top of page

Az összeesküvés-elméletek hívőinek igazuk volt: Ez valóban „halálos méreginjekció”
MIKE WHITNEY2021. szeptember 16.

(Szilaj Csikó fordítás)
Hogyan selejtezel ki 7 milliárd embert? Vedd rá őket arra, hogy könyörögjenek azért a méregért, mely megöli őket

„Elvégzek még egy gondolati kísérletet veled: Ha a bolygón mindenki Covidot kapna, és a tőle megbetegedetteket nem kezelnék, a Covid okozta halálozás aránya a föld egészére nézve kevesebb lenne fél százaléknál. Nem ezt szorgalmazom, mert ettől 35 millió ember halna meg. Ha azonban követjük néhány globális vezető tanácsát – mint például Bill Gatesét, ő tavaly azt mondta, hogy »7 milliárd embert kell beoltani«” – akkor a halálozás mértéke nagyobb lesz 2 milliárdnál! ÉBREDJÜNK FEL! EZ A 3. VILÁGHÁBORÚ! Olyan szintű rosszindulatot látunk, amilyet eddig még sohasem láttunk az emberiség történelmében!” Dr. Vladimir Zelenko, A „Korai kezelés zelenkói eljárásrendjének” szerzője, Covid-19 betegek ezreit mentette meg. („Zelenko schools the Rabbinic[al] Court” (Zelenko okítja a rabbinikus bíróságot), Rumble; 11.45-nél kezdődik)


Tudták-e az FDA [A szövetségi gyógyszer- és élelmiszerhivatal] szabályhozói, hogy az összes korábbi koronavírus elleni vakcina kudarcba fulladt az állatkísérletekben, és vagy súlyosan megbetegedtek, vagy elpusztultak a beoltott állatok?


Igen, tudták.


Tudták-e, hogy a korábbi koronavírus elleni vakcinák célzatosan „fokozták a fertőzést” és „súlyosbították a betegséget”?


Igen, tudták.


Tudta-e Dr. Anthony Fauci, hogy a koronavírus elleni vakcinák többször is kudarcot vallottak, és fokozták a fertőzés súlyosságát?


Igen, tudta. (Lásd itt: Fauci on ADE)


Végeztek-e a gyógyszergyártók olyan állatkísérleteket az FDA jóváhagyása előtt, amelyek meggyőztek volna egy értelmes embert arról, hogy e vakcinák biztonságosan alkalmazhatók embereken?


Nem, nem végeztek.


Végeztek-e hosszú távú klinikai vizsgálatokat annak megállapítására, hogy biztonságosak-e a vakcinák?


Nem, nem végeztek hosszú távú klinikai vizsgálatokat.


Végeztek biodisztribúciós vizsgálatokat, amelyek megmutatták, hogy hová kerül az injekcióban levő anyag a szervezeten belül?


Megvizsgálták, de az eredményeket nem hozták nyilvánosságra.


Nagyrészt különböző szervekben gyűlik össze a vakcina tartalma és a véredények belső falán?


Igen, ott gyűlik össze.


A hatóanyag nagy hányada a petefészekben halmozódik fel?


Igen, ott.


Befolyásolja-e ez a női termékenységet és a nő arra való képességét, hogy biztonságosan kihordjon egy gyermeket?


A gyógyszergyártó cégek jelenleg ezt kutatják. Az eredmények ismeretlenek.


Bejut-e a vakcina a véráramba, és összegyűlik-e az erek belső falán, arra kényszerítve a sejteket, hogy tüskefehérjét termeljenek?


Igen.


A tüskefehérje „biológiailag aktív” kórokozó?


Igen, az.


Okoz-e a tüskefehérje a beoltottak nagy részében vérrögöket, és okozza-e az erek szivárgását?


Igen, bár a vérrögök többnyire mikroszkopikusak, és a hajszálerekben jelennek meg. Csak az oltottak csekély hányadának lesz ezektől agyvérzése vagy áll meg hirtelen a szíve.


Fel kell-e hívni az emberek figyelmét e rossz következmények eshetőségére, mielőtt beleegyeznének az oltásba? („Tájékozott beleegyezés”)


Igen.


Tudta-e az FDA, hogy a Pfizer „fontos potenciális kockázatként azonosította a betegségeknek a vakcinával összefüggő súlyosbodását, beleértve a légúti betegségeknek az oltással összefüggő erősödését”?


Igen, de nem követelték meg, hogy a Pfizer küszöbölje ki ezt a bajt. Valamint:


„Az FDA megjegyezte, hogy a Pfizer »fontos potenciális kockázatként azonosította a betegségeknek a vakcinával összefüggő súlyosbodását, beleértve a légzőszervi megbetegedések ekként való súlyosbodását«. Az EMA [az Európai Gyógyszerügynökség, magyarán -hivatal] hasonlóképpen elismerte, hogy a »vakcinával összefüggő súlyos légzőszervi megbetegedés fontos potenciális kockázat..., amely jellemző lehet a COVID- 19 elleni oltásra«”.
Hogy miért nem igyekezett kizárni egyik szabályozó hatóság sem az ilyen veszélyeket a sürgősségi felhasználás engedélyezése előtt, az nyitott kérdés, melyet minden orvosnak és betegnek joga feltenni. Miért nem vizsgálták az egészségügyi szabályozó hatóságok azt a megállapítást, hogy nagyméretű vakcinarészecskék hatolnak át az érfalakon, bejutnak a véráramba, és a vérrögképződés és az erek szivárgásának kockázatát jelentik, ez ugyancsak nyitott kérdés.” (“Open Letter to the EMA and European Parliament” (Nyílt levél az EMA-nak és az Európai Parlamentnek), Doctors for Covid Ethics)

Vajon beoltották a gyógyszergyártók a klinikai vizsgálatok után a placébócsoportba tartozó embereket, hogy elrejtsék a két csoport hosszú távú egészségügyi eredményei közötti különbséget?


Egy racionális ember ezt a következtetést vonná le.


Szóval, szétzilálták a kísérleteket?


Igen.


Azért hárította el az FDA szabályozási feladatait, és azért hagyta el szokásos szabványait és eljárásrendjeit, mert

a.) a lehető leggyorsabban akarta használatba vétetni a Covid-vakcinákat?

b.) tudta, hogy a Covid-19 vakcina sohasem fogja teljesíteni a hosszú távú biztonsági előírásokat?


Még nem tudjuk, de a mellékhatásokról szóló jelentés erősen arra utal, hogy a Covid-19 vakcina kétségtelenül a történelem legveszélyesebb vakcinája.


Megfelelő tesztelés nélkül sürgeti az FDA az „emlékeztető oltásokat”?


Igen, úgy. Íme, egy részlet Alex Berenson legújabb, Substackban megjelent írásából:


A Pfizer eleve és egyáltalán nem vette a fáradságot, hogy tesztelje az emlékeztető oltást a ténylegesen veszélyeztetett embereken.  Egyetlen »1. fázisú« vizsgálatot végzett, az tizenkét 65 év feletti emberre terjedt ki.
Az emlékeztető oltás fő, 2/3-as vizsgálati szakaszában senki sem volt 55 évesnél idősebb (óvakodjanak a gyógyszerkutatás több »fázisának« egyszerre való elvégzésére irányuló törekvésektől; ha veszettül sietnek, akkor rossz eredményt kapnak)  
Senki sem volt 55 évesnél idősebb. 
(“Are you kidding me, Pfizer, volume 1 gazillion” /Szórakozol velem, Pfizer?/, Alex Berenson, Substack)

Módosították vagy javították az emlékeztető oltásokat, hogy megfeleljenek a Delta variáns változásainak?

Nem.

Van-e további kockázata az emlékeztető oltás beadásának, miután kevesebb mint egy éven belül már két génalapú kísérleti vakcinát is beadtak?

Jelentős kockázata van. Így szólnak erről a Covid erkölcsös kezeléséért kiálló orvosok (Doctors for Covid Ethics):


„Tekintve, hogy az emlékeztető injekciók ismételten fokozzák a tüskefehérjére adott immunválaszt, egyre fokozzák a saját szervezet elleni immunrendszeri támadást, beleértve az érfalaknak a veleszületett immunrendszer által közvetített károsodását és ennek fokozását.
Klinikai szempontból nézve, minél erősebb az érszivárgás és a későbbi vérrögképződés, annál valószínűbb, hogy az érintett véráramlás által ellátott szervek károsodnak. A tünetek az agyvérzéstől a szívrohamon át az agyi vénatrombózisig, valamint a fejfájástól, a hányingertől és a hányástól a halálig terjedhetnek, és ezeknek mindegyike nagy számban fordul elő a COVID-19 vakcinák mellékhatásai között.
A szivárgásból és a véralvadásból eredő károkon kívül még az is előfordulhat, hogy maga a vakcina a környező szervekbe és szövetekbe szivárog. Ha ez bekövetkezik, e szervek sejtjei maguk is elkezdenek tüskefehérjét termelni, és ugyanúgy támadásnak lesznek kitéve, mint az érfalak. Várható, hogy ez a főbb szervek, például a tüdő, a petefészkek, a méhlepény és a szív károsodását eredményezi, és ez az emlékeztető oltások beadásával egyre súlyosabbá és gyakoribbá válik.” “Open Letter to the EMA and European Parliament – Nyílt levél az EMA-hoz és az Európai Parlamenthez, Doctors for Covid Ethics)

Tehát ez kettős csapás. Egyrészt az emlékeztető oltás többnyire úgy fog működni, mint az eredeti vakcina: behatol a sejtekbe, és arra kényszeríti őket, hogy tüskefehérjét termeljenek, ez pedig vérrögöket okoz és az erek szivárgását idézi elő. Másrészt pedig az újonnan termelt tüskefehérjék káros immunválaszt váltanak ki, amelyben a komplementrendszer[1] megtámadja és elpusztítja az erek belsejét kibélelő sejteket. Minden további emlékeztető fokozza ezt a folyamatot, gyengítve az érrendszert és fokozva a vérrögképződést.

Ha az orvosok elemzése helytálló, akkor kevesebb mint egy éven belül a halálozás meredek emelkedését láthatjuk az összes halálozási okra nézve az erősen oltott országokban. A szívmegállások már most is szaporodnak.

Itt egy másik kérdés, amelyen érdemes elgondolkodni: Volt-e bármilyen okuk az FDA szabályozóinak azt gondolniuk, hogy ezek a problémák nem fognak jelentkezni az oltási kampány elindítása után?

Nem. Tudniuk kellett volna, hogy baj lesz, amint látták, hogy a vakcina nem marad a vállban, noha azt feltételezték. Nem lett volna szabad, hogy a vakcina bejusson a véráramba, és szétterjedjen a szervezetben, több milliárd tüskefehérjét hagyva maga után. (A tüskefehérje citotoxin, azaz sejtgyilkos, nem pedig immunválasz serkentésére való, megfelelő antigén. Potenciálisan halálos kórokozó, amely még akkor is veszélyt jelent az ember egészségére, ha el van választva a vírustól). A vakcinának antitest-függő fokozódást (ADE) sem lett volna szabad kiváltania, erre a feltételre utaltunk fentebb, amikor „a betegségnek a vakcinával összefüggő súlyosbodására” utaltunk. Íme egy rövid magyarázat:


„Az ADE súlyos próbatételnek bizonyult a koronavírus elleni vakcinák kipróbálásakor, és ez az elsődleges oka annak, hogy sok közülük kudarcot jelentett a korai in vitro vagy állatkísérletek során. Például a SARS koronavírus tüskefehérjéjével beoltott rhesusmajmok (makákók) igencsak heveny tüdőkárosodást szenvedtek a SARS-CoV-val való megfertőzéskor, a  be nem oltott majmok pedig nem. 
Hasonlóképpen, négy különböző SARS-CoV-vakcina egyikével immunizált egerek tüdejében a SARS-koronavírussal való megfertőzés után eozinofil-beszűrődéssel[2] járó szövettani elváltozások keletkeztek. Ez nem fordult elő a be nem oltott egerek tüdejében (a kontroll-csoportéban). Hasonló probléma vetődött fel a FIPV, azaz a macskák koronavírusa elleni vakcina kifejlesztésekor.” “Is the Coronavirus Vaccine a Ticking-Time Bomb?” (Időzített bomba-e a koronavírus elleni oltás?), Science with Dr. Doug)

Most éppen ezt látjuk?


Az összes olyan országban, ahol a tömeges oltási kampányokat korán elindították (Izraelben, Izlandon, Skóciában, Gibraltárban és az Egyesült Királyságban) [a fordító megjegyzése: Szingapúrban is], a lakosság beoltott részének körében gyorsabban nő a megbetegedések, a kórházi kezelések és a halálesetek száma, mint a be nem oltottak körében.


Miért? Valóban a negyedik vagy ötödik hullámot tapasztalják, vagy az oltóanyagok „inaktivitást fokozó” antitesteket hoztak létre, amelyek súlyosbítják a betegséget?


Ez a 2 perces videó segít tisztázni, hogy mi folyik itt:

„A vakcinákat egy meghatározott változatra készítik. És amikor ez a variáns mutálódik, a vakcina már nem ismeri fel. Olyan, mintha egy teljesen új vírust látnánk. És mivel ez így van, valójában súlyosabb tüneteink lesznek, ha az egyik variáns ellen oltanak be minket, és az mutálódik, majd a szervezetünk a másik variánst látja. A tudomány azt mutatja, hogy ha sok éven keresztül oltást kapunk (influenza ellen), sokkal valószínűbb, hogy súlyosan megbetegszünk, sokkal valószínűbb, hogy a vírus felszaporodik, és sokkal valószínűbb, hogy kórházba kerülünk... Ugyanezt látjuk a Delta változat okozta Covidra nézvést is. Tehát voltaképpen azt írjuk elő az embereknek, hogy oltassák be magukat, holott ettől valójában erősebben megbetegedhetnek, amikor ki vannak téve a vírusnak... Ezen a héten jelent meg egy ezzel kapcsolatos tanulmány, amely kimutatta, hogy ha – a Delta variáns esetében – beoltják az embert, a szervezet olyan antitesteket kellene, hogy  termeljen, amelyek semlegesítik a vírust, csakhogy ezeknek a régi variánst kell semlegesíteniük.Ha az új változatot látják, az antitestek átveszik a vírust, és segítenek neki megfertőzni a sejteket." (“Expert testimony on mandatory vaccinations” (Szakértői tanúságtétel a kötelezővé tett oltásról), Dr. Christina Parks PhD., Rumble, az idézett szöveg 5.05-nél kezdődik)

Ismételjük meg: „Ha több éven keresztül beoltanak, sokkal valószínűbb, hogy súlyos betegséget kapsz, sokkal valószínűbb, hogy a vírus elszaporodik benned, és sokkal valószínűbb, hogy kórházba kerülsz...” A Delta-változat esetén – ha be vagy oltva ... az antitestek felveszik a vírust, és segítenek neki megfertőzni a sejteket”. [A szerkesztő megjegyzése: Luc Montagnier, Nobel-díjas francia víruskutató ugyanezt állítja egyik vele készített videóinterjúban, melynek szövegét a Szilaj Csikó is közzétette] Ez az ADE [az antitesttől függő fokozódás], és valószínűleg ez az oka annak, hogy Izraelben, az Egyesült Királyságban és a többi országban a kórházi kezelések és a halálesetek száma növekszik a beoltottak körében. Noha a Delta-változat kevésbé halálos, mint a Wuhan-vírus, de sajnos ez a szabály nem vonatkozik azokra, akiket beoltottak, és az antitestjeik segítik a vírusnak a sejtjeikbe való felvételét. Ez fokozza a vírus szaporodását, és az fokozza a betegség súlyosságát. Tehát az emberek betegebbek lesznek, mert beoltották őket. Itt egy másik rövid videó, amely segít a magyarázatban:


„...A vakcinával előidézett antitestek ellenállnak a vírusnak, és ha egyszer egy vírus nyomás alá kerül, megváltozik, variánssá válik, és a variánst nem lehet megállítani a vakcinával előidézett antitestekkel. Az oltóanyag-indukálta antitestek a veleszületett immunrendszert is leállítják... így a variánsok egyszerűen átjuthatnak és megfertőzhetik azokat, akik be vannak oltva. Ez a vírusok immunmenekülése, és ez azt jelenti, hogy a beoltottak védtelenek a változatokkal szemben. Ez már nem a Covid-19 világjárványa. Ez a változatok világjárványa...
És van egy rekombinációnak nevezett jelenség. A rekombináció azt jelenti, hogy egy oltott gazdaszervezet egyszerre több variánssal is megfertőződhet. ...Ha egy oltott gazdatestet egynél több variáns fertőz meg, a variánsok összekeverik a DNS-üket, és megváltoztatják, álcázzák magukat, és egy szuper variánst hoznak létre. És ha egy szupervariáns keletkezik, azt semmi sem tudja megállítani. És máris azt mondják, hogy a legutóbb megjelent változat oltóanyag-rezisztens. És ez még csak a kezdet. Dr. Geert Vanden Bosche arra figyelmeztet, hogy ha nem állítjuk le világszerte azonnal a tömeges oltási kampányokat, a világ tömeges halálozással járó nemzetközi katasztrófával fog szembesülni. Ezt nem én mondtam, hanem ő. Az oltottak mindannyiunkra nézve fenyegetést jelentenek.” (“Viral Immune Escape Explained” (A vírus menedékmutációjának magyarázata Dr. Michael McDowell, Rumble)

Nem a variáns súlyosbítja a betegséget, hanem az, hogy a vakcina egy szűk végpontot céloz meg, a tüskefehérjét, és az fokozatosan alkalmazkodik a túlélés érdekében. Ahogy a vírus fokozatosan megtanulja elkerülni a vakcinát, a vakcina által kiváltott immunitás csökken. A természetes immunválasz széleskörű, robusztus védettséget hoz létre a vírus egésze ellen, nem csupán egy részével szemben. Erőset és tartósat. Tehát hogyan fognak a beoltottak a vírus új formái ellen küzdeni? Elvégre a vakcina nem olyan gyógyszer, amely legyőz egy különleges kórokozót. Ez az immunrendszer finom (genetikai) átprogramozása, amely arra kényszeríti az ember sejtjeit, hogy a tüskefehérje egy sajátos változatát termeljék. Az ugyanennek a fehérjének a termelését serkentő erősítő oltásoknak csak szerény hatásuk lesz. Vagyis a serkentő oltások a múlt stratégiája szerinti harcot folytatják. Továbbá, miképp fentebb említettük, a koronavírus elleni vakcinák hajlamosak olyan antitesteket létrehozni, amelyek „fokozzák a fertőzőképességet”, amikor a vírus adaptált formáival találkoznak.


Ez azt jelenti, hogy beoltott emberek milliói kerülnek most szembe a vírus olyan formáival, amelyek ellen szinte semmilyen védelemmel sincsenek felvértezve, és amelyekkel szemben legyengített immunrendszerük csak korlátozott segítséget tud nyújtani.

Itt van még a fenti cikkből (Subscribe to New Columns): „Jelenleg a vírus okozta halálozás aránya a becslések szerint körülbelül 0,26%, és ez a szám csökkenni látszik, mivel a vírus természetes módon gyengül a populáción keresztül. Nagyon szégyenteljes dolog lenne a teljes lakosságot beoltani egy ilyen csekély halálozási arányú vírus ellen, különösen, ha figyelembe vesszük az ADE által jelentett jelentős kockázatot. Úgy vélem, hogy az ADE kialakulásának kockázata egy beoltott egyénben sokkal nagyobb lesz, mint 0,26%, és ezért a vakcina nemhogy javítaná a helyzetet, hanem súlyosbítja a bajt. Az évszázad legnagyobb baklövése lenne, ha az elkövetkező években növekedne ennek a vírusnak a halálozási aránya, mert hanyag, véletlenszerű, elsietett erőfeszítéseket tettünk egy ennyire alacsony biztonsági vizsgálati küszöbértékű vakcina kifejlesztésére, és az ADE eshetősége itt ólálkodik.” (“Is the Coronavirus Vaccine a Ticking-Time Bomb?”, Science with Dr. Doug)
Azt mondja, „baklövés”? Ez nem baklövés volt, hanem előre megfontolt tett. A Covid-19-vakcinának ugyanúgy meg kellett volna buknia, mint az összes korábbi koronavírus elleni vakcinának. Ez a lényeg.

Ezért hagyták ki a gyógyszergyártók az állatkísérleteket és a hosszú távú biztonsági vizsgálatokat. Ezért hajszolta át az FDA az engedélyeztetési folyamaton, ezért titkolta el az életmentő gyógyszereket, és a politika ezért hallgattatta el minden kritikusát, és ezért sürgette az általános oltást, tekintet nélkül a vérrögképződés, a szívmegállás, a stroke és a halál kockázatára.

És ezért áll a világ egy „tömeges halálozással járó világkatasztrófa” küszöbén. Azért, mert a stratégiát a kezdet kezdetétől fogva így tervezték. Nem szabad, hogy a vakcina használjon, hanem az kell, hogy rontson a helyzeten.

És rontott is! Emberek millióinak a súlyos betegségekre való fogékonyságát és halálának veszélyét növelte meg. Ezt tette. Ez egy teljesen újfajta háború lopakodó fegyvere; egy olyan háborúé, amelynek célja a globális rend átalakítása és az abszolút társadalmi ellenőrzés megteremtése. Ezek a valódi célok. Ennek semmi köze a világjárványokhoz vagy a vírusfertőzéshez. A hatalomhoz és a politikához van köze.

Erről, és csakis erről van szó. 

[1] A komplementrendszer (vagy kiegészítő rendszer) a veleszületett immunrendszer legfontosabb összetevője, azonban az adaptív immunválasz szabályozásában is részt vesz, másrészt az adaptív immunrendszer által létrehozott antitestek aktiválhatják és felerősíthetik működését. [2] Az eozinofilek (néha acidofiloknak is nevezik őket), sajátos fehérvérsejtek, és az immunrendszer egyik olyan összetevőjét alkotják, amely a gerincesekben a többsejtű paraziták és bizonyos fertőzések elleni küzdelemért felelős. Normális esetben a tüdőben nincsenek jelen.


8 603 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page