top of page

A vakcina és a (dez)információs háború
Írta: C.J. Hopkins
2021. március 9.

Miről is van szó?

 Minden lehetséges változás egyetlen akadálya, hogy az ember, elég ésszerűtlenül, nem hajlandó belemenni, hogy újratervezzék az emberi szervezetet, ami, ez teljesen egyértelmű, meglehetősen gyengén sikerült, és ennek következtében könnyen támadják meg különféle borzalmas betegségek valamint lelki és magatartásbeli rendellenességek

 A többszörösen kitüntetett amerikai drámaíró, regényíró és több politikai szatíra szerzője, C.J. Hopkins megvizsgálja a COVID-19 és a COVID-19 vakcinák körül kialakult információs háborúk természetét


Jó hír, emberek! Úgy néz ki, hogy GloboCap’s Rt. Génmódosító Részlege új csodavakcinával állt elő! Ez egy tökéletesen biztonságos, nem-kísérleti hírvivő-RNS vakcina, amely megtanítja, hogyan állítsa elő a szervezet azt a bizonyos fehérjét, ami az immunválasz kialakulásához szükséges, éppen úgy, ahogy az emberi test többnyire teszi, csakhogy ezúttal jobban, mivel ezt vállalatok gyártják!


Tulajdonképpen a szó szoros értelmében még nem hagyták jóvá a használatát – hiszen általában ez több éves folyamat –, úgyhogy érzésem szerint kicsit mégiscsak „kísérleti”. Bár az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA), valamint az Európai Gyógyszerügynökség kiadta a „Vészhelyzet esetén alkalmazandó felhatalmazásokat” és a Facebook névtelen „tényellenőrei” szerint is „mélyreható biztonsági és hatékonysági” vizsgálatnak vetették alá a vakcinát, egyáltalán nincs ok aggodalomra.


Ez a nem-kísérleti kísérleti vakcina igazi történelmi jelentőségű eredmény, hiszen azon kívül, hogy olyan vírustól menti meg a világot, amely enyhe vagy közepes lefolyású influenzaszerű tüneteket okoz (vagy inkább nem okoz semmiféle tünetet) a megfertőzöttek durván 95%-ában, és a fertőzöttek több, mint 99%-a átvészeli a fertőzést, ezzel a gyakorlatilag most korlátlan lehetőségek nyíltak meg a hírvivő-RNS technológia és az ember genetikai módosítása előtt.


Képzeljük el, hány betegséget tudunk meggyógyítani, hány genetikai hibát tudunk „kijavítani” most azzal, hogy átprogramozzuk az emberek génjeit, hogy úgy működjenek, hogy mi akarjuk – a rákot, a szívbetegséget, a demenciát, a vakságot, nem beszélve a közönséges megfázásról! Még olyan pszichiátriai rendellenességeket is képesek lennénk meggyógyítani, mint az „antiszociális személyiségzavar”, „nyílt, kihívó oppozíciós zavar” valamint egyéb „magatartászavarok” és „személyiségzavarok”.


Ki tudja? Lehet, hogy száz év múlva már olyan régi átkoktól is képesek leszünk genetikailag megtisztítani az emberi fajt, mint a rasszizmus, a szexizmus, az antiszemitizmus, a homofóbia, a transzfóbia, és így tovább, az emberek hibás alléljainak átprogramozásával, vagy valamilyen nantotechnológiai módszerrel létrehozott neuroszinaptikus chip beültetésével az agyunkba.


Mi legyen a vállalati újratervezést elutasító irracionális emberekkel?


Mindebben az egyetlen akadály, hogy az ember, elég ésszerűtlenül, nem hajlandó belemenni, hogy újratervezzék az emberi szervezetet, ami, ez teljesen egyértelmű, meglehetősen gyengén sikerült, és ennek következtében könnyen támadják meg különféle borzalmas betegségek valamint lelki és magatartásbeli rendellenességek. De talán kicsit túl messzire mentem ezzel.


Jelenleg az a legfontosabb, hogy legyőzzük ezt a közönséges influenzához hasonló nyavalyát, ami sem az életkorral arányos elhalálozási mutatókat, sem a normális elhalálozási számokat nem befolyásolja, viszont lehetővé teszi a globális korporatokrácia [vállalatállamok] számára az egész föld „lezárását”, emberek millióinak kilátástalan szegénységbe való taszítását, orvosinak látszó maszkok viselésének elrendelését mindenki számára, hogy fegyveres osztagokat küldjenek az emberek otthonaiba, és egyéb eszközök bevetésével a társadalmat valami abnormális totalitárius rémálommá alakítsák át.


És persze ennek (vagyis, hogy megmentsük az emberiséget egy influenza-szerű kórokozótól) egyetlen módja a Föld minden egyes lakosának kötelező beoltása.


Ha pedig azt gondolná az ember, hogy mindennek nincs sok értelme, nincs értelme annak, hogy az egész emberi fajt beoltsuk egy viszonylag átlagos, a légzőszervet érintő vírus ellen, az azért van, mert még mindig kritikusan gondolkozunk. Most már véget kéne vetni az effajta gondolkodásmódnak. Ahogy a The New York Times is rámutatott, a kritikus gondolkodás nem segít.


Tulajdonképpen így van ez a fent említett „rendellenességek” estében is. A kritikus gondolkodás megerősíti az emberekben az oltással szembeni aggályokat, ezért a vállalatok a kormányokkal karöltve késedelem nélkül minden olyan megszólalást cenzúráznak, ami eltér a hivatalos COVID-19 narratívától, ezek szerzőit eltávolítják, és „vakcina-ellenes dezinformátorként, álhír terjesztőként” bélyegzik meg őket.


Egy egészségügyi gyermekvédelmi lap, például, ún. „nemkívánatos eseményekről” és halálesetekről számolt be a Covid-oltásokkal kapcsolatban, miközben a hatóságok szerint „a vakcinák terén nem merültek fel biztonsági problémák” és „nincs összefüggés a COVID-19 vakcinák és a beoltást követő halálesetek között.”


A Reuters „tényellenőrei” szerint azonban elképzelhető, hogy a „nemkívánatos eseményekről” szóló állítólagos beszámolók „hiányos, pontatlan, esetleges, vagy nem igazolható információt tartalmaznak”!


A halálesetekről szóló beszámolók bizonytalanságot keltenek az emberekben


Mi megtanultunk a sorok között olvasni. A vállalati média természetesen nem állhat elő ilyesmivel, de azért leírja: „a vakcina-ellenes dezinformátorok” „nemkívánatos eseményekről” gyártanak híreket, anélkül az egész folyamatot néznék, és ezeket becsempészik a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – Oltást Követő Nemkívánatos Események Jelentési Rendszere) adatbázisba és a világ más hasonló rendszereibe.


S ami még ennél is rosszabb, ezeket a kitalált történeteket az uralkodó irányzatot képviselő médiába is beszivárogtatják azzal a céllal, hogy elbizonytalanítsák az embereket, megakadályozzák a fizikai világon élő összes férfi, nő és gyermek ismételt és folyamatos beoltását mindaddig, amíg az „orvosszakértők” szerint erre szükség van. Csak néhány példa a ténykedésükre:


Norvégiában 23 idős ember halt meg a Pfizer vakcina beadása után. A Reuters „tényellenőrei” szerint azonban kiderült, hogy az idős emberek, különösen, ha gondozóotthonban élnek, különféle okokból néha csak úgy meghalnak, hacsak nem oltatják be magukat, mely esetben határozottan Covid fertőzés következtében hunytak el, függetlenül attól, hogy valójában miben haltak meg.


Például egy demenciában és tüdőtágulatban szenvedő 99 éves férfit, akinél háromszor is negatív lett a teszt eredménye, a „Covid halálesetek” közé soroltak, mert a gondozóotthon orvosa azt „feltételezte”, hogy Covid-eset (erre egyébként kifejezett utasítást kapott a GloboCap-től).


Németországban egy otthon 40 lakója közül 13 halt meg az oltás beadását követően, de ez csupán „tragikus véletlen” volt és egyáltalán semmi köze sem volt a vakcinához.


Spanyolországban, egy szintén „tragikus véletlen” során, egy gondozóotthon 46 lakója halt meg egy hónapon belül, miután megkapta a Pfizer-BioNTECH oltást. Ezt követően a 94 bentlakó közül 28, valamint az ott dolgozók közül 12 személynek pozitív lett a teszteredménye.


Floridában egy egészséges középkorú orvos szokatlan vérképzőszervi rendellenesség miatt halt meg két héttel az oltás után, de a szakemberek szerint ez a ritka immunológiai vérképzőszervi zavar (azaz, immun trombocitopénia) „nem hozható összefüggésbe a vakcinával” és csupán teljesen véletlenül történhetett.


Kaliforniában egy 60 éves röntgen technikusnak beadták a Pfizer vakcina második adagját. Néhány órával később nehezen kezdett lélegezni. Kórházba került és négy napra rá meghalt. Az özvegye nem akarja férje halálát összefüggésbe hozni az oltással. „Nem hibáztatom sem a Pfizert, sem a többi gyógyszergyárat,” jelentette ki. Úgyhogy ezek szerint ez is csak véletlen volt.


Egy 78 éves kaliforniai asszony közvetlenül az oltás beadása után elhunyt, de halála nem köthető a vakcinához, biztosították egészségügyi tisztségviselők a nagyközönséget.


„Déltájban kapta meg a Pfizer vakcinát. A megfigyelő helyiségben tartózkodott, amikor rosszullétről kezdett panaszkodni, és miközben az esetet vizsgálták, elvesztette az eszméletét.” Felesége hirtelen halála ellenére a férj a második oltást is szeretné megkapni.


Egy volt detroiti televíziós hírbemondó egy nappal az oltás után életét vesztette, de ez valószínűleg csak egy véletlenül beálló stroke következménye volt, melyet „elfedtek a vakcina normális mellékhatásai”.


Ugyancsak Michigan államban történt, hogy egy 90 éves férfi meghalt a vakcina beadásának napján, de ez megint csak tragikus véletlen volt. Dr. David Gorski magyarázata szerint „a 90 évesekre vonatkozó elhalálozási arányszám azért magas, mert ők 90 évesek,” ami tökéletesen igaz, kivéve persze, ha Covid következtében haltak meg, mely esetben életkoruk és az annak megfelelő állapotuk egyáltalán nem számít.


Kentuckyban meghalt egy kolostor két apácája és még két tucat apáca tesztje lett pozitív egy hirtelen támadt fellángolás során, ami két nappal azután kezdődött, hogy az összes nővért beoltották. A kolostor addig teljesen zárt és vírusmentes volt, de az apácák öregek, voltak „egészségügyi problémáik” is, és így tovább.


Virginia államban egy 58 éves nagymama az oltás beadása utáni órákban meghalt, de, ahogy a Facebook „tényellenőrei” következetesen rámutatnak, ez csupán véletlenül következhetett be, mert a vakcinát behatóan vizsgálták a biztonságosság szempontjából.
Forrás: off-guardian.org


Ez a Glaucester-i asszony percekkel a Pfizer vakcina beadása után meghalt, de nem végezték el a boncolást.


És akkor ott az a sok ember a Facebook-on, akik megosztják szomorú történetüket a Covid vakcina beadása után nem sokkal elhalálozott szeretteikről, és akiket a Facebook „tényellenőrei” minden erővel megpróbálnak lejáratni. Például:


Forrás: off-guardian.org


Rendben, megértem, hogy nem kellemes efféle dolgokkal szembesülni (azzal ugyanis, hogy a Facebook-féle vállalatok azt sugalmazzák, hogy ezek az emberek hazudnak vagy arra használják fel szeretteik hirtelen halálát, hogy másokat elriasszanak az oltástól), kiváltképp, ha csupán engedelmeskedni kívánunk a rendeleteknek és az azokat szolgaian ismételgető hivatalos propagandának - talán még a legfanatikusabb Covid-hívőkben is rejlik még egy darabka emberi együttérzés mélyen eltemetve kicsi hideg szívükben.


De hát, itt információs háború folyik, emberek! Tehát, vagy a korporatokráciával vagyunk, vagy ellene! Most nincs itt az ideje a finnyáskodásnak vagy a nyilvános részvétnyilvánításnak. Mert mit gondolnának rólunk a barátaink, a kollégáink?!


Nem, jelentsük csak fel a vakcina elleneseket, hallgattassuk el őket a társadalmi médiában, kapcsoljuk ki kritikai érzéküket, és álljunk be a sorba az oltásért! Ezen áll vagy bukik az emberiség sorsa! És, ha szerencsénk van, még egy ilyen klassz kis numerikus Covid-tetoválást is kaphatunk ingyen a GlaboCap-tól!

(Szilaj Csikó-fordítás)

 

150 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page