top of page

Bill Gates „Digitális IDS”-e kötelező lesz a társadalomban való részvételhez
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


2023. november 8-án egy virtuális nyitórendezvényt tartottak az úgynevezett "50 az 5-ben" programhoz.


Az ENSZ, a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Rockefeller Alapítvány partnerei kampányt indítanak, hogy 2028-ig 50 országban felgyorsítsák a digitális személyazonosítás, a digitális fizetés és az adatmegosztás bevezetését a digitális közinfrastruktúra (DPI) égisze alatt. (forrás).


Az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP) bejelentette, hogy 2030-ig világszerte tervezik a "digitális személyazonosító igazolványok" bevezetését, amelyek kötelezőek lesznek a társadalomban részt venni kívánó emberek számára – állítja a Reclaim the Net, amely a szólásszabadság és az egyéni szabadságjogok online védelmében lép fel.Szociális hitelrendszer


A DigitalPublic Infrastructure (DPI) erőltetése, amely magában foglalja a következőket. "Digitális személyazonossági igazolványok", oltóanyag útlevelek és központi banki digitális valuták (CBDC) – a globalista WEF támogatja, és nem meglepő módon Bill Gates, valamint az ENSZ és az Európai Unió (EU) is támogatja.


A The Sociable szerkesztője, Tim Hinchliffe szerint


"a szószólók kitartanak amellett, hogy a DPI elengedhetetlen a piacokon és a társadalomban való részvételhez – ahogyan azt az oltási útlevelek esetében is láthattuk –, csak sokkal szélesebb körben", és "Ha a DPI sikerrel jár, a kormányok és a vállalatok hatalmat kapnak a társadalmi hitelrendszerek bevezetésére, amelyek meghatározhatják, hogy hova és hogyan utazhatsz, mit fogyaszthatsz, és hogyan fogsz tudni tranzakciókat lebonyolítani a programozható pénzeddel."


"Gondoljunk az egyéni szénlábnyom-követőre, az ultra alacsony kibocsátású zónákra (ULEZ) és a CBDC-re, amelyet a "kevésbé kívánatos" vásárlások korlátozására programoztak - mindezeket a nagy visszaállítás hívei szorgalmazzák." (forrás)Az "50 az 5-ben" kampány


Az "50 az 5-ben" úgy hirdeti magát, mint


"egy országok által vezetett érdekérvényesítő kampány. A hivatalos bejelentés szerint 2028-ra az 50 az 5-ben kampány 50 országnak fog segíteni a digitális közinfrastruktúra elemeinek megtervezésében, elindításában és skálázásában".


Az 50 országot globális tesztalanyként (kísérleti nyulakként) jelölik ki, és a DPI-ket először Afrikában (különösen a Szaharától délre fekvő országokban) és Indiában fogják bevezetni, de a terv az, hogy 2030-ra a digitális személyazonossági igazolványokat világszerte bevezetik, hogy az ENSZ-tagállamok minden polgárára kiterjedjenek – írja a Planet Today.


Az "50 az 5-ben" kampány szintén nem meglepő módon a Bill és Melinda Gates Alapítvány, az ENSZ Fejlesztési Programja, a Digital Public Goods Alliance és a Co-Develop együttműködése. A Co-Developot a Rockefeller Alapítvány, a Bill & Melinda Gates Alapítvány, a Nilekani Philanthropies és az Omidyar Network alapította. A Digital Public Goods Alliance a Gates- és a Rockefeller-alapítványt is felsorolja a "digitális közjavakat előmozdító tevékenységeket" bemutató útitervében, más szervezetekkel és számos kormányzattal együtt. (Forrás)


A DPI-ket a pénzügyi befogadás, a kényelem, a jobb egészségügyi ellátás és a zöld haladás mechanizmusaként adják el, de ez egy


"mindenre kiterjedő kifejezés, amelyet egy fenyegető technokrata kormányzási rendszerre alkalmaznak, amelyet három alapvető összetevő hajt: a digitális személyazonosítás, a digitális fizetések, például a központi banki digitális valuták (CBDC), és a tömeges adatmegosztás".A Világgazdasági Fórum


WEF szeptemberben egy cikksorozatot tett közzé, amelyben lényegében a DPI érvényesítését szorgalmazza, és természetesen a WEF a legjobbakhoz hasonlóan "gondol a gyerekekre": "A gyermekek jogai világszerte növelhetők a digitális közinfrastruktúrákba való befektetéssel" – állt az egyik felirat a 2023. szeptember 18-án megjelent cikk egyik feliratában, amelynek címe:

'A gyermekekkel kapcsolatos SDG-k kétharmada elmarad a célok elérésétől': Ezért kell most befektetni a digitális közinfrastruktúrába.

"2023 az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak (SDG-k) elérésének félideje" – emlékeztet a WEF, ez a félidő

"lehetőséget ad arra, hogy értékeljük és újrakalibráljuk" a minden gyermek jogainak megvalósítására irányuló erőfeszítéseket, mindenhol, és mindössze hét évvel a 2030-as cél előtt a gyermekekkel kapcsolatos mutatók kétharmada elmarad a célok elérésétől

– derül ki az UNICEF új, Minden gyermek számára fenntartható jövőt című jelentéséből.

  • 1,9 milliárd gyermek marad lemaradva – Ha a jelenlegi fejlődés folytatódik, akkor 2030-ra csak 60 ország, ahol a gyermekpopuláció mindössze 25%-a él, fogja elérni a kitűzött célokat, és 140 országban mintegy 1,9 milliárd gyermek marad lemaradva.

  • A világ ma nem valószínű, hogy eléri a 2015-ben a gyermekek számára kitűzött ambiciózus célokat.

  • Éhezés – A világ, ismét olyan szinten éhezik, amilyenre 2005 óta nem volt példa, és az élelmiszerárak több országban továbbra is magasabbak, mint a 2015 és 2019 közötti időszakban.

  • A gyermekek nem rendelkeznek alapvető készségekkel - Az oktatásban az adatok azt mutatják, hogy 600 millió gyermek és serdülő nem sajátítja el az alapvető olvasási és matematikai készségeket, és további 11 millió tízéves gyermek nem rendelkezik alapvető készségekkel.

A "megoldás" a "problémára"?

A "probléma" a WEF szerint természetesen a világjárvány volt, amely "rontotta a helyzetet", a "megoldás" pedig a digitális közinfrastruktúra, mivel azt "kulcsfontosságú átmenetként azonosították, amely szükséges ahhoz, hogy 2030-ig felgyorsuljon a fenntartható fejlődési célokkal kapcsolatos fellépés és a gyermekek számára elért eredmények".
A "gyermekek jogainak vagy biztonságának" védelme már korábban is taktika volt a nem megválasztott globalisták részéről, miközben egy olyan technokrata rendszert támogatnak, amely valójában minden egyén, köztük a gyermekek jogait is elveszi.

A Reclaim the Net, azt mondja, hogy lényegében


"a DPI egy divatszó, amelyet némileg érdekes/riasztó egyetértésben használnak olyan szervezetek, mint az ENSZ, de az Európai Unió (EU), a Gates Alapítvány, és természetesen a Világgazdasági Fórum (WEF) sem marad ki teljesen egy ilyen képből.


Amit a DPI-knek a legjobb esetben is tenniük kellene, az az, hogy többféle módon segítik a fejlődést. Akik azonban mélyebben belenéznek az e szervezetektől érkező közhelyekbe és 'vállalati beszédbe', elutasítják a kifejezést és a politikát, mint a digitális személyi igazolványok és fizetések bevezetésének felgyorsítására szolgáló trükköt, amelynek határideje 2030.".


Összefoglalva:


"Ha Ön egy ENSZ-tagállam polgára, és a kormánya (azaz az adófizetők) hozzájárulnak az ENSZ különböző erőfeszítéseihez, és, vagy kényelmetlenül érzi magát, vagy egyszerűen csak nem eléggé tájékozott mindezzel kapcsolatban, nos, kár érte. Így is, úgy is folytatják." (forrás).913 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK