VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Akinek a pénz elvette az eszét, ezért istennek képzeli magát

Bill Gates kibukott a Harvardról, majd több milliárd dolláros szoftverfejlesztő lett, miután ellopta a DOS kódot, amely a Microsoft Windows technológiájának alapja volt.


2020 elején Gates bejelentette, hogy a világ nem térhet vissza teljesen a normális helyzetbe, amíg a világ 7+ milliárd emberének szinte mindegyike meg nem kapja az ő rosszul tesztelt injekcióját. Hogyan válhat hirtelen a világ egészségügyében meghatározó személyiséggé egy megválasztatlan, nem kinevezett szoftverfejlesztő, akinek nincs semmiféle egészségügyi képzettsége?


Gates oltásainak Indiában és Afrikában katasztrofális eredményei voltak. Miért kell bízni abban, hogy ez az ember felelősséget érez a világ egészségéért? Tekintettel Gates vakcinákba vetett pénzügyi befektetéseire, egyértelmű az összeférhetetlenség abban, hogy sürgeti a soha nem látott tervet, hogy a világon mindenki – még egészséges ember is – többször is megkapja a COVID-injekciókat.


„Bill Gatesről, a Microsoft milliárdos alapítójáról kiderült, hogy a mezőgazdasági területek legnagyobb magántulajdonosa az Egyesült Államokban, miután 18 államban 242 000 hektárt vásárolt fel. A Forbes szerint a technológiai mágnás, aki a világ negyedik leggazdagabb embere (nettó 121 milliárd dollár), csendesen felépített egy hatalmas mezőgazdasági portfóliót.


A cikk rámutat arra, hogy „ez az egyesülés példátlan befolyást jelent az egyes országok politikáira és a genetikai vetőmag-erőforrásokhoz való tömeges hozzáférésre is. 2010-ben egy amerikai pénzügyi honlap közzétette a Gates alapítvány éves befektetési portfólióját, amely azt mutatta, hogy 500 000 Monsanto részvényt vásárolt 23 millió dollár körül. Ez csak egy a számos vállalkozás közül, amelyekbe a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Monsanto közösen fektettek be egy olyan hamis indoklással, mint például 'a dél-afrikai szegények megsegítése'”.


Dr. Vandana Shiva neves szerző, környezetvédelmi aktivista és fizikus. Ismerteti Bill Gates globális terveit, és hogyan tudnánk ellenállni a milliárdosok őrült elképzeléseinek.


„Így néz ki a globalizáció: Kizsákmányolás. A hatalom további központosítása. A hétköznapi emberek további leszerelése. A széles körben elterjedt szegénység, társadalmi nyugtalanság és gazdasági polarizáció vált valósággá, amikor a világ hétmilliárdos lakosságának 1%-a társadalmi és ökológiai peremre szorítja a bolygót minden emberét."

Vandana Shiva ismerteti Bill Gates, Warren Buffet és Mark Zuckerberg milliárdos diktátorok birodalmait, mint a Big Tech, a Big Pharma és a Big Ag. A multinacionális cégek teljesen vakok az emberek jogai iránt, és a folyamatos profit konstrukciójának romboló hatására pusztítást végeztek az egész világon. Gátlástalan haszonszerzésük kikényszerítette a megosztottságot, a monopóliumokat és az állandó befolyásukat a pénzügy, az élelmiszer, az energia, az információ, az egészségügy, sőt a kapcsolatok felett.


Shiva ismerteti a világ népessége 1%-nak a modelljét, amely elszámolhatatlan pénzek felhasználásáról, a demokratikus struktúrák megkerüléséről, szól. Egy tudomány, egy mezőgazdaság és egy történelem alapján a totalitárius eszmék bevezetésére és a rabszolga társadalom létrehozására törekszik.


Ehelyett Shiva a következőket javasolja: Valódi tudás, intelligencia, gazdagság, munka, és valódi jólét.


De van még más is.


Bill Gates most azt akarja, hogy „elsötétítse a napot”.

Komolyan. Gates nagyon érdeklődik a nap fényének tompítása iránt, hogy csökkentse vagy késleltesse a klímaváltozás hatásait. Ez az új információ a Bill Gates által támogatott Harvard Egyetem Solar Geoengineering Research Program tanulmányából származik. Meg akarják akadályozni, hogy a napfény elérje a föld felszínét.


Bill Gates támogatja a finom részecskék létrehozásának kutatását a napfény visszatükrözése érdekében. Geoengineering-nek hívják, és olyan technológiákra utal, amelyek képesek a Föld fizikai tulajdonságait a lehető legrosszabb skálán megváltoztatni.

Bill Gatesnek „Isten-komplexusa” van.

Ez az a fickó, aki azt akarja, hogy valamennyien együnk „mesterséges húst”, és vakcinákat pumpáljunk a testünkbe, és ne törődjünk azzal, hogyan akarja elvékonyítani a világ lakosságát.


Erről készült egy videó is.


Világos, hogy valakinek meg kell állítania ezt a fickót.Forrás:


https://conservativesarmy.com/video-bill-gates-has-a-creepy-new-pet-project-and-tuckers-calling-him-out-before-it-goes-too-far/?fbclid=IwAR2RMEsaCKCd9mh-4oet71NbicKLzQtxnH3dD374bRc1bTNLTM8e_j_hQek

MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek