top of page

Botos Gregory Zoltán: Az antitest és a vérplazma dilemmaSzabadságszerető emberként, amerikai-magyarként teljes mértékben ellenzem a vakcinaútleveleknek gondolatát. Egészen mostanáig a liberálisok pl. a nők abortuszhoz való jogával kapcsolatban azt skandálták: „Az én testem, az én választásom!” A széljárás azonban megváltozott, és most ugyanazok a liberálisok mindent megtesznek annak érdekében, hogy rákényszerítsék a védőoltásokat a világ lakosságára. Most azt mondják: „bízz a tudományban”, de amikor a tudomány már nem támogatja az elképzeléseiket, akkor azonnal cenzúrát követelnek.

Már 2020 szeptemberében elkaptam a Covidot. Akkor még nem tudtam biztosan, hogy tényleg átestem ezen a rettegett betegségen, de a tünetek alapján sejtettem, hogy a Covidról lehet szó. Ugyanebben az évben már egyre több jel utalt arra, hogy csak a vakcinázott emberek élhetnek szabadon. Mivel a világjárvánnyal kapcsolatos minden kérdés nagyon foglalkoztatott, és rengeteget kerestem-kutattam a válaszok után, végül nem oltatom be magam, de annak érdekében, hogy visszaszerezzem a szabadságomat, bebizonyítom, hogy már átestem az új típusú koronavírus okozta betegségen, és védett vagyok, mert rendelkezem megfelelő mennyiségű antitesttel.

2021. május 5-én elvégeztettem egy SARS-CoV-2Ig-G Antitest vérvizsgálatot. A vizsgálat megállapította, hogy bár az antitestek jelen voltak a szervezetemben (ezek igazolták, hogy korábban fertőzött voltam, és felépültem), de sajnos az antitestek szintje nem volt elegendő ahhoz, hogy védettségi igazolványt kaphassak, ami visszaadhatta volna a tőlem eltulajdonított szabadságjogokat.

Ez az eredmény azt jelentené, hogy én nem vagyok védve a betegség ellen? Ez bizony nem igaz. Ha pedig a „bízz a tudományban” jelszót komolyan vesszük, akkor csak utánanézünk a valóságnak.

Először is meg kell értenünk, hogy az antitestek csak akkor vannak nagy mennyiségben jelen a szervezetben, amikor a betegségből való felépülés és gyógyulás kezdeti szakaszában vagyunk. Idővel csökken a számuk. Az antitestekre úgy kell tekinteni, mint a takarítónőre (vagy férfiakra, ha politikailag korrektek akarunk lenni), akik a nagy rendezvények után kitakarítanak. Nem maradnak ott folyamatos készenlétben, és várják be a következő eseményt. Igazi védelmünket a limfocitáinkban találjuk, ők a valódi „testőrök”. Az életünket inkább bízzuk az általunk fizetett testőrökre, mint az időszakosan alkalmazott takarítónőkre. Ezek az igazán gyilkos hatású T-sejtek, amelyek életünk végéig velünk maradhatnak. Mielőtt azonban a T-sejtekről beszélnénk, nézzük meg részletesebben a lábadozó betegek ellenanyagban gazdag vérplazmájában lévő antitestek számát és a beoltottak antitestszintjét.

Miért csak akkor kaphat „védettségi kártyát” valaki, ha magas az antitestek szintje? A vakcinázott egyének antitesteinek szintje csökken, ahogy Dr. David Bauer állítja ebben a videóban: „A Pfizer vakcina kevesebb kulcs-antitestet termel”.

„Tehát a megállapításunk legfontosabb üzenete az, hogy azt találtuk, hogy a Pfizer vakcina címzettjei, akik két adagot kaptak, körülbelül öt-hatszor alacsonyabb mennyiségű semlegesítő antitestet tartalmaznak. Most ezek az immunrendszer arany standard, privát biztonsági antitestjei, amelyek elsőként akadályozzák meg a vírus bejutását a sejtekbe. Tehát azt találtuk, hogy ez kevesebb a két adaggal rendelkező embereknél. Azt is megállapítottuk, hogy azoknál az embereknél, akik csak egy adagot vettek fel a Pfizer oltóanyagából, nagyon kevés az esélye annak, hogy a vérükben magas antitestszám alakul ki. Fontos, hogy lássuk, hogy minél több idő telt el a második oltás óta, annál alacsonyabb az ellenanyag-szinted is. Ez azt jelentheti, hogy valószínűleg hamarosan fel kell vetnünk az idősebb és sérülékenyebb emberek emlékeztető oltásainak szükségszerűségét. Különösen, ha ez az új változat elterjed.”

Az Amerikai Vöröskereszt tavaly kiemelt sürgősséggel kért a betegségből frissen lábadozóktól plazmaadományokat, hogy ezt a plazmát a Covid-betegségben szenvedők kezelésére használhassák. Csak hogy néhány példát mutassak (VPN-re lehet szükség az Európából való megtekintéshez):


Ez a kezelési eljárás azonban az oltások bevezetése után hamarosan kivezetésre került.


(A pandémián átesett betegek ellenanyagát tartalmazó plazmához nagy reményeket fűzött a volt amerikai elnök is, ám, mint később kiderült, ez csak a betegség egy nagyon korai szakaszában segíthet. A British Medical Journal című orvosi szaklapban megjelent indiai  tanulmány szerint a lábadozók vérplazmája nem csökkenti a halálozási arányt, és a betegség súlyosra fordulását sem sikerült vele megakadályozni. A kísérletet 464, közepesen súlyos tüneteket mutató Covid-19-es beteggel végezték, akiket két csoportra osztottak. Az egyik csoport vérplazmát és szabványos orvosi ellátást kapott, míg a kontrollcsoport nem kapott plazmát, csak hagyományos ellátást. Hét nap után a plazmával kezelt betegek egyes tünetei enyhültek, és az ellenanyagok nagyobb arányban semmisítették meg a vírust a szervezetükben, de 28 nappal később a két csoportban nem volt különbség a halálozási arány és betegség súlyosbodása között. – A szerk. megjegyzése)

Ahogy ez a „lementett” hírvideó (mert egy nappal a sugárzás után azonnal levették) is kimondja, az oltottak antitestszámáról a következőket:

„A Vöröskereszt szerint bárki, aki megkapta a COVID-19 elleni védőoltását, nem adományozhat plazmát, hogy ezzel segítsen más COVID-19-ben szenvedő betegeknek a kórházakban. Ez a plazma a vírusból felépült emberek antitestjeit tartalmazza, de a vakcina felszámolja ezeket az ellenanyagokat, ami miatt a „lábadozó betegek vérplazmája” hatástalan más COVID-19 betegek kezelésében.”

(Nagy kérdés, hogy az indiai vizsgálat során oltott vagy oltatlan betegektől vették le a felhasznált vérplazmát. – A szerk. megjegyzése)

A Covid-19 vakcinázott véradási útmutató donoroknak szóló, június 12-i verziója a 2. lépésben ezt írja elő:


„Ha bármilyen típusú COVID-19 vakcinát kap, nem jogosult lábadozó plazmát adományozni a Vöröskeresztnek. Ön azonban jogosult lehet más vérkészítmények adományozására a Vöröskeresztnek, beleértve a teljes vért és a vérlemezkéket is, ha megfelel más adományozási jogosultsági feltételeknek. ”

Ezt az állítást is nagyon gyorsan eltávolították, és a Vöröskereszt nem volt hajlandó semmiféle lábadozó plazmaadományt elfogadni.

Az Amerikai Vöröskereszt válaszai a COVID-19 elleni vakcinákkal és vérrel, vérlemezkékkel vagy plazmaadományozással kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszukban a következőket írták:


Kérdés: Hallottam olyan állításokat, amelyek szerint a Vöröskereszt nem hajlandó elfogadni a lábadozó plazmát azoktól az emberektől, akik megkapták a COVID-19 elleni védőoltást, mert az elpusztítja az antitesteket. Igaz ez?
Válasz: Vannak olyan állítások, amelyek tévesen állítják, hogy a Vöröskereszt nem fogad el lábadozó plazmaadományokat azoktól, akik megkapták a COVID-19 vakcinát, mert „a vakcina elpusztítja azokat az ellenanyagokat, amelyek miatt a lábadozó plazma hatástalan más COVID-19 betegek kezelésében. Ez nem pontos. A kórházi kereslet csökkenése, valamint a Vöröskereszt és ipari partnereink elegendő lábadozó plazmát tudtak kiépíteni a COVID-19 betegek előre látható szükségleteinek kielégítésére, a Vöröskereszt június 14-én teljesen leállította a lábadozó plazma gyűjtését.

Amikor egy magánújságíró megkérdezte őket telefonon, 2:51-kor kijelentették:


Vöröskereszt:
„Az ok (amiért nem fogadta el a lábadozó plazmát a vakcinázott személyektől) az volt, hogy a vakcina által termelt antitestek nem elég erősek ahhoz, hogy segítsenek egy aktív COVID -fertőzésben küzdő betegnek, ezért nem fogadtuk el olyan donorokat, akik beoltásra kerültek.
Az utolsó amerikai Vagabond újságíró:
„Oké, akkor azoktól, akik természetes úton heverték ki a COVID-19 fertőzést, még mindig elfogadják a vérplazmát?”
Vöröskereszt:
„Annak idején gyűjtöttünk, igen, elfogadtunk olyan adományozókat, amelyeket a COVID-19-ből sikerült felépülni. Igen."
Az utolsó amerikai Vagabond újságíró:
Úgy értem, jelenleg. Ez elfogadott dolog? ”
Vöröskereszt:
„Nem, jelenleg nem tesztelünk COVID-19 antitesteket, és nem gyűjtünk lábadozó betegektől plazmát.”

Tehát a COVID-19 kitörésének kezdete óta a Vöröskereszt szinte könyörgött a COVID-19-ből felépült embereknek, hogy adományozzanak „lábadozó plazmát”, hogy ennek segítségével kezelhessék a vírussal küzdő betegeket. Aztán hirtelen rájöttek, hogy nagy a különbség a plazma ellenanyagszintjében a természetes módon felépült emberek, és a később beoltott személyek között. Ezt követően határozott kijelentést tettek, miszerint nem fogadják el a „lábadozó plazmát” a vakcinázott személyektől. De amikor a „vírustagadók” elkezdték megkérdőjelezni ennek okait, és a védőoltás kötelezővé tételével szembeni érveikben használták fel, azonnal megváltoztatták irányelveiket, és nem voltak hajlandók elfogadni semmiféle „lábadozó plazmát”. Kijelentették, hogy rengeteg tartalékuk van ebből, amely lehetővé teszi számukra, hogy minden előre látható szükségletet kielégítsenek.

RENDBEN.


De azt hiszem, szeretném ellenőrizni az Amerikai Vöröskeresztet, és megtudni, hogy mennyi plazmát tárolnak valójában, és hány beteget kezeltek a „lábadozó plazmával” az új járvány idején. Van egy olyan érzésem, hogy ahelyett, hogy szembesülnének azzal a kérdéssel, hogy az oltások miatt az antitestek száma megcsappant, inkább úgy döntöttek, hogy leállítják a „lábadozó plazma” használatának gyakorlatát, amely eddig sikeres kezelés volt. Egy éve még azt állították, hogy a COVID-19 fertőzésből felépült betegek vérét felhasználó plazmaterápia biztonságos, és a betegek 76 százalékánál javulást hoz.

Bízz a tudományban!

Azt is megkérdőjelezem, hogy egy oltatlan egyén csak akkor kaphat „oltási útlevelet”, ha nagy mennyiségű ellenanyagot mutat fel, amikor a beoltottak maguk sem képesek azonos mennyiséget felmutatni!

És ez elvezet minket a T-sejtes immunitás kérdéséhez, amellyel a következő cikkben foglalkozunk805 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page