top of page

Bűnügyi csúcsok: Mike Lindell megmutatja a választási csalás valódi bizonyítékait

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Mike Lindell és kutatócsoportja masszív kiugrásokat mutat fel és le a szavazatszámokban, amelyek a 2022-es félidős választásokon számos különböző versenyszámból származnak. A csúcsok mindig a demokrata jelöltnek kedveznek. Ezt a bizonyítékot nem lehet figyelmen kívül hagyni.


Az Edison Report adatainak felhasználásával élőben jelentjük, hogy az első csúcs, amit látunk, a Warnock és Walker közötti versenyben van Georgiában. Ez az ismerős "F" alakot mutatja, amelyet a 2020-as választásokon láttunk:


A Fetterman-Oz versenyben Fetterman visszafelé kapott egy "F"-et a szavazatdömpingből, amikor egyik pillanatról a másikra több mint 100 ezer szavazatot veszített, ami Mike szerint lehetetlen, és szerinte valószínűleg a lopási algoritmust kellett korrigálniuk, mert az túl kirívó volt.


A pennsylvaniai Mastriano és Shapiro közötti kormányzói versenyben ugyanez történt. Az algoritmust túl magasra állították be, és túl hirtelen korrigálták, így 90 000 szavazatot vontak le.


Itt van a látványos szavazatfeltöltés és -dömping az illinois-i szenátusi versenyben Tammy Duckworth (D) és Kathy Salvi (R) között, ahol a versenyt két perccel az urnazárás után Duckworth javára írták ki:A Gateway Pundit tegnap este nagy mennyiségű szavazatbefolyásolásról számolt be a michigani kormányzói versenyben (ahogyan azt 2020-ban láttuk), ami a versenyt Gretchen Whitmer javára döntötte el.


Sok-sok további esetet mutattak be megkérdőjelezhető csúcsokról, amelyeket széles körben meg kell osztani és ki kell vizsgálni!


Emellett a szavazógépek országszerte masszív problémákat szenvedtek el. A New Jersey állambeli Mercer megyében az összes gép elromlott. A texasi Harris megyében, a texasi Bell megyében, a texasi Chesterfield megyében és a New York-i Suffolk megyében is történtek malőrök.


Az arizonai Maricopa megyében az összes gép legalább 20%-a nem működött. A pennsylvaniai Luzerne megyében a tisztviselők szerint nagyjából 44 szavazóhelyiségben fogyott el a szavazólapok nyomtatásához szükséges papír.


Nem véletlen, hogy a gépek Maricopa megye vörös szavazókörzeteiben mentek tönkre, hogy megzavarják Kari Lake és Blake Masters szavazóit, vagy hogy Suffolk megyében mentek tönkre, abban a vörös megyében, ahol Lee Zeldin 2015 óta képviseli New York 1. kongresszusi körzetét – és aki most vesztette el a kormányzói pályázatát a förtelmes vaxx goblin, Kathy Hochul ellen.


Hogy a sérülést tetézze, a tegnap esti késői hírek szerint LA megye ejtette az ügyet a Konnech vezérigazgatója, Eugene Yu ellen!


Tore Maras, aki saját választási vereségét követően az ohiói államtitkári posztra pályázott, azt mondta, hogy ezt a csatát nem úgy fogjuk megnyerni, hogy azt állítjuk, hogy a választásokat ellopták, hanem úgy, hogy megtámadjuk a gépeket azon az alapon, hogy azok sértik a 4. és az 1. kiegészítésben foglalt jogainkat.


Azt kérdezi, hogy kié a szavazólap optikai szkennelésű adata, amely a személyi igazolványához kapcsolódik, és amely rögzíti a szavazatát? Valaki gyűjti a szavazási adatokat, és senki sem tudja, hogy kinek adja el azokat.


Azt mondja, hogy a gépeknek mennie kell, és nemcsak azért, mert bányásszák az adatokat, hanem azért is, mert az összegyűjtött adatokat arra lehet felhasználni, hogy rákényszerítsék Önt, hogy engedelmeskedjen egy harmadik fél kívánságainak.


A potenciális munkáltatók például nem vehetnek fel, ha egy MAGA-jelöltre szavaztál. Jelenleg az én államomban, Észak-Karolinában a szavazási adatai nyilvánosan hozzáférhetők. Nem hiszem, hogy sok állam ezt teszi. Nekem nem volt választásom a szavazási nyilvántartásom nyilvánosságra hozatalára, amikor ideköltöztem.


Azt javasolja, hogy mindannyian küldjünk FOIA-kérelmeket az államtitkárainknak, és kérdezzük meg tőlük, hogy kié az optikai szkennelés adatai? A beleegyezésünk nélkül bányásszák ki a személyes azonosító adatainkat és azt, hogy hogyan szavazunk, és pontosan ki gyűjti és profitál az optikai szkenneradatokból?Miért szállítana a Konnech ilyen adatokat Kínába?

A válasz: azért, hogy megbüntethessék Önt, amikor bevezetik a digitális valutát és a társadalmi hitelpontszámot.

A hadsereg dollármilliókat fizetett a Konnechnek, hogy pontosan ezt tegye. Tore úgy véli, hogy az adatokat Jim Jones tábornok és John Brennan cégének, a ClearForce-nak adják át vagy adják el, egy olyan eszköznek, amelyet a humánerőforrás-osztályoknak adnak el országszerte, és

amelyet a társadalmi kreditrendszer kiépítésére használnak az Egyesült Államokban.

A ShadowGate című filmben Tore elmagyarázza, hogyan vette Jones tábornok a Shadownet szoftvert, amelyet az iraki háborúban az ellenség ellen fejlesztettek ki, és hogyan alakította át a ClearForce technológiává, amelyet most az USA lakossága ellen fordítanak.


Azt mondja, Jones tábornok újra eladta és újra feltalálta a Shadownet-et, hogy létrehozza a "MagicWheel" programot, amelyet a washingtoni bíróságokon használnak, hogy biztosítsák, hogy a legveszélyeztetettebb esküdteket állítsák össze, hogy képesek legyenek eldobni az ügyeket.


Ennek a technológiának a globális szintű mikromenedzselése a mesterséges intelligenciával való integrálását igényelné. Képzeljük el, hogy a mesterséges intelligencia autonóm módon működteti a Shadownet és a ClearForce-t!


Mindez az autonóm bűnüldözés és az emberi tényező kiiktatására irányuló nemzetközi törekvés része. Jelenleg az Interpol programjának számos jellemzője arra utal, hogy már használják a Shadownet és a ClearForce technológia egy kezdeti változatát.


Ahogy Millie Weaver elmesélte a ShadowGate:


"Ez a 2017 márciusában Jim Jones III és a ClearForce számára kiadott amerikai szabadalom pontosan leírja:


Rendszerek és módszerek az emberek elektronikus megfigyelésére a potenciális kockázat meghatározása érdekében." A szabadalom több ábrája megegyezik a Shadownet műszerfalának elrendezésével, a szabadalom említi az amerikai és nemzetközi adatbázisokkal, a helyi bűnüldöző szervek és az egyes államok adatbázisával való integrációt, amelyek mindegyike a nemzetközi igazságügyi és közbiztonsági hálózatokba táplálkozik. A cél az összes adat teljes integrációja, beleértve a tárgyak internetét is.


Az Atlantic Council 2020. márciusi, "AI, Society and Governance" című politikai alapműve hivatkozik az Interpol 2019-es kiadványára, amely szerint: "Az ENSZ Interregionális Bűnügyi és Igazságügyi Kutatóintézete és a Nemzetközi Bűnügyi Rendőrségi Szervezet vezetik a beszélgetést az autonóm járőrrobotokról, a nyomkövető és nyomkövető rendszerekről, az előrejelző eszközökről, a prediktív rendfenntartásról és egyebekről.


A Shadownet és a ClearForce következő iterációja készen áll. Az AI-robotokkal való integráció és a hagyományos bűnüldözés felváltása már csak a sarkon van. Tekintettel arra, hogy a Momentum által irányított baloldali szervezetek, amelyek a "Defund the Police" mozgalom mögött állnak, és tekintettel arra, hogy a Momentum kapcsolatban áll az IIA műveleteivel, az az érvelés felvethető, hogy a Jones & Co a "Defund the Police" befolyásolási műveletet irányítja, egyszerűen azért, mert olyan helyzetben vannak, hogy hasznot húznak belőle, mivel olyan alternatív megoldást kínálnak, amely már összhangban van a Green New Deal menetrenddel.


Ennek egy részét már láthattuk a COVID19-re adott technokrata válaszlépésekkel, autonóm drónokkal, kapcsolatkövető alkalmazásokkal, nanotechnológiai vakcinákkal és a társadalmi távolságtartás és a gazdasági leállások előrejelző modellezésével.


Továbbá, ez a technológia áll a rendőrség eltörlésének, a bűnüldözés defundálásának és "intelligens igazságszolgáltatással" való felváltásának a nyomása mögött, mivel láttuk az IIA Shadownet technológiát, amelyet a szocialista demokraták és a Napkelet Mozgalom hajtott végre, akik ezt a rendőrség eltörlésére használják, ez a politikai mozgalom mélyen kapcsolódik az ENSZ-hez, amely partnerségre lépett az Interpollal, hogy a mesterséges intelligencia és robotika a bűnüldözésben irányába tereljen minket.".


Tore szerint ahhoz, hogy megállítsuk ezt az Új Világrendet, abba kell hagynunk az információkkal való etetését, és a szavazógépek elleni adatvédelmi érv vakká fogja tenni őket.(fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


 


436 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page