top of page

Az igazi Navalnij: filmen, ahogy a brit titkosszolgálat ügynökével tárgyal

Most, hogy hallottátok a Nyugat hamis felháborodását, nézzük meg, milyen információkat rejtegetnek előletek.


Navalnij terrorista. Az MI6-tal együtt rajtakapták, amint színes forradalmat tervez Oroszország leigázására. Ő nem "politikai ellenzéki". Ő egy külföldi hírszerző ügynök. Egy kém.


Az alábbiakban látható, amint Navalnij a "tömegtüntetések, civil kezdeményezések, propaganda, elitekkel való kapcsolatfelvétel" tervezéséről beszélget James William Thomas Ford brit MI6-ügynökkel, a gazdag névtelen milliárdosok finanszírozásával.


Navalnij a Nyugat vezetője volt abban, hogy belülről vegye át az irányítást Oroszország felett. Ez pontosan ugyanaz a játékterv, amit Ukrajna irányításának átvételére használtak.


Navalnij a mély állam eszköze volt, és úgy is kezelték. Ellenséges külföldi szereplőként, aki a Nyugat nevében egy szuverén nemzet megdöntésére törekszik. Árulás és lázadás.

Szóval kíméljenek meg a hamis felháborodástól és a nyugati éljenzéstől, mintha Putyin igazságtalanul börtönözte és gyilkolta volna le politikai ellenfeleit, miközben Trump boszorkányüldözése a nyolcadik évébe lépett... és miközben Julian Assange-ot még mindig kínozták a börtönben.....

Biden és a mainstream média máris megpróbálja kihasználni ezt a helyzetet, hogy az amerikaiakat arra kényszerítse, hogy még több pénzt küldjenek Ukrajnának.

Az egész egy átverés, mint minden más.
691 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page