét év során mindig is, azzal a különbséggel, hogy a korábbi években nem zsaroltak bennünket azzal, hogy csak akkor kapunk szabadságot, ha minél többen oltakozunk, és csak akkor lesz minden további nyitás, ha még többen oltakozunk. Csendes erőszakkal és nyílt zsarolással szépen beterelnek bennünket a hatalmas haszon kilátásától megrészegedett vakcinagyártók utcájába, holott orvosok, járványügyi szakemberek figyelmeztetnek arra az óriási veszélyre, hogy mivel járhat, ha a természetes immunitásunkat a vakcinákkal, a tömeges oltásokkal tesszük tönkre.

Három friss eset rövid leírásával érzékeltetném, mit jelenthetne egy, a mostaninál sokkal elfogadhatóbb, mert sokkal tisztességesebb és felelősségteljesebb védekezés.

  1. Egy fiatal korú hölgyet – mint közszolgát – Szputnyik V-vel kívántak beoltani. Amíg várt a sorára, a szomszédos oltáspontról többeket elküldtek, mivel jelezték, hogy pajzsmirigy-betegségük van, s erre pedig ez a vakcina – a gyógyszerismertető szerint – nem javallt. Mivel a szóban forgó hölgyet szintén ez a betegség sújtja, ő is szóvá tette ezt a maga oltáspontján az ottani orvosnak. Mire ez égre-földre esküdözni kezdett, hogy valójában ez semmilyen veszélyt nem jelent, és erre akár személyes felelősséget is hajlandó vállalni. Mit volt mit tenni, a hölgy megadta magát.

  2. Egy középkorú férfit – mint szintén közszolgát – ugyancsak Szputnyik V-vel kívántak beoltani. Neki meg az volt a gondja, hogy gyerekkorától végigkísérte a penicillin-érzékenysége. Erre az őt oltani kívánó orvos azt mondta, csak egy orvosi szakértői laborvizsgálat eredményét fogadhatja el. A hivatalos állami laborok azonban csak nyárra tudták volna vállalni a vizsgálat elvégzését. Nem baj, vannak, s egyre többen vannak Magyarországon magánlaborok is. A megkeresettek azonban kijelentették, hogy ők nem tudnak felelősséget vállalni a teszt eredményéért, mert lehet, hogy e szerint mégsem penicillin-érzékeny, aztán oltás után kiderül, hogy mégis az. A szóban forgó férfiú jelezte ezt az oltásra invitáló orvosának. Az meg válaszképpen ismét felszólította, hogy jelentkezzen oltásra. Ennyit az önkéntességről.

  3. A hetvenes évei elején járó hölgy korához képest jó egészségnek örvendett, nem is akarta beoltatni magát, de végül engedett ismerősei nyomásának. Elhitte, hogy kisebb kockázattal jár, mint ha elkapná a vírust. Beoltották pfizer vakcinával. Otthon – pár nap múlva – rosszul lett, kimutatták, hogy covid-fertőzött, kórházba szállították. Noha még viszonylag tűrhetően tartotta magát, lélegeztetőgépre tették, másnapra meghalt. Kezelőorvosa azt mondta, hogy ha nem oltották volna be, valószínűleg ma is élne. Ugyanis a vakcina a már coviddal fertőzött testben olyan erős immunreakciót váltott ki, hogy az idős hölgy abba halt bele. Ezért szerinte ez a mostani oltási kampány, amelynél nem tesztelik a beoltandókat, hogy nincs-e bennük covid-vírus, túlságosan kockázatos. Azok, akik egyébként minden különösebb nehézség nélkül átvészelnék a sima fertőzést, az oltással megtetézve, életveszélybe kerülnek. („És ez a probléma, hogy a természetes védelmünket megkerüljük az oltással”, mutat rá Dr. Wolfgang Wodarg, az Európa Tanács Egészségügyi bizottságának korábbi elnöke, epidemiológus és tüdőgyógyász szakorvos.)

Tisztelt Olvasó!

Az az ördögi helyzet van kialakulóban, amelynél a covid-járvány áldozatainak száma nem magától a vírustól, hanem a járvány kampányszerű, erőszakos kezelésétől növekedhet meg; s ha ez, ne adj Isten, a teljes elhalálozások számában is valóban, számottevően megmutatkozik majd – szemben az iménti hét év valóságával –, akkor ebből a döntnökök és elszenvedő alanyaik nem azt a helyénvaló következtetést fogják levonni, hogy na, ezt elszúrtuk, hanem azt az önigazoló hamisat, hogy újra és még jobban szigorítani kell. És ezért nem lehet megállni már a négymilliós vagy nyolcmilliós beoltottságnál sem, hanem a kerek tízmilliót kell megcélozni.

Kartoték helyett holmi kampányszámok lettünk, tisztelt Olvasó.

Ám ez sem tűnik kecsegtetőbbnek...


 

Forrás:


1.2. Halálozások száma nemek és korcsoportok szerint, hetente (6/6)


Kapcsolódó írásaink:


685 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page