top of page

Az ukrajnai konfliktus kicsúszik a kezünkből (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

The Ukraine Conflict Is Spinning Out of Control, May 1, 2024, Paul Craig Roberts

Schiller Mária küldeményeAz emberiségnek a közelgő atomháborúban való kihalására figyelmeztető erőfeszítéseim során ujjal mutattam Putyin és Hszi téves meggyőződésére, miszerint az elkerülésének módja az, ha figyelmen kívül hagyjuk a provokációkat, és megvárjuk, hogy Washington észhez térjen.


Ez a legmagasabb szintű diplomáciát mutatja, de tévedés. A figyelmen kívül hagyott provokációk újabb és rosszabb provokációkat ösztönöznek.


Az Asia Times, ha lehet hinni a történetnek, arról számol be, hogy a NATO megkezdte a csapatok telepítését Ukrajna védelmére.

"A NATO megkezdi harci csapatok telepítését Ukrajnába. Lengyelországból, Franciaországból, Nagy-Britanniából, Finnországból és más NATO-tagállamokból egyre nagyobb számban érkeznek katonák.


Bár Oroszország szerint több mint 3100 zsoldos van Ukrajnában, ezek az újonnan érkező csapatok nem zsoldosok. Egyenruhát viselnek, a hazájukat jelvényekkel hirdetik. Többnyire az ország nyugati részén koncentrálódnak, bár néhány esetben közel vannak a tényleges harcokhoz keleten.


A NATO azt hirdeti, hogy ezek nem harcoló katonák, hanem azért vannak Ukrajnában, hogy kifinomult nyugati hardvert kezeljenek. De ha az oroszokra lőnek, akkor csak úgy lehet helyesen értelmezni a jelenlétüket, hogy aktívan részt vesznek a lövöldözős háborúban" – mondta.


Ez ugyanaz a terv, mint Washington vietnami beavatkozása. Mi lesz a folytatás?


Putyin és Hszi diplomaták. De nem értik Washingtont. Naivitásuk elvakította őket a valóságtól. Következésképpen belesétálnak az Armageddonba azzal, hogy arra fogadnak, hogy Washington racionális.


366 megtekintés

댓글


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page