top of page

Az összeesküvés Amerika irányítására (Llewellyn H. Rockwell, Jr. jegyzete)

Eredeti írás:

The Plot To Control America, By Llewellyn H. Rockwell, Jr., March 27, 2023

Schiller Mária küldeménye


Mindannyian tudjuk, hogy a Covid "vakcinák" mennyire rosszak. Megölik az embereket. Azt is tudjuk, hogy milyen rosszak voltak a zárlatok. Tönkretették a gazdaság nagy részét, megnyomorították a gyerekek életét, akik nem láthatták a barátaikat, és sok ember halálához vezettek, akik nem tudtak hozzájutni a szükséges gyógyszerekhez. A maszkok, amelyek még mindig nem tűntek el, akadályozzák a légzést, és nem állítják meg a Covidot. Ezen tények ismeretében felmerül a kérdés, hogy mi értelme volt az egész műveletnek? A válasz az, hogy mindezen intézkedések célja az volt, hogy ellenőrzés alá vonjanak bennünket. Ha az emberek egyszer hozzászoknak, hogy engedelmeskedjenek ezeknek a példátlan beavatkozásoknak, akkor felkészülnek az állandó diktatúrára. Most az agyhalott Biden és neokon irányítók bandája azt tervezi, hogy újra megteszi ezt. Az ál-"klímaváltozás" veszélye révén azt tervezik, hogy az egész gazdaságunkat teljes ellenőrzés alá vonják.


Paul Craig Roberts elmagyarázza a kapcsolatot a "vakcinák" és az emberek szabadságuk elvesztéséhez való hozzászoktatása között.


"Vajon hány amerikai olyan bátor, mint a Buffalo Bills szélső elkapó játékosa, Cole Beasley, aki bejelentette, hogy felhagy a futballozással, mielőtt alávetné magát az NFL oltási protokolljának?"


Az egészségügyi dolgozókra és sok más amerikaira is nyomást gyakorolnak, hogy fogadják el az oltást, vagy kirúgják őket. Egy texasi kórház például az oltást a foglalkoztatás feltételévé tette. Megértem egy nővér vagy orvos vonakodását, aki szemtanúja volt a beoltottak súlyos sérülésének és halálának, és nem akarja magát kitenni ennek a kockázatnak. Ők 16 hónapon keresztül kitették magukat a fertőzés kockázatának azzal, hogy fertőzötteket kezeltek. Most pedig azt állítják róluk, hogy kockázatot jelentenek a betegekre nézve, mert nem oltották be őket, és nyomást gyakorolnak rájuk, hogy fogadják el a vakcina okozta magas sérülésveszélyt.


Figyeljük meg, milyen gyorsan ragadták meg az amerikai intézmények azt a gondolatot, hogy joguk van mélyen személyes döntéseket hozni az alkalmazottakról.

Már nem csak az amerikai elnökök, mint Bush és Obama, követelik maguknak a jogot, hogy félretegyék az alkotmányos védelmünket, börtönbe zárjanak és kivégezzenek minket tisztességes eljárás nélkül, hanem a profitorientált magáncégek is jogot követelnek arra, hogy személyes döntéseinket meghozzák.

Mit mond ez nekünk az amerikai szabadsághitről? Azt, hogy ez az utolsó dolog, amire a köz- és magánvezetők gondolnak. Szabadság? Az meg mi?

A jog, hogy nem értünk egyet a kormánnyal, a főnökkel, a médiával? Ez terrorizmus. Ez összeesküvés-elmélet. Ez az együttműködés hiánya. Vegye le az alufólia sapkát, és tegye azt, amit mondanak.

Ezt tapasztalja mindenki, aki egy amerikai vállalatnál dolgozik. Vegye be a vakcinát. Ne használja ezeket a névmásokat. Menjen el az érzékenységi tréningre. Jelentkezzen! Jelentkezzen! Jelentkezz!


Ilyen a mai Amerika. Vegyük észre, milyen gyorsan ránk tört.

Hasonlítsuk össze a mai napot a 16 hónappal ezelőttihez, és figyeljük meg a szabadság gyors erózióját.

A 20. századi hidegháború idején az amerikaiak hallottak a "fogságban lévő nemzetekről".

Jon Rappoport részletesen elmagyarázza az egész Covid-irányítási összeesküvést:


"Elérhetjük-e, hogy az egyén olyannyira az irányításunk alá kerüljön, hogy akarata ellenére, sőt a természet alapvető törvényei, például az önfenntartás ellenében is hajlandó legyen teljesíteni a parancsunkat?" (CIA tárcaközi feljegyzés, ARTICHOKE projekt, 1952. január.)


A COVID nevű, évek óta tervezett titkos művelet a traumán alapuló agykontrollról szól. A trauma a baktériumtól való félelmet ötvözi a hirtelen pszichés sokkhatással, a lezárásokkal, az álarcokkal, a társadalmi távolságtartással, a gazdasági pusztulással. Sok ember számára ez a trauma tudatalatti szinten bénítóan hat.


Mint például: HOGY LEHET EZ? EGY ÁLOMBAN ÉLEK?


A kormányzat és a média azonnali üzeneteket küldött a "világjárványról", és faltól falig tartó kampányt indított. Hírek, hirdetések, közszolgálati bejelentések, talk show-k, újságcikkek, sajtótájékoztatók stb. Nem hagytak teret az ellenvéleménynek és a bizonyítékoknak vagy az intelligens vitának és vitának. Az üzenetáradat nagy szerepet játszik a trauma hatásában.


A tudatalatti bénultság állapotában az emberek engedelmeskednek. Követik a parancsokat. Alvajárók. Sőt, a bénulás rétegén felül még aktívan védik is a hatalmat.


Egy alvó nemzet. Egy alvó világ.


– Itt lenne az ideje, hogy egy politikai vezető előlépjen, és megszólítsa az embereket, hogy felébressze őket – először is, arra utasítva őket, hogy nézzenek körül, és lássák a lelkiismeretlen gazdasági és ezáltal emberi romhalmazt.


Ez a vezető, ez az elnök kellő részletességgel írná le a szörnyű helyzetet: munkahelyek megszűnése, üzletbezárások, csődök, öngyilkosságok, gyilkosságok, szétszakadt családok. A termelés nemzeti motorja leállt. A "gyógymód rosszabb, mint a betegség". Sokkal rosszabb.


Ezután a vezető a nemzetet egy helyreállítási tervvel gyűjtené össze. Ez egy újabb ébresztő lenne. Kezdetnek például egymillió munkahelyet teremtene, hogy helyreállítsa az omladozó nemzeti infrastruktúrát. Utak, autópályák, hidak, csatornák.


A traumának és a bénulásnak "fordított vektorra" van szüksége. Nagy energiával és meggyőződéssel.


Ebből semmit sem látunk. A politikai vezetők többnyire félénkek és agyatlanok – amikor éppen nem kényszerítenek korlátozó intézkedéseket az emberekre.


Most pedig tegyük hozzá: a Stockholm-szindróma. Az emberek, akiket rendeletekkel és erőszakkal irányítanak, gyakran kötődnek elnyomóikhoz. Hűség. Akár perverz szeretet is.


Miért? Mert nem látnak más lehetőséget.


És mert tudatalatti szinten az egész szürreális világnak, amelyben most élnek, egyáltalán nincs értelme, hacsak az uralkodóik nem cselekszenek helyesen.


Ezért a vezetőiknek igazuk kell, hogy legyen. Igazuk kell, hogy legyen.


A kormányzóknak és polgármestereknek igazuk kell, hogy legyen. Még az elnöknek is igaza van, aki semmi érdemlegeset nem tesz.


Persze a munkahely, az üzlet és a pénz elvesztése is a végletekig bénító. Úgy tűnik, a kormány receptje ez: VÁRJ. Éljünk tovább a jólétből és a segélyből, amíg a pénz el nem fogy, vagy amíg a válságot véget nem ér.


Mindent egybevetve, sokan tudat alatt felteszik a kérdést: inkább felébrednék, és ezért látnám a körülöttem lévő tömeges őrületet, vagy inkább aludnék, és követném az utasításokat, és úgy tennék, mintha ez lenne a legjobb megoldás? A második lehetőséget választják.


Az ébredés azt jelenti, hogy az egyén új és más szinten éli az életét. Azt jelenti, hogy meglátja az igazságot. Ez az első lépés ahhoz, hogy stratégiát dolgozzanak ki a rájuk kényszerített valósággal való megbirkózásra.


Nem felébredni azt jelenti, hogy a konformitás állapotában élünk, elfogadjuk a hivatalos nyilatkozatokat és parancsokat, követjük ezeket a parancsokat, beilleszkedünk, normálisan viselkedünk, alkalmazkodunk, az inger-reakciónak megfelelően viselkedünk.


A karanténról, az elszigetelődésről, a társadalmi távolságtartásról, az álarcok viseléséről: "Nem tudtuk, hogy az orosz [agymosási] eljárások milyenek, de úgy tűnt, hogy különös magatartásváltozásokat eredményeznek. Hogyan? Az egyik lehetséges tényező az érzékelési izoláció volt, és erre koncentráltunk." (Donald Hebb, Sensory Deprivation: A Harvard Medical Schoolban tartott szimpózium. Cambridge, MA, Harvard University Press, 1961).


John Q Citizen azt mondaná:


"De azt kell hinnem, hogy a karantén, az elszigetelés, a lezárások, a távolságtartás, a maszkok... mindez azért történik, hogy megfékezzük a vírust. Ha nem hinnék ebben, a dolgok egészen másképp néznének ki. És én nem akarom, hogy másképp nézzenek ki a dolgok."


A hamisított hivatalos tudományok agykontrollként való felhasználásáról:


"Az agymosás az agy ködösítésének rendszere, hogy az embert el lehessen csábítani annak elfogadására, ami egyébként visszataszító lenne számára. Elveszti a kapcsolatot a valósággal... Azonban, hogy az emberek ne ismerjék fel az agymosásban rejlő gonoszságokat, a vörösök [kommunisták] úgy tesznek, mintha ez csak egy másik neve lenne valaminek, ami már nagyon is ismerős és megkérdőjelezhetetlen tiszteletnek örvend, mint például az oktatás vagy a reform." (Edward Hunter, Agymosás. New York: Pyramid Books. 1956)


Az állampolgárok toborzásáról, hogy egy széleskörű programban kapcsolattartó nyomkövetőként működjenek:


"Az agymosást úgy definiáljuk, mint egy karizmatikusan strukturált kollektíva és a kollektíva egy elszigetelt ügynöke közötti tranzakciók megfigyelhető sorozatát, amelynek célja az ügynök bevethető ügynökké alakítása." (Thomas Robbins, Benjamin David Zablocki, Misunderstanding Cults, 2001)Most ugyanezzel szembesülünk, "klímaváltozás" elzárások vannak készülőben.


Doug Casey azt mondja:


"Nagyon nagy a korreláció azok között, akik támogatják a COVID hisztériát és azok között, akik támogatják a klímaváltozási programot. És mindketten azt állítják, hogy van egy új szövetségesük, a 'tudomány', hogy eladják a háborúkat a megrémült csimpánzoknak. Nem csak az USA-ban, hanem a világon mindenhol. Ez a két új háború a legrosszabbat fogja kihozni mindenkiből, mindenhol."

Ha egyszer lemosod a szociális burkolatukat, a civilizáció patináját, akkor kiderül, hogy az emberek törzsi emberek. Ha csoportokba rakjuk őket, akkor a legkisebb közös nevezőre esnek vissza – úgy viselkednek, mint antropoid őseink és rokonaink.

Izgassuk fel az embereket, huhogjanak és lihegjenek, mint a csimpánzok, és máris alig várják, hogy háborút indíthassanak egyik dolog ellen a másik után. Képzeljük el őket úgy, mint az antropoidokat, akik a "2001: Űrodüsszeia" című filmben az ivóhelyért küzdenek. A konfliktus szolidaritást ad nekik, és értelmet ad az életüknek.

Ez különösen igaz a kollektivista nézeteket valló emberekre, vagyis a baloldaliakra és a szorgalmas emberekre. A mai világban ide tartoznak az "éberek", a társadalmi igazságosság harcosai, a progresszívek, a BLM támogatói, az Antifa, és persze a szocialisták, kommunisták, marxisták és minden sorstársuk. Ők mind puritánok, akiket az motivál, hogy más embereket irányítsanak. A baloldal mindig is ilyen volt, bár időnként szabadságpártinak álcázza magát, hogy elcsábítsa a naivakat.
Ma a baloldal, különböző inkarnációiban, a COVID-zárlatok híve.

Ezek az éghajlatváltozás elleni zárlatokká fognak mutálódni. Mindkettő az emberi szabadságot fogja veszélyeztetni – még jobban, mint a korábbi álháborúk. Ironikus, hogy a "lockdown" szót régebben főként a börtönökben használták – ez inkább azt jelzi, hogy a világ általában véve és az USA különösen hová tart.


Az éghajlatváltozással kapcsolatos zárlatok működni fognak. Miért ne működnének? A COVID-zárlatok csodálatosan működtek. Még jobban fognak működni, mert nem csak néhány öreg, beteg ember megmentéséről szólnak, hanem magáról a bolygóról. Az embereket évtizedek óta agymosással rávették, hogy zöld ökoharcosok legyenek.

A gyerekek különösen a klímaváltozást és a zöldséget új vallásként kezelik, és sokkal komolyabban veszik, mint ami a kereszténységből megmaradt.
Azok az emberek, akik nem látják, hogy a szegénység, a drogok és a terror elleni háborúk valójában csak ostoba átverések voltak, teljesen ráálltak az új átverésekre, a vírus elleni háborúkra és a klímaváltozásra.

Ugyanazok az emberek, akik ugyanazokat a hamis jótékony érveket hangoztatják. Greta Thunberg népszerűsége sokatmondó. Ő lett azoknak az embereknek az ikonja, akik támogatják ezt az egész szindrómát. Ez azért zavaró, mert annyira betegesen dühös. Az embereket nem érdekli, hogy enyhén pszichotikus, erősen indoktrinált és irracionális.

Az, hogy egy autista és zavart tinédzserből nemzetközi hős lehet, azt mutatja, mennyire lealacsonyodott a társadalom.

Szerintem természetes átmenet a COVID-zárlatoktól a klímaváltozás elleni zárlatokig. Bár az ökoharcosok végül a COVID-ot jó dolognak fogják látni, mert valójában gyűlölik az embereket, és szeretnék, ha Gaia megtisztulna tőlük.


Tegyünk meg mindent, hogy megállítsuk ezeket a szörnyetegeket abban, hogy teljes kontrollt kényszerítsenek ránk. Még nem késő megállítani őket. Meg tudjuk csinálni!
Llewellyn H. Rockwell, Jr. [küldj neki levelet], Ludwig von Mises egykori szerkesztőségi asszisztense és Ron Paul kongresszusi kabinetfőnöke, a Mises Institute alapítója és elnöke, Murray N. Rothbard hagyatékának végrehajtója és a LewRockwell.com szerkesztője. Az Állam ellen és a Baloldal ellen című könyvek szerzője. Kövesse őt a Facebookon és a Twitteren.
 


546 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page