top of page

Az egészség a tőzsdén – avagy a történelem legnagyobb tömeggyilkossága (Vajda Miklós írása)

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


Nálunk eltitkolják, de Angliában hetente közreadják az oltottak adatait, ami igazolja a csalást. Ezek a kísérleti génkezelési gyógyszerek se nem hatékonyak, se nem biztonságosak. Nemhogy megvédenének a fertőzéstől, de még fokozzák is azt, nem akadályozzák meg a súlyos megbetegedést és a halált sem, holott ezt állították róluk. Az egészséges emberekre és leginkább a gyermekekre pedig veszélyesebbek, mint hasznosak.

Az orvosoknak, gyógyszerészeknek megtiltották a hiteles tájékoztatást, de a valós tényeket is eltitkolták előttük. Ez azonban nem kifogás arra, amit tettek és tesznek a víruspánikba hajszolt emberekkel, ami mögött nem más áll, mint a puszta profitérdek.

Az orvosok (kevés kivételtől eltekintve) megtagadták azt, amit az egyetemen tanultak! Meg sem fordult a fejükben, hogy utánanézzenek, mit adnak be egészséges emberekbe, akiket rendeletekkel kényszerítettek egy kísérletben való részvételre? Elfelejtették valamiért az alapfogalmakat és alapvetéseket, miszerint „járvány alatt nem szabad oltani”, és mi a védőoltás fogalma, mik a követelményei, mit jelent a „hatékonyság” és „biztonságosság”? Eszükbe sem jutott, hogy létezik keresztimmunitás a koronavírusokra? Nem keresték a gyógyítás lehetőségét, ami kizárta volna az oltáskényszert? Elkerülte a figyelmüket a több száz tanulmány a vírus ellen hatékonynak bizonyult hatóanyagokról?

Ezeket az mRNS „vakcinákat” maguk a gyártók is génkezelési gyógyszerként nevezik meg az előzetes kísérletekben, de a köztájékoztatásban mégis „védőoltásnak” és „vakcináknak” kellett nevezni őket. Kinek az ötlete, kinek a parancsa volt ez?

A 95%-os hatékonyság hazugság volt, úgy, hogy a gyártók tisztában voltak a várható következményekkel: a Pfizertől kiperelt kísérleti adatok igazolták az orvosok félelmeit.

Mi és hogyan fog véget vetni ennek a világméretű csalásnak, ami megfelel egy népirtásnak? Mi ez, ha nem egy „biotech háború” az emberiség ellen? Mert aki nem halt bele a vírusba, az belehalhat a vakcinába, vagy annak a későbbi mellékhatásaiba, vagy a kötelező, újfajta kezelési protokollba, ha kórházba kerül?

A hatékony kezelés és a korai kezelés megtiltásával növelték az esetszámot! Ezért volt mindenhol „telefonos távgyógyítás” – ha már nagyon beteg vagy, menj be a kórházba! Mert mostanra kezd egyértelművé válni, hogy a vakcinázás éppen a „veszélyeztetettek” körében okozta a legtöbb halálozást a vírussal való találkozás esetén.

Az eleve legyengült immunrendszerű, alapbetegségekben szenvedő emberek haltak bele a legtöbben a vírus-vakcina kombinációba! Ha elkapta, azért, ha beoltották azért, ha beoltották és elkapta, akkor azért!

Mert ezekre az emberekre már nincs szükség? Mert rájuk már költeni kell, ők már nem hasznosak a multi-cégek uralta új-kapitalista rendszer számára? Ők már nem használhatók „emberi erőforrásnak”! Feleslegesek, és elviszik a hasznot, sokba kerülnek a multik által a háttérből irányított kormányoknak? Vagy ez az egész csak a „fenntartható fejlődés” részeként a fölös létszám csökkentése „védőoltásokkal”, ahogy Bill Gates is mondta?

Dr. Naomi Wolf, a DailyClout munkatársa a Blackrock volt portfólió-menedzserét, Edward Dowdot kérdezte a „Bízz a tudományban” című, a háttérben észrevehető tőzsdei csalásról:

Dowd 10 évet töltött a BlackRocknál, ahol neki és csapatának sikerült 2 milliárd dollárból 14 milliárd dollárt csinálni azzal, hogy sikerült meghódítani a piac nagy részét. Rengeteg csalást látott az elmúlt évek során, valamint azt a tömegpszichózist is figyelte, amely lehetővé tette, hogy a csalás olyan hosszan folytatódjon, ameddig csak lehetséges.

Három fő példát említett olyan csalásokra, melyeket átélt, és amiket képes volt előre látni: A dotcom buborék, a 2008-as lakáspiaci és pénzügyi válság, és a mostani, „Bízz a tudományban” csalás.

Dowd ismertette a tömeges vakcinázással kapcsolatos azon elméletét, amelyhez több tényező és forrásának felhasználásával jutott el. Dr. Wolf és csapata pedig Dowd elméletét olyan bizonyítékokkal támasztja alá, amelyek az FDA által eddig nyilvánosságra hozott dokumentumok elemzésével hoztak felszínre.

Dowd és munkatársai tehát arra a következtetésre jutottak, hogy egy óriási csalás áll a dolgok mögött, ennek a mostani szélhámosságnak a tézise az, hogy "Bízz a tudományban".

A jelenlegi tudományos csalás tézise: A Covid-19 vakcinák klinikai adatai hamisak és csalásokon alapulnak. Az adatok 75 éven át történő eltitkolásának kísérlete szintén a csalás egy formája.


Egy csalás íve


Minden csalásnak van egy íve. A csalás egyre csak növekszik, a felelősök pedig profitálnak belőle, míg végül elérik azt, amit Mr. Dowd "fordulópontnak" nevez, és ekkor fordulat áll be.

Miközben mindannyian tudjuk, hogy a mainstream média még mindig teljesen figyelmen kívül hagyja azt, amit sokan a történelem legnagyobb humanitárius botrányának tartanak, a Wall Street kezd elgondolkodni azon, hogy elismerje ezt a kibontakozó katasztrófát. Dowd kifejtette, hogy bár a Pfizer részvény stabilnak tűnik, úgy véli, hogy most van a csúcson, és előbb-utóbb áttöri a korábbi, 46-os mélypontját. Ha arra gondolunk, hogy milyen sok ember vesz részt abban, hogy a lehetséges következmények ismerete nélkül a lehető legtöbb embernek beadassák ezt a nem immunizáló és veszélyes injekciót, nehéz abbahagyni a "de miért" kezdetű kérdéseket. Dowd ezekre a kérdésekre azzal válaszol, hogy a különböző nézőpontokból elmagyarázza azt, hogyan működnek a csalások, a bűnözői elme és milyen célok vezérlik ezeket az embereket.

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója nemrégiben több interjút is adott. Néhányban elhatárolódott az mRNS technológiától, és meglepetését fejezte ki azok használatáról. Elismeri, hogy a vakcinák „nagyon korlátozott védelmet kínálnak, ha vannak ilyenek” a domináns omikron variáns ellen, ugyanakkor hozzáteszi, hogy az mRNS vakcinák. „nem rendelkeznek azzal a biztonsági profillal, amelyet reméltünk ezzel a technológiával elérni.” Néhány nappal később azonban más irányt vett, és a 4. oltást támogatta.

Ugyan miért tenné ezt, ha tisztában van azzal, hogy az oltások csalárdsága előbb-utóbb eléri a fordulópontot és összeomlik? Dowd 30 éves pályafutása során többször is látott már ilyesfajta téves viselkedést, amikor egy közelgő csalás miatti botrányban érintett vezér a legjobban felpumpálja a részvényeket, hogy aztán még a botrány kitörése előtt kiszálljon. Bourla esetében az ilyen kereskedés nem is illegális, mivel az "előértékesítés" már megtörtént, és az áru eladása az állami szerződéseken keresztül fixen biztosított.

Az aszimmetrikus információ működésének eddigi legkirívóbb példája: tovább erőltetni azokat a vakcinákat, amelyek előbb-utóbb pereskedéshez vezetnek.

„Okos pénz” csoportnak a jól informált tőzsdei befektetők csoportját nevezzük, ők a belső, egyéb információkat is ismerik. Ez a csoport egy idő után hatással van a tőzsdei folyamatokra. Az egyetemek még nem léptek át az okos pénzcsoportba, részben azért, mert az oltásokkal kapcsolatban a döntéshozók kizárólag a CDC ajánlásaira hagyatkoznak és továbbra is kevés és hamis információval rendelkeznek.

A CDC igazgatója, Rochelle Walensky a Dr. Henry Ealy, valamint Thatcher és Linthicum szenátorok által követelt esküdtszéki vizsgálat egyik nevesített alperese, így bűnvádi eljárás is várhat rá.

Miért van az, hogy a CDC még mindig rögeszmésen ragaszkodik a korábbi bevett irányhoz, hogy arra törekedjen, hogy fedezze magát? Dr. Walensky néhány hete egy műsorban azzal próbált hárítani, hogy megemlítette, hogy a CNN-től kapja meg az információt, – de miért erőlteti továbbra is a vakcinázást, amikor feltétlenül tudnia kell, hogy a szülők agresszíven fognak perelni? Ez szembe megy a józan ésszel.

Miután Dowd kifejtette a bűnözői elmét és a csalás ívét, Dr. Wolf részletezte azt az öt legfontosabb megállapítást, amelyet az önkéntesekből álló kutatócsoport talált, és ennek alapján kezd kiformálódni a csalás nagyságrendje. A csoport orvosokból, orvosi csalással foglalkozó szakértőkből, biológusokból és statisztikusokból áll. A jelentéseket a csapat szakemberei írják alá.


Az egészségügyi hatóságok és szakértők azt állították, hogy az injekció a beadás helyén marad. A Pfizer belső dokumentumokból kiderül, hogy a gyártók és az egészségügyi intézmények már az elejétől fogva tudták, hogy ez nem igaz. Tudták, hogy 48 órán belül az anyag egyenesen a véráramba kerül, és a májban, a lépben, a mellékvesékben és a petefészkekben köt ki. Dowd felveti a kérdést, hogy vajon a kutatás és a jelentéstétel arra nézve, hogy az összetevők mennyi ideig maradnak a véráramban, nem 48 órában volt-e korlátozva, a klasszikus "azt nem találod meg, amit nem keresel" húzás szerint? A Pfizer anyagai szerint volt állatkísérlet arra, hogy az anyagok megjelenjenek-e a véráramban, és ez alapján úgy tűnik, valóban ez történt. Az anyagok szerint a beadást követő 48 óra után nézték csak meg a vérben az anyagok jelenlétét.

A Moderna adagja mikro-grammokban több mint háromszorosa a Pfizer adagjainak. A Pfizer hamar felismerte, hogy a magas dózis a mellékhatások magas aránya miatt igen toxikus. A Pfizer a klinikai vizsgálatok során csendben ejtette a 100 mikro-grammos adagolást a "reaktogenitás" miatt. Eközben mindazok, akinek a Moderna első adagját beadták, 100 mikro-grammnyi anyagot kaptak, anélkül, hogy tájékozott beleegyezésüket adták volna.

Dr. Chris Flowers rámutatott, hogy 2021 májusában az FDA és a Pfizer már tudott a szívizomgyulladás kockázatáról. A vakcina beadását követő első héten 35-ből 12 alanynak volt szívkárosodása. Ennek ellenére 2021 júniusában kiadták az EUA-t, (Emergency Use Authorization – vészhelyzeti felhasználási engedély) ami után több százezer tinédzser kapta meg az injekciót.

A DailyClout Team a belső információkból tudta, hogy a Pfizer vizsgálatai már a kezdeti időkben a vakcina kudarcát és a hatékonyság hiányát mutatták. A vakcina egyik felsorolt mellékhatása maga a Covid volt. 2020 decemberére a Pfizer már tudta, hogy a hatásosság csökken, de csak 2021 tavaszán beszélt a hatékonyság csökkenéséről, amikor is izraeli tanulmányok jelentek meg róla. A Pfizer által nyilvánosságra hozott mellékhatások nem illeszkednek azokhoz a mellékhatásokhoz, amelyekről a belső dokumentumokban már korábban beszámoltak.

A mellékhatás-profilt a közelmúltban frissítették az izomfájdalom és az ízületi fájdalom feltüntetésével is, de ezt már jóval azelőtt tudták házon belül, hogy nyilvánosságra hozták volna. Ez is megfelel a csalás definíciójának – visszatartottak olyan problémát, ami megváltoztatta volna a fogyasztó döntését.

Az ügyvédek már készülnek levelekkel, amelyek az állami főügyészeknek küldenek, figyelmeztetve őket, hogy rengeteg a félrevezetés, mivel az FDA (Food and Drug Administration Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) és a gyógyszergyártó cégek hirdetései továbbra is azt állítják, hogy a vakcina biztonságos és hatékony.Hogyan és miért?


Dr. Wolf megkérdezte Dowd véleményét arról, hogy az FDA hogyan és miért ment bele ebbe a dologba, hogyan hagyhattak jóvá egy olyan készítményt, ami egyszerre nem hatékony és nem biztonságos? Dowd szerint ezen a ponton már egyértelmű, hogy ezek a hatóságok nyakig benne vannak az ügyben, és nehéz lenne hirtelen megfordítani az irányt. Az FDA-t évek óta korrumpálták.

Az FDA költségvetésének 50%-a olyan vállalatoktól származik, amelyeket éppen hogy szabályozniuk kellene. A gyógyszeripar idővel a gyógyszer-gyártók és a szabályozó hatóságok kapcsolatrendszerévé fejlesztette magát. Az iparágon belül akkor lehet szakmai sikert elérni, ha a szabályozó hatóságok megengedik a dolgok átcsúszását, a cégek pedig idővel felveszik a hatóság embereit. Előfordul, hogy a gyógyszeripari cégek vezetői kerülnek be a közegészségügyi hatóságokba. Az emberek néhány évig az állami egészségügyi ügynökségeknél dolgozzanak, majd átkerülnek a magáncégekhez, felismerve, hogy ott egy vagyont lehet keresni.

Hogy lehettek olyan biztosak az állami intézményekben, hogy a klinikai kísérletek bűnös és gyilkos eredményei soha nem kerülnek napvilágra? Egy normális gyógyszer-engedélyezésnél minden az FDA-n keresztül megy, és ritkán fordul elő, hogy kikérik az adatokat. Naivak voltak. Amikor az adatokat az America's Front Line Doctors kikérte, 75 évet kértek, hogy bemutassák azokat, és ez volt a vég kezdete.

Az amerikai kongresszus 10 tagja levelet írt az FDA-nak, amelyben követelik az összes vakcinával kapcsolatos adat azonnali közzétételét.

A vállalatvezetők már nem hivatkoznak arra, hogy nem tudták, hogy a vakcina nem működik, mivel az általunk látott belső dokumentumok bizonyítják, hogy tudtak róla, méghozzá elég korán. Ebben a csalásban már nincs helye annak a kifogásnak, hogy nem tudtak erről.Két halálozási csúcs volt


  • 1. Fázis: A Covid-19 kezdetén az idősek és a betegek haltak meg nagyobb arányban.

  • 2. fázis: A 2021. évben az oltások kezdetétől napjainkig fokozott ütemben haláloznak el fiatal és más egészséges emberek, akik körében magas a szívmegállás aránya.

Következményként kezdenek megugrani a tartós rokkantsági igények. Erre a biztosítótársaságok nem készültek fel. Dowd szerint az adatok alapján a vakcina a legvalószínűbb oka a halálesetek hirtelen emelkedésének.

Ez pedig már elérte a Wall Street-i befektetők érdeklődését, és kezdenek rákérdezni erre a problémára. Nemrégiben egy biztosítótársaságnál tartott megbeszélésen az egyik hitelminősítő intézet a vakcina hatásairól kérdezett.

Dowd úgy véli, hogy közeledünk a fordulóponthoz. Szerinte, ha a gyógyszeripari szélhámosság és a 2008-as tőzsdei buborék kipukkadásának az ívét összehasonlítjuk, akkor most a csúcson, közvetlenül a bukás előtt vagyunk.

Ez esetben a csúcspont egy olyan korszak végét jelenti, amely az ismeretek átfogó hiányától küzd, majd a vakcina kockázataival és következményeivel megkerülhetetlen tájékoztatás döntő pillanata érkezett el.

Az, hogy rengetegen fiatalon meghalnak, azzal párosul, hogy a fogyatékossággal élő emberek is hirtelen kiesnek a munkaerőpiacról, és ennek hatása szinte felfoghatatlan. Mindez a gazdasági és a társadalmi életünk minden területére súlyos következményekkel fog járni. Megsemmisítő erejű dolog az, hogy kenyérkeresők és ipari dolgozók tűnnek el a családokból és a munkaerőpiacról, és ahogyan azt az Okos Pénz már tudja, a szemünk előtt szép lassan egy katasztrófa bontakozik ki, és közben egyre hullanak az emberek, és mennek tönkre az életek. A halálozási adatok késnek, de ami eddig látszik, az, hogy a második legnépesebb és aktualizált régióban a többlethalálozás 2021 végére új csúcsokat ér el.

Dr. Wolf azt állítja, hogy a Covid-19 vakcinák egy, a társadalmon végrehajtott nyilvános emberkísérletnek minősülnek. Fontos megjegyezni, hogy az olyan globális multinacionális vállalatok, mint a Pfizer, soha nem tartották elsődleges prioritásnak a polgárok jólétét. A vakcinák toxicitása napról napra világosabbá válik.

Olyan korban élünk, amikor a multinacionális vállalatok a polgárok ellen fegyverként vethetők be és alkalmazhatók a geopolitikai hadviselés során, és ez a mi generációnk csatájának ígérkezik. A felismerés és bukás időpontja egyre közelebb van, és minél gyorsabb hamarabb érkezik el, annál több életet lehet megmenteni, és annál több sérült ember kaphat segítséget.

Bizonyítékok a profitérdekelt csalásra


Biden, a Pharma nyomást gyakorolt az FDA vezető tisztségviselőire, hogy hagyják jóvá a oltás idővonalát – derült ki a kiszivárgott e-mailekből:


A Judicial Watch bejelentette, hogy 112 oldalt kapott az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságától, (FDA) amelyek azt mutatják be, hogy a vezető tisztviselőkre nyomást gyakorolnak a „cégek, de a kormányzat is”. Az FDA Oltóanyag-kutatási és Felülvizsgálati Hivatalának korábbi igazgatója és igazgatóhelyettese, Dr. Marion Gruber és Dr. Philip Krause lemondott, amikor a Fehér Ház a COVID-19 elleni oltás „erősítő oltásainak” jóváhagyására törekedett. Mindezeket a kiszivárogtatott email levelezésekkel igazolják.


2021. szeptember 22-én az FDA jóváhagyta a Pfizer gyógyszer emlékeztető adagjának alkalmazását. A szervezet sajtóközleménye szerint az FDA „módosította a Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina vészhelyzeti felhasználási engedélyét (EUA), hogy lehetővé tegye egyszeri emlékeztető oltás alkalmazását, amelyet legalább hat hónappal az elsődleges vakcina befejezése után kell beadni, a 'COVID-19' 'nagy kockázatának' kitett emberek számára”.


„Ezek az FDA dokumentumok megerősítik az ellentmondásos COVID-19 vakcina emlékeztető oltásainak átpolitizált jóváhagyási folyamatát” – mondta Tom Fitton, a Judicial Watch elnöke. „Botrány, hogy hónapokba és egy szövetségi perbe telt, hogy kiderítsék ezeket a nyugtalanító tényeket ezzel a példátlan és véget nem érő oltási művelettel kapcsolatosak.”


Az FDA és CDC (Centers for Disease Control and Prevention – járványügyi ellenőrzési és megelőzési központ) dolgozó léptek ki és ismerték el a vakcinázás politikai kényszerét. „Olyan ez, mint egy horrorfilm, amelyet kénytelen vagyok megnézni, és nem tudom lehunyni a szemem” – mondta az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) egyik magas rangú tisztviselője. „Az emberek rossz tanácsokat kapnak, és erre nem tudunk mit mondani." Az NIH-nál (National Institues of Health – nemzeti Egészségügyi Intézet) az orvosok és a tudósok panaszkodnak az alacsony morálról és az alacsony létszámról: az NIH Vakcina-kutató Központjának vezető tudósai közül sok távozott az elmúlt évben, köztük az igazgató, az igazgatóhelyettes és a főorvos.


A CDC hasonló kilépési hullámon ment keresztül. – „Nagy forgalom volt. A morál alacsony” – a CDC egyik magas rangú tisztviselője. – Az események annyira politikaivá váltak, hogy akkor minek vagyunk ott? – Egy másik CDC tudós ezt mondta: „Büszke voltam arra, hogy elmondhattam az embereknek, hogy a CDC-nél dolgozom. Most viszont zavarban vagyok.'”

A tisztviselők panaszkodtak, hogy ügynökségeik vezetői „gyenge vagy hibás adatokat használnak fel kritikus fontosságú közegészségügyi döntések meghozatalára, hogy az ilyen döntéseket a washingtoni emberek vagy a Biden adminisztráció számára politikailag tetsző dolgok vezérlik, és hogy rövidlátóan összpontosítanak egyedül a vírusra az általános egészségi állapot helyett.”

A CDC nem tudta egyensúlyba hozni a COVID kockázatait az iskolák bezárásából eredő egyéb kockázatokkal. A tanulási veszteség és a mentális egészség súlyosbodása már korán nyilvánvaló volt, és ezek súlyosbodtak, mivel az iránymutatások ragaszkodtak ahhoz, hogy az iskolák virtuálisak maradjanak.


Néhány tisztviselő szerint a CDC figyelmen kívül hagyta a természetes immunitást is. „A gyermekek túlnyomó többsége már átesett COVID fertőzésen, de ez nem változtatott a gyermekkori vakcinák általános előírásaiban.”


Azzal, hogy „az egészséges fiatalok számára vakcinákat és emlékeztetőket írnak elő erős alátámasztó adatok nélkül, ezek az ügynökségek csak tovább rombolják a közbizalmat”. „Nem tudom megmondani, hány ember mondta nekem az FDA-nál, hogy 'nem tetszik ez nekem, ezért valahogy nyugdíjba kell mennem'” .


A CDC, az FDA és az NIH vezetőinek üdvözölniük kellene a belső vitákat – akár a nézeteltéréseket is – a bizonyítékok alapján. Az orvosok elhallgattatása nem „a tudomány követése”. A „Fox & Friends” című műsorban július 17-én adott interjúban elhangzott, hogy a magas rangú tisztviselők – köztük az NIH vakcina-kutató központjának mindhárom vezetője és az FDA vezető szakértői – távoznak, mert problémákat látnak az adatokkal kapcsolatban, és csalódottak.


„Az FDA két legjobb vakcina-szakértője 2021 szeptemberében felmondott, tiltakozásul a politikai beavatkozás miatt. A hatóságok nemcsak megkerülik a normális tudományos folyamatot, de tényleg nem lehet semmit mondani, mert ha a dolgozók, vagy kutatók mégis megteszik, akkor tudják, hogy az állásuk veszélyben van, és nagyon másképp fognak bánni velük."


„Egy ember azt mondta, hogy nincs átláthatóság Fauci döntéseit illetően, még csak nem is konzultál a valódi szakértőkkel."A tudósokra óriási politikai nyomás nehezedik a COVID-19 tudomány és az oltási javaslatok eltorzítása érdekében.Kövesd a pénzt! A Pfizer fizetett az FDA-nak a jóváhagyásért


Összeférhetetlen, ha a gyógyszergyártó cégek termékbiztonságát felügyelő gyógyszerhatóságot éppen azok a cégek finanszírozzák, amelyeket felügyelnie kellene?

A legújabb jelentések azt mutatják, hogy az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságával (FDA) pontosan ez a helyzet, mert költségvetésének jelentős százaléka közvetlenül a Big Pharma-tól származik. A Pfizer pedig egy jelentős finanszírozónak bizonyult. A Pfizer közel 2,8 millió dollárt fizetett az FDA-nak a COVID oltás jóváhagyásának részeként derül ki a dokumentumokból. A tranzakció leleplezése az FDA által a közelmúltban hozott bírósági végzésre válaszul kiadott több tucat dokumentum egyikében derült ki, amely azt követelte az FDA-tól, hogy adjon ki havonta 55 000 oldalt a nyilvánosságnak a Pfizer klinikai vizsgálati adataiból.

A „Vényköteles gyógyszerek felhasználói díjának befizetése” című dokumentum azt mutatja, hogy a Pfizer 2 875 842,00 USD-t adott az FDA-nak a „gyógyszerhasználati díj” részeként 2021 áprilisában. Néhány hónappal később, 2021 augusztusában az FDA teljes jóváhagyást adott a Pfizer vakcinájára.

A vényköteles gyógyszerek használati díjáról szóló törvény 1992-ben lett elfogadva, amely lehetővé teszi az FDA számára, hogy díjakat szedjen be a gyógysze gyártóktól a gyógyszer-jóváhagyási folyamat finanszírozása érdekében. Innentől az FDA teljes költségvetésének csaknem fele azoktól a gyógyszergyártó cégektől származik, amelyeket ellenőrizniük kell!

Mi kell még ahhoz, hogy megállítható legyen ez az ámokfutás? Mikor jön el az a határ, amit már nem bír el a résztvevők lelkiismerete? Vagy ez valóban a Claus Schwab által megjósolt "új normalitás" kezdete csupán? Mi vár még ránk 2030-ig, és hányan fogják mindezt túlélni? Elítélik-e valaha is ezt az emberiség elleni eddigi legnagyobb bűntettet?

Mindez egy új korszak hajnala de tudja e valaki a választ, hogy milyen korszaké?

1 058 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page