top of page

Bill Gates jótékonysága nem az, aminek látszik

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


Dr. Joseph Mercola cikke


Sajnos, amint azt az AGRA Watch, Shiva Vandana , Ph.D. és mások megjegyezték, Gates jótékonysága számos problémát vet fel. Amint azt az AGRA Watch cikkében megemlítették: „Az emberbarát-kapitalizmus: A Gates Alapítvány afrikai programjai nem jótékonykodás. … gyakran hosszú távú pénzügyi megtérülést vagy másodlagos hasznot várnak a társadalmi programokba történő befektetéseiktől. A filantrópia a profit és a vállalati kontroll motorjának újabb részévé válik. A Gates Alapítvány 'fejlesztési' stratégiája valóban elősegíti a neoliberális gazdaságpolitikát és a vállalatok globalizációját.”

Valójában az évek során Gates olyan helyzetbe került, hogy monopolizálja, vagy aránytalan befolyást gyakorol nemcsak a technológiai iparra, hanem a globális egészségügyre, az oltásokra, a mezőgazdaságra és az élelmiszer-politikára (beleértve a hamis ételeket, pl. a műhúst), az időjárás változásaira és egyéb tényezőkre is, mint az éghajlati technológiák, oktatás és média.

Az online tényellenőrző szervezetekhez kötődik, amelyek megfojtják a szólásszabadságot. Gates nagylelkűsége végül is elsősorban saját maga javára válik. A modern történelem legveszélyesebb 'filantrópja', a Bill & Melinda Gates Alapítvány milliárdokat adományoz ugyanazoknak a vállalatoknak és iparágaknak, amelyekben az alapítvány részvényekkel és kötvényekkel rendelkezik.

Amint azt Gates maga is elárulja, az oltások fenomenális profitszerzők, mondván, hogy ez a legjobb befektetés, amit valaha tett, több mint 20: 1 arányú megtérüléssel. Az egyetlen dolog, amely ezt lehetővé teszi, a felelősség korlátlan áthárítása a kormányokra.

Gates finanszírozza a napsugarak elterelését a Föld felszínéről a globális felmelegedés elleni küzdelem érdekében. Az éghajlat változási ajánlásai történetesen magukban foglalják a kormányok arra való ösztönzését, hogy támogassák azokat a vállalatokat, amelyekbe ő befektetett. Eközben, amint azt a Nation megjegyezte, maga Gates is komoly szennyező, 66 000 négyzetméteres kúriával, magán repülőgéppel, 242 000 hektár termőfölddel (ami az Egyesült Államok legnagyobb termőföld tulajdonosává teszi) és fosszilis üzemanyagoktól függő beruházásokkal rendelkezik, iparágak, például légitársaságok, nehézgépek és autók.


“A sugárhajtómű-elit szélsőséges szén-dioxid kibocsátását vizsgáló 2019-es tudományos tanulmány szerint Bill Gates kiterjedt magángéppel történő utazásai a világ egyik legfontosabb szén-dioxid-kibocsátójává teszi – valódi szuper kibocsátóvá” – írja a The Nation


„A 10 vizsgált hírességek listáján – köztük Jennifer Lopez, Paris Hilton és Oprah Winfrey – közül Gates okozta a legtöbb kibocsátást. A jómódú emberek a globális szegényeknek tulajdonított üvegházhatású gázok mennyiségének tízezerszeresét képesek kibocsátani” – jegyezte meg a tanulmány.


Gates azt mondta a „60 percnek”, hogy alig várja, hogy különféle látomásai életében megvalósuljanak, és úgy gondolja, hogy 20 vagy 30 éve lehet még hátra. Amint arról a ZeroHedge beszámolt: Gates szerint meg kell változtatnunk a következőket:


  • Mivel a tehenek teszik ki az összes üvegházhatású gáz 4%-át, ezért a gazdag országok népességének át kell térnie a műhús fogyasztására. Gates azt szeretné, ha a gazdag nyugati nemzetek teljesen átállnának a szintetikus laboratóriumi termelésű marhahúsra, és a csomagoláson ezt nem tüntetnék fel. Így a vásárlók könnyebben elfogadnák azt. És mivel a hamis hús előállítására szolgáló növények termelése gázokat is kibocsát, Gates támogat egy olyan céget, amely gomba felhasználásával kolbászt és joghurtot készít.

  • Gates a mezőgazdasági és élelmiszer-termelés kiterjedt irányítására vágyik, és azt akarja, hogy mindenki fogyasszon annyi hamis élelmiszert, amennyit csak lehetséges. Amint azt a The Defender, Gates emberbarát-kapitalista törekvéseiről szóló hosszú és részletes cikkben megjegyezte:

Gates „a mezőgazdaság és az élelmiszer-termelés globális elsajátításának hosszú távú stratégiáját” alakította ki, amely a GMO-k támogatásával kezdődött 1994-ben. Azóta Gates „filantróp” elképzeléseit szeretné megvalósítani az élelmiszer-termelés terén. Ebbe bevonta a vegyipari, gyógyszeripari és olajipari vállalkozásokat, ezáltal biztosítva, hogy minden sikertelen mentési agyrémével mégis gazdagabb legyen.

“Csakúgy, mint Gates afrikai oltóvállalkozásaival, itt sem történt belső értékelés, sem nyilvános elszámoltathatóság.” – írja a The Defender.


  • A „Hamis ígéretek: A Zöld Forradalom Szövetsége Afrikában (AGRA)” című 2020-as tanulmány a Gates-kartell 14 éves erőfeszítéseinek jelentése.

A vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a rendkívüli éhséget elszenvedő afrikaiak száma 30 százalékkal nőtt a Gates által megcélzott 18 országban. A vidékek elszegényedése drámai fordulatot vett.

Gates ültetvényrendszere alatt Afrika lakossága a saját földjén rabszolgává vált a csúcstechnológiájú inputok, a gépesítés, a merev ütemtervek, a megterhelő feltételek, a kreditek és a támogatások zsarnoki jobbágysága alatt.

Gates és társai számára az éghajlatválság nem más, mint tudományos fantasztikus mérnökeinek alibije. A rémisztő hiúsági projektjei, a sztratoszférában óriási léggömbök elhelyezése, – hogy fényvisszaverő részecskékkel telítsék a légkörünket, hogy eltüntessék a napot, vagy veszélyes, génmódosított szúnyogok millióit szabadítja fel Dél-Floridában – mind egy rendkívül gazdag, őrült elme szüleményei.


Amikor ezeket a rémálom-sémákat összefüggésbe helyezzük a kísérleti vakcinákkal, amelyeket évente 161 millió afrikai gyermekre kényszerít, teljesen világos, hogy Gates mindnyájunkat laboratóriumi patkánynak tekint.

Gates természetesen vezető szerepet játszott a COVID-19 járvány globális válaszában is. Jordan Schachtel oknyomozó újságíró szerint, Gates keze benne volt a koronavírus-elhárítási politikában, amely túl sok idős állampolgárt ölt meg New York-i, kaliforniai, New Jersey-i, Pennsylvania és Michigan idősek otthonaiban.

A Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának tagjai Dr. Anthony Fauci és Deborah Birx, akiknek jelentős kapcsolataik vannak Gates-szel, szintén az IHME előrejelzési modelljeire támaszkodtak. Amint azt Schachtel megjegyezte:


Ezek a modellek és a rájuk támaszkodó politikai döntések olyan események láncolatát indították el, amelyek határozatlan idejű bezáráshoz, teljes üzleti bezáráshoz, állami szintű kijárási tilalomhoz és leghírhedtebben az idősek otthonában bekövetkezett halálesethez vezettek.


A Gates Alapítvány szintén támogatta az Event 201 eseményt, amely a forgatókönyvet írt néhány hónappal a COVID-19 kitörése előtt annak lefolyására.

A legérdekesebb a közvélemény ellenőrzésével foglalkozó videó, amely elősegíti az ezzel kapcsolatos erőfeszítések perspektíváját, amelyeket jelenleg tapasztalunk. Az egyik résztvevő elmondta, hogy Bill Gates olyan algoritmusokkal foglalkozik, amelyek átfésülik a közösségi média platformjain található információkat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az emberek megbíztak az ott talált információkban.


A Gates által finanszírozott tényellenőrök hevesen elutasították azokat az állításokat, amelyek szerint Gates valaha azt mondta, hogy digitális oltóanyag-útlevelekre lesz szükségünk, továbbadva azt egy újabb őrült összeesküvés-elméletként. A The Defender 2020. december 11-i cikkében bemutatta a bizonyítékot.

Gates megbízta az MIT-t egy injekciós kvantumpont festékrendszer kifejlesztésével, amely „tetoválja” az orvosi adatokat a testén, és szabadalmaztatott technológiájával rendelkezik, amely beültetett bio-szenzorokat használ, amelyek figyelemmel kísérik a test és az agy aktivitását, és kriptovaluta rendszerhez vannak kötve.

Több tízmilliót fektetett mikrochip eszközökbe, távvezérelt gyógyszeradagoló rendszerekkel, katonai vállalkozókkal együtt, amelyek a szenzorok segítségével nyomon követik a járványos fertőzéseket, az oltások betartását. Több mint egymilliárd dolláros beruházást hajtott végre az 5G video-megfigyelő műholdakba és az 5G antennákba.

Akár előre megtervezték, akár nem, a COVID-19 járvány egyértelműen a rendkívül ellentmondásos változások bevezetésére szolgált, amelyek összetéveszthetetlenül totalitárius jellegűek, ideértve a kormányzat magán-állami átvételét az állami-magán partnerségek révén.

A megfigyelés a bolygó legnagyobb profitorientált iparává vált. Azok között, akik ebből a legjobban profitálnak, ott van maga Gates is.Forrás:

 

96 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK